Görüş Bildir
Haberler
TV
Seversin 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Seversin Fragman ve Son Bölüm Özeti

Seversin 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Seversin Fragman ve Son Bölüm Özeti

Müge Kakşi
16.06.2022 - 00:46

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Seversin 1 Haziran 2022 tarihinde ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde İlayda Alişan ve Burak Yörük'ün yer aldığı dizi kısa sürede izleyiciden tam not almayı başardı. Dizinin son bölümünün hemen ardından 4. bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Seversin 4. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senenin dikkat çeken yaz dizileri arasında yer alan Seversin konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli'nin oturduğu, senaryosunu ise Barış Erdoğan ve İlker Arslan'ın kaleme aldığı dizinin beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Seversin fragman ve son bölüm yaşananlar.

Seversin 4. Bölüm Fragmanı

Seversin Son Bölümde Neler Oldu?

Seversin Son Bölümde Neler Oldu?

Tolga ile çalışmak istemeyen Asya bunu Bahri'ye net bir şekilde söyler. Durum böyle olunca Bahri Tolga'yı projeden çıkarır fakat ona son bir şans daha verecektir. Tolga eğer Asya'yı geri döndürürse tekrardan dizide yer alabilecektir. Öte yandan Asya hakkında çıkan dedikodularla ilgili ailesini ve özellikle de abisini ikna etmeye çalışmaktadır. Tolga ise Asya'nın affetmesi için elinden gelen her şeyi yapar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın