Görüş Bildir
Haberler
Gelinlik Tercihlerin Düğününün Nerede Olacağını Söylüyor!

etiket Gelinlik Tercihlerin Düğününün Nerede Olacağını Söylüyor!

Aburoski
17.06.2020 - 17:00 Son Güncelleme: 26.06.2020 - 19:54

Bakalım düğünün nerede olacak? Tarzına uygun gelinlikleri seç bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Huzur dolu bir ormanda!

Huzur dolu bir ormanda!
www.ankara-dugunfotografcisi.com

Sonunda istediğin yer ormanın derinliklerinde bohem tarzında bir düğün yapacaksın! Sana biraz pahalıya gelecek ama hayallerini gerçekleştireceğin için pek fazla gözüme batmayacak. Tam anlamıyla harika bir düğün olacak burada!

Sevdiğin bir kumsalda!

Sevdiğin bir kumsalda!

Huzur dolu bir mekanda hayalindeki düğünü gerçekleştireceğin için çok şanslısın. Seçtiğin gelinliklere de böyle bir mekan yakışırdı zaten. Düğünün çok kabalık da olmayacak. En yakınlarınla muhteşem anlar yaşayacaksın.

Boğazdaki bir yalının bahçesinde!

Boğazdaki bir yalının bahçesinde!

Sürekli dizilerde düğünlerin bir yalının bahçesinde olduğunu gördük hep. Belki de bundan etkilendiğin için uzun zamandır boğazda evlenmeyi hayal ediyorsun. Müthiş bir organizasyonla muhteşem bir düğün gerçekleştireceksin. Herkes bir süre bu düğünü konuşacak!

Bir otelin kapalı salonunda!

Bir otelin kapalı salonunda!

Standart düğün salonlarından ziyade otel salonunda evlenmeyi tercih edeceksin. Bu yerlerin bir yanında havuz da var. İsteyenin havuz başında takıldığı isteyenin de kapalı alanda durduğu bir mekan. Senin içine sinen bir düğünün olacak. Endişelenme!

Standart bir düğün salonunda!

Standart bir düğün salonunda!

Bütçenden kaynaklı standart bir mahalle düğün salonunda düğün yapacaksın. Düğününün bu şekilde olmaması için elinden geleni yapacaksın ama maalesef başaramayacaksın. Düğününde de anın tadını çıkaracaksın.

Teknede!

Teknede!

Çok az kişi teknede düğün yapmayı tercih ediyor. Güzel bir organizasyonla unutamayacağın bir düğün olacak. İnsanların çoğu da ilk kez bir tekne düğününe katılmış olacak.

Geniş bir sokakta!

Geniş bir sokakta!

Maalesef sana sokak düğünü çıktı. Herkesin hayali gerçek olmuyor. Üzülme, sadece anın tadını çıkarmaya çalış. Belki de çok güzel bir düğün olacak, bilemeyiz değil mi?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
469
274
169
150
127
58
50
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Naz

Sokak mıı? Ciddi misiniz? ALLAH KORUSUN!

AprilZoom

Onedio editorlerin bu gelinlik ve düğün saplantısı nedir anlamıyorum. TVde çokca var bu tür programlar ama yeterli değil galiba..

Nyeri

gelinliklerin ne boka benzedigini de adam akilli gorebilsek keske