Görüş Bildir
Haberler
TV
Seversin 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Seversin Fragman ve Son Bölüm Özeti

Seversin 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Seversin Fragman ve Son Bölüm Özeti

Müge Kakşi
28.07.2022 - 00:52

Kanal D ekranlarının kısa sürede sevilen yeni yaz dizisi Seversin tüm hızıyla ekranlara devam ediyor. Başrollerinde İlayda Alişan ve Burak Yörük'ün yer aldığı dizinin beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Seversin 10. bölüm fragmanı ve son bölüm yaşananlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli'nin oturduğu yeni yaz dizisi Seversin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her hafta Çarşamba günleri saat 20:00'de yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan romantik komedi dizisinin senaryosunu ise Barış Erdoğan ve İlker Arslan kaleme alıyor. İşte Seversin yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

Seversin 10. Bölüm Fragmanı

Seversin Son Bölümde Ne Oldu?

Seversin Son Bölümde Ne Oldu?

Büyük bir şirketten reklam teklifi gelen Asya'nın partneri Onur Yekta olur. Tolga ise reklamdaki partnerin kendisi olacağını düşünürken geçmişten kavgalı olduğu oyuncu arkadaşı Onur'un Asya'nın partneri olacağını öğrenir.

Fransa'da yaşayan ve normalde televizyon ve reklam tekliflerini geri çeviren Onur'un bu hamlesi Tolga'yı şüpheye düşürür. Onur'un intikam için geldiğine emin olan Tolga, Asya'yı bu konuda uyarsa da Asya, Tolga'yı ciddiye almaz. Hem Asya'yı korumak hem de onu kıskandığı için Onur'un maskesini düşürmeye çalışan Tolga her seferinde zor duruma düşer.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın