Görüş Bildir
Haberler
Sevgili Testi: Yüzde Kaç Tutkulusunuz?

Sevgili Testi: Yüzde Kaç Tutkulusunuz?

Sevgili testi! Sevgilinle bu testi çöz yüzde kaç tutkulu olduğunuzu öğren! 

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sevgilini ilk gördüğünde hissettiğin şeyleri hatırlıyor musun?

2. Peki sevgilinle hafta sonu için bir plan yap desek...

3. Sevgilin yanındayken nasıl hissediyorsun?

4. Tartışma yaşadığınızda nasıl bitiriyorsunuz?

5. Sevgilin için bunlardan hangisine katlanırsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Söyle bakalım sevgilinle aran bozuldu ve biri seninle oldukça fazla ilgilenmeye başladı. Ne yaparsın?

7. Söyle bakalım sevgilini görmediğin günlerde ne hissediyorsun?

8. Son olarak ilişkide monotonluk senin için bunlardan hangisidir?

Siz %99 tutkulusunuz!

Siz %99 tutkulu bir çiftsiniz. İlişki de heyecan bir yana aynı zaman da birbirinize karşı bitmeyen bir şeyler hissediyorsunuz. Sizin dünyanız ikinizden başka kimse yok. Birbirinize karşı daha yakın olmayı her zaman istiyorsunuz. Bunu bazen bakışlarınızla bazen sözlerinizle bazen ise susarak yapıyorsunuz. Her şeyinizi bildiğiniz ve birbirinizi çözdüğünüz ilişkinizde tutkunuzu bu şekilde yansıtıyorsunuz. Sizin uzun süreli ilişkinizin yanında bitmeyen heyecanınız ve birbirinize karşı isteğiniz sürekli bir şekilde artarak devam ediyor.

Siz %84 tutkulusunuz!

Siz %84 tutkulu bir çiftsiniz. Bazı anlarda gözünüz biriminizden başka hiçbir şeyi görmüyor. Hayatınız her şeyi yok sayıyor ve sadece birbiriniz için bir şeylere devam ediyorsunuz. Hayranlık duyduğunuz ilişkinizde sadece tutku değil aynı zamanda özlem de ağır basıyor. Yani sürekli birbirinizi özlediğiniz ve bir an olsun ayrı kalmak istemediğiniz bir ilişkiye sahipsiniz. Bu ilişkinin %84'ünü tutku kaplıyor.

Siz %77 tutkulusunuz!

Siz ilişkinizde %77 tutkulu bir çiftsiniz. Bazı şeylerin öncelikle gelmesi gerektiğini biliyorsunuz ve ikinizde birbirinizin önceliğisiniz. İlişkinizi ayakta tutan şey de tam olarak bu. Heyecanınız hiç bitmiyor çünkü sürekli bir şeyler arayışı içindesiniz. Hayatınızda durağanlığa yer vermemeniz ikinizi de memnun eden bir şey. Tutku ve birbirinize karşı olan aşkınız birleşince mükemmel uyumun da yakalamış oluyorsunuz.

Siz %55 tutkulusunuz!

Siz %55 tutkuya sahip bir çiftsiniz. Birbirinize çok aşıksınız ama aşktan gözünüz kör değil. Yeri gelince mantıklı olmayı biliyorsunuz. Heyecanınız var ama bunu pek başkalarının yanında belli etmekten hoşlanmıyorsunuz. Birbirinizi sadece siz en iyi şekilde anlıyorsunuz. Kendinizi kanıtlama ihtiyacı duymadığınız gibi dışarıdan soğuk bir çift olarak bile algılanabilirsiniz. İlişkinizde %55 tutku yer kaplıyor.

Siz %32 tutkulusunuz!

Siz %32 tutkuya sahip bir çiftsiniz. İkinizin de kafası o kadar dolu ki bazı anlar birbirinizi görmüyorsunuz bile. İlişkinize en büyük zararı da bu meşguliyetiniz veriyor. Tutku yerine daha ağır basan duygu birbirinize sevginiz ve fedakarlığınız oluyor. Sizin güzel bir ilişkiniz var bunun sebebi her duygudan biraz biraz ilişkinize katıyor olmanızdan kaynaklanıyor.

Siz %25 tutkulusunuz!

Siz %25 tutkuya sahipsiniz. İlişkinizde heyecanı çok fazla tutmuyorsunuz. Durağanlıktan ve sakinlikten hoşlanıyorsunuz. Birbirinize yeten bir ilişkiniz var. Bu ilişkide de fazlalıklara yer vermiyorsunuz. Fazla tutku da size zarar verebileceğini düşünüyorsunuz. Her şeyin olması gerektiği gibi ilerleyen ilişkinizde tutku sadece %25 oranında yer alıyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
68
30
10
7
6
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın