Görüş Bildir
Haberler
TV
Seversin 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Seversin Fragman ve Son Bölüm Özeti

Seversin 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Seversin Fragman ve Son Bölüm Özeti

Müge Kakşi
11.08.2022 - 17:56

Yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli'nin oturduğu, senaryosunu ise Barış Erdoğan ve İlker Arslan'ın kaleme aldığı Kanal D'nin yeni dizisi Seversin tüm hızıyla devam ediyor. Romantik komedi türündeki dizinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı ise yayınlandı. İşte Seversin 12. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kanal D ekranlarının yeni sezona damgasını vuran dizilerinden biri. de Seversin adlı romantik komedi dizisi oldu. Başrollerinde İlayda Alişan ve Burak Yörük gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizi her hafta Çarşamba günleri izleyici karşısına çıkıyor. İşte Seversin yeni bölüm fragmanı ve son bölüm yaşananlar.

Seversin 12. Bölüm Fragmanı

Seversin Son Bölümde Ne Oldu?

Seversin Son Bölümde Ne Oldu?

Ablasının Asya için benim hayatımı çaldı demesi gündeme bomba gibi düşerken Asya ise işi bırakarak eski hayatına dönmeye karar verir. Tüm ailenin düzeni alt üst olurken Bahri ve diğerleri Asya'yı kararından döndürmeye çalışır. Bu süreçte en cesur ve beklenmedik hamle Tolga'dan gelir.

Asya eski çalıştığı mağazaya geri dönerken Tolga'da onu ikna etmek için yanında işe girer. Nazlı ise medyanın ilgisinden memnun ve yeni bir hayata başladığını düşünür fakat işler öyle olmaz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın