Görüş Bildir
Haberler
Sevgilinin Seni Aldatıp Aldatmadığını Söylüyoruz!

Sevgilinin Seni Aldatıp Aldatmadığını Söylüyoruz!

miray soysal
11.05.2022 - 14:11

Aldatma hemen hemen her aldatılan kişi için travmatik bir tecrübedir. Aldatan kişinin de hem kendisine hem de partnerine yaptığı en büyük saygısızlıktır. Bu durumu kimsenin yaşamamasını dileyerek seni teste alalım!

Not: Bu testin gerçeklikle bir alakası yoktur😊

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenerek teste başlayalım!

2. Yaşını da öğrenelim!

3. Pekii, sevgilinin sana olan sadakatini puanlayabilir misin?

4. Sevgilinin söylediği bir yalanı hiç yakaladın?

5. Yaşadığın ilişkilerde ne kadar şüpheci olduğunu sorsak...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Siz nasıl bir çiftsiniz?

7. Peki, sen geçmişte hiç birini aldattın mı?

7. Peki, sen geçmişte hiç birini aldattın mı?

8. Son olarak, burada biz bizeyiz lütfen gerçekçi ol. Ona güveniyor musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sevgilin seni aldatmıyor!

Sevgilinin seni aldatma ihtimali yok. Çünkü seni öylesine derin bir aşkla seviyor ki, gözü senden başkasını görmüyor. Üzüldüğünü görmek bu hayatta isteyeceği son şey... Aksine, yüzündeki her gülümsemenin sebebi olmak istiyor. Kafasında birlikte çok mutlu olacağınız bir gelecek hayali var. Bu hayali gerçekleştirmek için de ilişki temellerini güvene ve sadakate dayalı bir zeminde tutuyor. Çünkü güvene dayalı bir ilişki huzur doludur. Bu yüzden sevgilin en doğrusunu yapıyor!

İhtimali olabilir!

Aldatıyor ya da aldatmış diyemeyiz ama aldatmayacak da diyemeyiz. Dikkat etmekte fayda var. En nihayetinde insan sadece kendine yüzde yüz güvenmeli. Birkaç yalan, ilişki içinde huzursuzluk ve altıncı hissin getirdiği bir şüphe varsa kesinlikle kurcalamalısın. Çünkü herkes hata yapabilir, bu bizim en sevdiğimiz ve güvendiğimiz kişi de olabilir...

Gerçekler acıtır!

Bu sonuç seni üzmüş olabilir. Üzülme, sen çok daha iyilerine, sevilmeye ve sevmeye layıksın.. Sarsılan güvenin sana bir daha kimseye güvenemeyecek gibi hissettiriyor. Anlıyoruz, ama olan olmuş. Herkes aynı olacak diye bir şey yok ya! Dağılan güvenini toplayacak, kırılan kalbini saracak biri elbet çıkacaktır. Tek yapman gereken artık önüne bakmak. Seni üzen bu kötü tecrübe, bir ilişkide neyi aradığını çok iyi öğretti. Artık bir ilişkide güvenin olmazsa olmaz olduğunu düşünüyorsun. Günümüzde doğru kişiyi bulmak çok zor biliyoruz ama sen bulacaksın. Yeni aşklara yelken açacaksın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
19
12
8
7
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Sevgilin seni aldatmıyor!

Puplic agent

Sen bir mucizesi n senden başkasını düşünemez zaten

Ördekkaç

Flörtün ilerisine geçemiyoruz ki aldatılalım. Neyse umarım hiçbirimizin sevgilisi aldatmaz veya biz de aldatmayız??? Tatlı bir temenniydi…

Esat Bora

Sadakat mi? Blah blah blah..