Görüş Bildir
Haberler
Sevgilimden Ayrılırdım/Ayrılmazdım Testine Göre Nasıl Bir Karaktere Sahipsin?

etiket Sevgilimden Ayrılırdım/Ayrılmazdım Testine Göre Nasıl Bir Karaktere Sahipsin?

Sevgilinle ilgili kurgulanan olaylara verdiğin 'ayrılırım/ayrılmam' yanıtına göre nasıl bir karaktere sahip olduğunu söylüyoruz! 

Haydi testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, sevgilini eskisi kadar sevmediğini fark ettin fakat onun seni çok sevdiğinin de farkındasın. Ne yapardın?

4. Diyelim ki; erkek/kız arkadaşın sana arkadaşlarıyla görüşeceğini söyledi. Sen de alışverişe dışarı çıktın bi baktın buluşacağı arkadaşları karşıdan geliyor. Akşam eve geldiğinde hala arkadaşlarıyla olduğunu söylüyor. Ne yapardın?

5. Karşı tarafın sana öncekinden daha az ilgi gösterdiğini fark ettin ve bu durum artık canını sıkmaya başladı. Ne yapardın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Erkek/Kız arkadaşının sosyal medyada veya farklı bir yerde sürekli karşı cinsle flörtöz bir şekilde konuştuğunu fark ettin. Bu durum canını sıkmaya başladı ne yapardın?

7. Sevgilin karşına geçip bir hata yaptığını, birisiyle tek gecelik bir ilişki yaşadığını söyledi. Fakat bu durumdan çok pişman olduğunu ve bir daha asla yapmayacağını söyleyip, çok çabaladı. Ne yapardın?

8. Sevgilinin seni sürekli kıskanması ve arkadaşlarınla bile görüşmene karışması özel hayatını inanılmaz kısıtlıyor. Bundan çok bunaldın ne yapardın?

9. Erkek/Kız arkadaşının sen tuvalete gittiğinde telefonunu gizli gizli karıştırdığını hatta bazı konuşmalarını da okuduğunu fark ettin. Bu duruma sinirlendin ve oturup düşünmeye başladın. Ne yapardın?

10. Ve son olarak, sevgilinin her tartıştığınızda sana sesini yükselttiğini ve birden öfkelendiğini fark ettin. Bu durum ilişkinize yeterince zarar verdi. Ne yapardın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Arkadaş canlısı, sosyal olmayı seven bir karaktersin!

Sen sosyal ortamlarda kendi tabularını yıkmış bir karaktere sahipsin. Eğer bir yerde etkinlik varsa sen direkt oradasın. Resmen insanların neşe kaynağısın. Eğer sen olmazsan gerçekten eğlenemez ve bulundukları ortamda mutlu olamazlar. Sen bu hayatı seviyorsun. Sosyal ortamlarda bulunmak, farklı insanlarla tanışmak seni gerçekten çok iyi hissettiriyor. Daima kendin ile barışık ve etrafa karşı hep olumlu bir tavır sergiliyorsun. Senin bu pozitif oluşuna insanlar bayılıyor. Hele bir gülüşün var ki insanlar seni sevmesin de ne yapsın?  Ortamdaki herhangi birini kendine rakip olarak görmüyorsun. O kadar sempatik ve daima arkadaş canlısı bir insansın ki insanlar seni tanımak için can atıyor.

Ciddi bir karaktere sahipsin!

Sen karakter olarak fazlasıyla ciddi bir yapıya sahipsin. İnsanlarla arandaki ilişkilerinde de ciddiliğini daima korursun. Öyle laubali insanlara hiç tahammül edemezsin. Kimsenin senin alanına girmesine izin vermiyorsun. Sana karışmalarından nefret ediyorsun. O yüzden ne sen diğer insanlarla o kadar samimi oluyorsun ne de onların seninle bu kadar samimi olmasına izin veriyorsun. Dışarıdaki duruşun sayesinde insanlar senin çok güçlü bir karaktere sahip olduğunu düşünüyor. He kaldı ki zaten öylesin. Her zaman güçlü ve kararlı bir yapıya sahipsin. Belirsizliklerden hiç hoşlanmazsın. O yüzden ne yaparsan veya ne söylersen söyle her zaman o kararlı yapını koruyorsun ve arkasında duruyorsun.

İçine kapanık olan bir karaktere sahipsin!

Sen etrafa karşı tam bir kapalı kutu gibisin. Hiç kimseye içindekini belli  etmezsin. Ne düşündüğünü genelde kimse anlayamaz. Hatta anlam veremez.  Duygularını daima içinde saklarsın. Çünkü insanlara belli edip senin hakkında kötü şeyler düşünmelerini istemiyorsun. Daima güçlü ve gizemli olmayı tercih ediyorsun. Böylece istemediğin insanalar sana kolay kolay yaklaşamaz. Çok konuşmazsın ama iyi bir dinleyicisin. Etrafındaki insanlar sana sırrını verirler. Daima güvenirler ama sen hiçbir zaman sırrını vermekten yana değilsin. İnsanlar seni çok sever ama sen genelde çok sevmezsin. Evet, herkesle çok iyi anlaşırsın fakat içten içe yakınlık kurduğun sadece iki kişi filandır. Tanımadığın insanlar senin hakkında ne kadar ketum bir insan diyebilir. Öyle olmasan da dışarıdan öyle gözüktüğünü söylemeliyiz.

O kadar fedakar bir insansın ki senin gibi düşünceli karaktere sahip bir insan görmedik!

Sen gerçekten tanıyıp tanıyabileceğimiz en fedakar insansın. Kendinden önce hep başkalarını düşünüyorsun. Bu yüzden de her zaman üzülen taraf olabiliyorsun. Çok ince ve kırılgan bir yapıya sahipsin. Ve tanıdığın diğer insanların da senin gibi olmasını bekliyorsun. Öyle olmayınca da hep birilerine içten içe kırılıyorsun. Mesela sevdiğin insanlar için kendinden fazlasıyla fedakarlık gösteriyorsun. O kadar iyi kalpli bir insansın ki resmen iyilik yüzüne vurmuş. İnsanlar da bunun farkında ve seni bu yüzden çok seviyor. Bazıları senin bu huyunu suistimal etmeye çalışsa da etrafında çoğu zaman güzel insanlar oluyor. Kalbindeki iyiliği hiçbir zaman kaybetme. Elbet bir gün çok güzel insanlarla karşılaşacaksın.

Çok rahat bir karaktere sahipsin!

Sen o kadar rahat bir insansın ki etrafındaki herkes bu rahatlığına hayret ediyor. Nasıl oluyor da bu kadar rahat olabiliyorsun bazen sen bile anlamıyorsun. Hiçbir şeye stres yapmayan bir yapın var. Bir şey olsa bile nasıl olsa halledilir moduyla hareket ediyorsun. Rahatlık resmen senin yaşam stilin olmuş. Stres olmaya gelemiyorsun resmen. Sen rahat olduğun zaman çok mutlu ve huzurlu oluyorsun. Baskı altında olduğunu hissettiğin an istesen de hiçbir şey yapamıyorsun. Bunun yanında etrafında hep tanıdığın insanlar oluyor. Tanımadığın kişilerle fazla birlikte olmayı sevmezsin. Kendini diğer insanlardan daha özel hissedersin. Gerçekten de öyle bir insansın. Senin yaptığın işleri diğer insanlar stres altında yaparken sen yata yata halledebiliyorsun. He bu arada insanları sürekli inceleyen bir yanın da yok değil. Öyle sinsi sinsi insanları izlemeyi seversin.:)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
586
156
141
95
37
21
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?