Görüş Bildir
Haberler
Sevgilinde Olması Gereken 3 Özelliği Söylüyoruz

etiket Sevgilinde Olması Gereken 3 Özelliği Söylüyoruz

29.03.2016 - 17:59

İlişkiler hayatımızın önemli bir kısmını işgal ediyor. Daha ilginci bir ilişkimizin olmaması bile hayatımızda yer kaplıyor. Konu bu kadar önemli olduğu için bu testte sevgilinde olması gereken üç özelliği söylüyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hemen başlayalım. Birisinden hoşlandın ve açılmak istiyorsun. Nasıl bir yol izlerdin?

2. İlk buluşma için hangi mekanı seçerdin?

3. İlk buluşma sonrası hangi mesaj seni mutlu eder?

4. Sence hangi çift birbirine daha çok yakışıyor?

5. Sana göre evlilik aşkı öldürür mü?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgiline bir şarkı armağan etmek istesen hangisini seçerdin?

7. Son olarak, sevgilinle bir film izlemeye karar verdin. Hangisini seçerdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sadakat, Saygı, Fedakarlık!

Sadakat, Saygı, Fedakarlık!

Seçtiğin şıklara göre senin sevgilinde olması gereken üç özellik bunlar. Sadakate önem veriyorsun. Çünkü, sabun köpüğü gibi köpürüp patlayan yalancı aşkları sevmiyorsun. İki kişi birbirine bağlı olursa her zorluğun üstesinden gelinebileceğini savunuyorsun. Saygı da olmazsa olmazlarından. Sevgi azalsa da ilişkiyi karşılıklı saygının ayakta tutacağının farkındasın. İki taraf da fedakarlık gösterirse o ilişkinin yürüyeceğine ve sağlam temeller üzerine oturacağına inanıyorsun.

Eğlence, Romantizm, Cömertlik!

Eğlence, Romantizm, Cömertlik!

Seçtiğin şıklara göre senin sevgilinde olması gereken üç özellik bunlar. Sana göre bir ilişki devlet dairesinde evrak imzalatmak gibi resmi ve sıkıcı olmamalı. Sevgilin kesinlikle eğlenceli biri olmalı. Sen hüzünlüyken tek bir hareketiyle seni neşelendirmeli, mutluyken de mutluluğuna ortak olmalı. Romantik olması da senin için inanılmaz önemli. Ruhsuz, soğuk insanları pek sevmiyorsun ve sevgilinin de arada küçük jestler yapmasını istiyorsun. Cömertliği de kenara atamayız. Sevgilin her konuda cömert olmalı ki sana olan sevgisini ispatlayabilsin.

Saygı, Dürüstlük, Hoşgörü!

Saygı, Dürüstlük, Hoşgörü!

Seçtiğin şıklara göre senin sevgilinde olması gereken üç özellik bunlar. Saygısız sevginin mümkün olmayacağına, olsa da bir süre sonra söneceğine inanıyorsun. O yüzden hem sana hem ilişkiye saygı duymayan kişiyle olmaz. Zamanında yalanların her türlü ilişkiyi nasıl zedelediğini bildiğin için dürüstlüğe ayrı bir önem veriyorsun. Çünkü, yalanla inşa edilen her ilişki bir gün çökmeye mahkumdur. Seni çok sıkan, çok boğan, gerektiğinde seni seninle kendi kendine bile bırakmayan kişilerden pek hoşnut değilsin. O yüzden sevgilin kesinlikle hoşgörülü birisi olmalı.

Romantizm, Zeka, Sadakat!

Romantizm, Zeka, Sadakat!

Seçtiğin şıklara göre senin sevgilinde olması gereken üç özellik bunlar. Sevgilinle asker arkadaşı gibi takılmak sana göre değil. Aşk ve arkadaşlık çok farklı şeyler. Bu yüzden senin sevgilin kesinlikle romantik olmalı. Gerektiğinde küçük sürprizlerle seni şımartmalı. Çünkü bunlar, bir ilişkiyi güzel yapan yegane şeyler. Zekaya da önem veren birisin. Sevgilin boş birisi olamaz. Sevgilinin zekasına da hayran olmalısın. Sadakat ise her ilişkide uzun vadeli düşündüğün, bağlılığı çok önemsediğin için sevgilinde olması gereken özelliklerden.

Özgüven, Hoşgörü, Eğlence!

Özgüven, Hoşgörü, Eğlence!

Seçtiğin şıklara göre senin sevgilinde olması gereken üç özellik bunlar. Senin sevgilin eğilip bükülmeyen, kendine güveni yerinde olan birisi olmalı. Bir ortamda sus pus oturmak yerine kendini gösterebilmeli ve ben buyum diyebilmeli. Aynı zamanda hoşgörülü olmalı ve seni boğmamalı. Her insanın hatalar yapabileceğini fark edip anlayışlı davranmalı. Eğlence ise olmazsa olmazın. Onun yanında olduğunda her şekilde eğlenebilmelisin. Sevgilin sana hayat enerjisi depolamalı.

Stil, Zeka, Cömertlik!

Stil, Zeka, Cömertlik!

Seçtiğin şıklara göre senin sevgilinde olması gereken üç özellik bunlar. Sevgilin kesinlikle klas sahibi olmalı. Kendine has bir stili olması senin için çok önemli. Oturmasını, kalkmasını, hangi durumlarda neyin söylenip, neyin söylenmeyeceğini iyi bilmeli. Bu da biraz zekayla alakalı. Sevgilin kesinlikle zekasıyla öne çıkmalı. Verdiği, yerinde kararlarla ilişkiyi gerektiğinde tek başına sırtlayabilmeli. Sevgilinin cömert olması, elindekini paylaşmaktan çekinmemesi de mühim bir konu. İnsan elindekini paylaşmazsa bir ilişki neye yarar?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2498
753
131
120
58
52
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sigurd

Sadakat, Saygı, Fedakarlık! aha doğru :)

Özge

Sevgilide olması gereken tek şey Adam gibi sevmesi gerisi yalan

Annabel

*insan gibi

MİSA YAGAMİ

Özgüven, Hoşgörü, Eğlence! aynn yaa sevgilimde olmasını istediğim özelliklerde de bunlar vardı ... enteresaan