Görüş Bildir
Haberler
Sevgililer Gününü Nasıl Geçireceksin?

etiket Sevgililer Gününü Nasıl Geçireceksin?

Gül kırmızıdır, menekşe mor; Şeker tatlıdır, sen de öyle!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle sevgilin var mı?

2. 1 haftadır sevdiğin kişiyi görmediğini düşün (sevgilin yoksa varmış gibi düşün) ve sevgililer günü yaklaşıyor. Plan yapmak istiyorsunuz; sen hangisini tercih ederdin?

3. Sevgilinle bir yere oturdunuz ve konuşmaya başladınız. Öyle bir şey söyledi ki dondun kaldın. Bu ne olurdu?

4. Sence en saçma ve samimiyetsiz hediye hangisi?

5. Sevgiline nasıl hitap edersin veya ederdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dışarıda bir yerde oturmuşsunuz. Sevgilinle daha rahat hissetmek için yaklaşmak istiyorsun; hangi hareketi yapardın?

7. Gelecek Sevgililer Günü'nde sevgilinle mi olursun yoksa yine yalnız mı olursun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sevgilinle PUBG oynayarak!

Sevgilinle PUBG oynayarak!

Evet, bu devirde dışarıya çıkıp sevgili ile bir şeyler yapmak cüzdanınızın en büyük düşmanı. Çiçek almak, kart vermek bunlar çok eski tip. Yemeğe çıkmak oldukça pahalı... İşte en iyisi eve kapanıp oyun oynamak gözüküyor senin için. Gram para harcamadan birlikte vakit geçirmenin doruklarını tadacaksınız. 'E ama hediye almadan olmaz!' dersen de düştüğün evde çıkan güzel ekipmanı sevgiline hediye ederek onun kalbini kazanacağın gibi oyunun da kazananı olursun. Bence power banklerinizi hazır edin, zira upuzun, bol çekişmeli bir gün sizi bekliyor olacak.

Yapayalnız geçireceksin!

Yapayalnız geçireceksin!

Bu sevgililer gününü de tek başına geçiriyorsun. 'Yoo ben böyle iyiyim' desen de içten içe 'keşke en azından kavga edebileceğim biri bile olsa' diyorsun. Dilersen, o gün hiç evden çıkmayıp perdelerini kapatıp bu günün tüm vıcık vıcıklığından kendini soyutlayabilirsin. Ya da evdeki takvimden o günü koparıp kendince 'hiç yaşanmamış' veya 'hiç yaşanmayacak' bir gün ilân edebilirsin. Tekilliğin sultanlık olduğunu düşünüp bütün gün dışarıda gerçekleşen abuk subuk sevgili saçmalıklarını b*klayıp duracaksın. Belki bu hayat denen ormanda kalan tek ağaç olduğunu düşüneceksin, ama unutma ki aslında hayatın kendisine oksijen veren sensin! Ama bazen fazla oksijen kafa açar o ayrı :)

En yakın kankanla boş boş oturacaksınız!

En yakın kankanla boş boş oturacaksınız!

'14 Şubat Sevgililer Günü değil de 14 Şubat Kankalar Günü olarak kabul etsek olur mu?' fikri aklından çıkmıyor bir türlü. Nedir yani kankanla vakit geçirmişsen? O da sevdiğin biri işte. Bu günün amacı sevdiğinle vakit geçirmek değil mi? İşte sen de onu yapıyorsun. Ancak sen de iyi biliyorsun ki bu buluşma sınırları çizilmiş bir harita gibi tekdüze geçecek.

Sevgilinle başbaşa geçireceksin!

Sevgilinle başbaşa geçireceksin!

Aman aman! Sevgililer Gününü sanki uzun süredir birbirinizi görmüyormuşçasına sımsıkı sarılarak, öpüşerek geçireceksin. Gerekli rezervasyonlar yapıldı, hoş bir akşam yemeğinden sonra biraz kafa dağıtmak için birkaç kadeh içki (abartmak yok) içildi, ardından fanfinifinfon :)  Bazen hayatta senede bir kereliğine bile olsa bir güne anlam yüklemek güzel bir şey.  Bazı kaygısız kıskançların çiftleri birbirine düşürmesi için söylediklerine kulak asmayın. Bir kereliğine bile olsa gününüzü gün edin. Sevin, sevilin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
287
164
112
52
44
42
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ayşe İrem Er

Sevgilinle başbaşa geçireceksin! diyo sapım diyom neresini anlamıyon !!!!

Sanane Sanane

Olmayan sevgilimle PUBG oynayacakmışım 😂 arkadaşlarımla anca.

Gizem Yenikler

Sevgilinle PUBG oynayarak!