Görüş Bildir
Haberler
Sevgiline Bu 51 Sözcükten 30'uyla Sesleniyorsan Ponçik Bir İlişkiniz Var!

etiket Sevgiline Bu 51 Sözcükten 30'uyla Sesleniyorsan Ponçik Bir İlişkiniz Var!

Aburoski
16.12.2020 - 17:00

Siz sevgi pıtırcıkları için bir test hazırladık. 😍

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu sevgi sözcüklerinden kaç tanesini sevgiline söylüyorsun? Seç bakalım!

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Maalesef ponçik değilsiniz!

Seçtiğin sevgili sözcüklerine göre ponçik bir ilişkiniz yok maalesef. En ufak bir sorunda biriniz pes edecek gibisiniz... Siz yıllar geçse de böyle olacaksınız maalesef. Kimyanız hiçbir şekilde tutmuyor. Bunu değiştirmek için de ikiniz de adım atmıyorsunuz. Farkındasınız ve düzeltmek için kılınız kıpırdamıyor. Her an patlamaya hazır bomba gibisiniz. Birbirinize dokunduğunuzda bile en ufak bir şey hissetmiyorsunuz. E peki neden hala devam ediyorsunuz? 3-5 sevgili sözcüğü söyleyince her şey düzeliyor mu zannediyorsunuz? Bir an önce ya kendinizi düzeltmek için toparlanın ya da daha fazla kendinize eziyet etmeyin. :)

Normal bir ilişkiniz var!

Seçtiğin sevgi sözcüklerine göre sıradan bir ilişkiniz var. Henüz birbirinize alışma aşamasındasınız sanırım. Bu nedenle daha yeni yeni bazı şeyler oturuyor. Onu seviyorsun, o da seni seviyor. İçinizdeki bu aşk kıvılcımı kısa sürede de bitecek gibi değil. Birbirinize bağlı olduğunu hissettirmelisiniz. Az da olsa bu sözcükleri kullanman güzel fakat yeterli değil. Ona dünyadaki her şeyden daha önemli olduğunu hissettirmelisin. Yavaş yavaş bunu yapacaksın zaten biliyorum.  Bu nedenle ilerde büyük bir aşk yaşayacaksınız. Size güveniyorum. :)

Ponçiklik yolunda emin adımlarla ilerliyorsunuz!

Seçtiğin sevgi sözcüklerine göre sen birbirinize değer verdiğiniz, sevdiğiniz bir aşkın içindesiniz. Bir ilişkinin olmazsa olmazı kuşkusuz saygıdır. Bu da sizde fazlasıyla var. Sadece saygı değil, birbirinize de çok bağlısınız. Hep yan yana olmak istiyorsunuz. Siz adeta ruh ikizi gibi bir şeysiniz. Aşırı derece de alışmışsınız birbirinize. Sen onsuz, o da sensiz asla yapamaz. Yakında sizi ponçiklik seviyesinde görürüz. Biraz daha çabalamanız lazım bunun için. Şu an yeterli değilsiniz fakat emin adımlarla ilerliyorsunuz. Aynen böyle devam sizi gidi aşıklar... :)

Ponçik ilişkinin dibisiniz!

Seçtiğin sevgi sözcüklerine göre siz muhteşem bir aşk yaşıyorsunuz. Birbirinize tahmin edemeyeceğiniz kadar bağlı ve körkütük aşıksınız! İnsanlar aşkınıza kıskanarak bakıyor. Herkes için örnek bir çiftsiniz. Hiçbir şekilde birbirinize doyamıyorsunuz. Nerede olursa olsun birbirinize dokunmadan, sarılmadan yapamıyorsunuz. Sanırım siz bu dünyadan göçüp gidene kadar birlikte olacaksınız. Beraber çok güzel bir hayat yaşayacaksınız. Sizi ancak ve ancak ölüm ayırır. Bunu unutmayın! Sizin yanaklarınızı ısırasım geldi bak şimdi. Neyse aşkınızın kıymetini bilin, ona zarar vermeyin... :)

Bu testler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
254
83
41
29
24
20
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın