Görüş Bildir
Haberler
Sevgiline Sandviç Hazırla Tatile Gitmeniz Gereken Yeri Söyleyelim!

Sevgiline Sandviç Hazırla Tatile Gitmeniz Gereken Yeri Söyleyelim!

Aburoski
23.06.2020 - 21:00

Biraz acıktım galiba! 

Neyse, sevgiline güzel bir sandviç hazırla birlikte tatile gitmeniz gereken yeri söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle sandviç ekmeğini seç bakalım.

1. Öncelikle sandviç ekmeğini seç bakalım.

2. Bu sebzelerden hangisi olmasın?

3. Peki sevgilin sandviçte soğan olmasını ister mi?

3. Peki sevgilin sandviçte soğan olmasını ister mi?

4. Bu ürünlerden bir tanesini seç bakalım!

5. Şimdi de etleri seçelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bu ürünlerden hangisini sever?

7. Olmazsa olmazımız peynirimizi de seçelim.

8. Son olarak, bu soslardan hangisini tercih edersin?

Bodrum'da bir otel!

Bodrum'da bir otel!

Bodrum biraz pahalı olsa da sen sevgilinle güzel bir otelde bu yazın keyfini çıkaracaksın. Denizi havası suyu size çok iyi gelecek. Evet, biraz pahalı olsa da harcadığınız paraya değecek. Orada da birçok insanla tanışacak, ilişkinizi ilerleteceksiniz. Bodrum'a tek gitseniz de bir grup olarak vakit geçireceksiniz. Çok eğleneceksiniz ve kışa bomba bir şekilde gireceksiniz!

Rize'de bungalov bir ev!

Rize'de bungalov bir ev!

Bu sene bir değişiklik yapın kendinizi karadenizin doğasına bırakmalısınız. Gittiğinizde nefes aldığınızı hissedeceksiniz. Bulutların üzerinde bungalov evlerde uyandıktan sonra manzaraya karşı yöresel lezzetlerle kahvaltı yaptınız mı sizden iyisi yok demektir. Orada her an sizin için özel olacak. Sevgilinle el ele tutuşup doğanın tadını çıkaracakınız!

Kabak koyu!

Kabak koyu!

Şu an atlayıp gitmek isterdim. Çok sevdiğim yerlerden biridir. İlk fırsatta sevgilinle sen de gitmelisin. Doğası, denizin güzelliği, havası size çok iyi gelecek. Diğer tatilcilerle iletişim kurarak günlerinizi daha da güzel geçirebilirsiniz. Çadırınızı alın ve anın tadını çıkarın!

Bolu'da ormanın derinlikleri!

Bolu'da ormanın derinlikleri!

Bu sene deniz değil de doğa tatili yapmanız ikinize de çok iyi gelecek. Bolu'da bir göl kenarına çadırınızı kurun ve doğanın keyfine varın. Akşamları ateşin kenarında karşılıklı şarabınızı yudumlamanın keyfini başka hiçbir şeyde yaşayamazsınız. Birbirinize tekrardan aşık olacağınıza eminim. Yenilenmiş bir şekilde evinize döneceksiniz.

Karavanla istediğiniz her yer!

Karavanla istediğiniz her yer!

İkiniz de özgür ruhlu olduğunuz için bir yere sığamıyorsunuz. Sürekli yeni şeyler görmek, bir yerleri keşfetmek size keyif veriyor. Bu nedenle otel odasına kapanmak yerine bu sene bir karavanla Türkiye'nin birçok güzel bölgesine gidebilirsiniz. Bir an önce araştırmalara, çalışmalara başlamalısınız. Rotanızı iyi bir şekilde düşünün ve  hazırlayın!

Kapadokya!

Kapadokya!

Sizi Kapadokya'da muhteşem taş otellerde manzara keyfi bekliyor olacak. Burada birçok etkinliğe katılabilir, balonların keyfini çıkarabilirsiniz. Belki bir evlenme teklifi gündeme gelebilir. İkiniz de bunun için hazırlıklı olun. Sadece yazın değil, kışın da tercih edebileceğiniz bölgelerden biri olan Kapadokya size çok iyi gelecek!

Cunda!

Cunda!

Yaz tatili olur da Cunda olmaz mı? Cıvıl cıvıl renkleriyle muhteşem otelleri ve deniziyle harika anların tadını çıkaracaksınız! Manzara karşısında romantik bir yemekle aşkınızı tazeleyecek, hiç unutamayacağınız anılar biriktireceksiniz. Orada da kısa sürede birçok kişiyle tanışacak hayatınıza güzel dostlar katacaksınız. En önemlisi de burada geleceğiniz için birçok karar vereceksiniz.

Bu içerik de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
131
72
67
44
14
13
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Sandviçi boşver... Sen bana para ver... Ben tatile gidecek yer bulurum... 🤗🕶👓

Berkay Köken

önce sevgilimiz olsun da sandviçe bakarız