Görüş Bildir
Haberler
Sevgilin Seni Neden Aldattı?

Sevgilin Seni Neden Aldattı?

Aldatmanın hiçbir bahanesi olamaz. Çünkü her ne kadar kendini savunmaya kalksa da yaptığı tek şey karşısındakini değersiz hissettirmektir. Ama her zaman bir bahaneleri vardır. Değil mi? Eğer sen de merak ediyorsan;

Testi çözmeye başla! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, ilişkide genel olarak yaşadığın en büyük problem neydi?

4. Peki sevgilin ile birlikteyken hiç "ara vermek" istediğini söyledi mi?

5. Imm... Özel günlerde sana sürpriz yapar mıydı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki gün içerisinde sürekli mesajlaşıp birbirinize ne yaptığınızı haber verir miydiniz?

7. Son olarak, ilişkiniz ne kadar sürmüştü?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin gibi mükemmel bir insanı kendine layık göremedi!

Öncelikle şunu söyleyemeliyiz ki; bir sevgilinin aldatması için hiçbir bahane kabul edilemez. Fakat insan evladı işte bazen hayatındaki veya karşısındaki insan dört dörtlük olsa dahi yetinemiyor. Seninki de aynı bu şekilde gerçekleşmiş. Ayrılıktan sonra ona çok kızdın ama en çok da kendini sorguladın. 'Neden böyle yaptı?' diye kendini yedin bitirdin. Oysaki bu ilişkide en çok çabayı sen gösterdin. Onun mutlu olması için elinden geleni yapmaya çalıştın. Her zaman kendinden ödün verdin ve hep iki kişilik düşündün. Çünkü sen bir insana böyle değer veriyorsun. İlişki kavramı senin için iki kişinin 'bir' olması demek. Fakat karşındaki kişi seninle aynı fikirde değil. Çünkü onun doyumsuz bir ruhu var. Hayatında ne elde ederse etsin hiçbir zaman mutlu olamayacak. Çünkü elindekinin kıymetini bilemeyen bir insan mutlu olamaz. Sen de bunu çok iyi biliyorsun. O yüzden sakın bu durumda kendini kötü hissetme! Çünkü o şu anda farkında olmasa bile senin gibi birini kaybettiği için o kadar pişman olacak ki... İşte o zaman sen çoktan mutluluğu yakalamış olacaksın. Seni bu şekilde üzmüş, kırmış insanlar için kendini yıpratmaya değmez. O yüzden geriye değil ileri bakma zamanı. Elbet seni çok seven ve değer veren biri karşına çıkacaktır.

İçsel çatışmalar, geçmişin izleri....

Öncelikle şunu söyleyemeliyiz ki; bir sevgilinin aldatması için hiçbir bahane kabul edilemez. Çünkü bu durum karşı tarafı değersiz hissettirmekten başka bir şey yapmıyor. Senin yaşadığın olaya açıklık getirecek olursak aslında sevgilin seni gerçekten seviyormuş. Fakat içinde yaşadığı bazı içsel çatışmalar onun böyle bir şey yapmasına sebep olmuş. Daha önceki ilişkilerinde yaşadığı bir sorun hala yakasını bırakmamış. O yüzden ciddi bir ilişkiye kendini hazır hissetmeden başlamış. Tabii ki de bunların hiçbiri onun yaptığı şeyin üstünü örtemez. Fakat bu olayı yaşadıktan sonra senin kendi içine kapanman, kendine olan güvenini kaybetmen çok büyük haksızlık. Çünkü şu an bunu yaptığı için o kadar pişman ki senin gibi birini ömrü hayatı boyunca asla bulamayacak. Bazı insanlar elindekinin kıymetini sadece kaybettiği zaman anlar. İşte onun yaşadığı da tam olarak bu. Sana ulaşmak istiyor fakat  o kadar yüzü yok ki ne yapacağını bilemeden kara kara düşünüyor. Senin gibi bir insana böyle bir şeyi yaşattığına o da inanamıyor. Eminiz onun burnunu öyle bir sürteceksin ki pişmanlıktan ölecek... :)

İlgi açlığı olan bir insan olduğu için!

Öncelikle şunu söyleyemeliyiz ki; bir sevgilinin aldatması için hiçbir bahane kabul edilemez. Aranızda çok özel bir bağ olduğunu ve hiçbir zaman ayrılamayacağınızı düşünüyordunuz. Her anınızda yan yana olmak ve bir şeyleri paylaşmak istiyordunuz. Fakat zaman geçtikçe karşındaki insanın sevgisinin, ilgisinin azaldığını gördün. Zaten orada bir şüpheye düşmüştün. Sonrasında şüphelerinin doğru çıktığını fark ettin. Bunun sebebi karşındaki insanın zamanla sevgisinin azalması ve başka insanlarla iletişime geçmek istemesidir. Hep ilgi kendimde olsun diyen tiplerden. Fakat bunu yaptıktan ve seni kaybettikten sonra o kadar pişman olmuş ki hiçbirinden haberin yok. Şu an sadece kafasını duvarlara vuruyor. O yüzden ilk başlarda kendini üzsen de sen hayatına öyle bir devam etmişsin ki sana yanaşamıyor bile. O öz güvenli tavırlarınla onu çoktan unuttuğunu ve hayatının çok güzel olduğunu gözünün içine sokmuşsun. Geçmişe dönmeye hiçbir şekilde niyetin yok. Artık mutlusun ve huzurlusun. Böyle karakterlere sahip insanları artık hayatına almıyorsun ve en güzelini yapıyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
190
72
42
29
28
18
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Orhan Ulusoy

Senin gibi mükemmel bir insanı kendine layık göremedi!

Gizem Yenikler

Senin gibi mükemmel bir insanı kendine layık göremedi!

Ceren Suna

Testi yaptım İçsel çatışmalar, geçmişin izleri.... bu çıktı ama gerçeği biliyorum ki Başka kızı sevdi..