Görüş Bildir
Haberler
Sevdiğin Turşulara Göre Seni Sana Anlatıyoruz!

Sevdiğin Turşulara Göre Seni Sana Anlatıyoruz!

Ecivicivokke
12.05.2022 - 11:26

Sevdiğin turşulara göre sen kimsin?

Anlatıyoruz!😋

Mükemmelliyetçi!

Sen, hayatının her alanında fazlasıyla seçici birisin. Bir iş olmadan önce, bir karar vermeden önce her şeyi mutlaka didikliyorsun. Kafanda hiçbir soru işareti kalmasın, her şey mükemmel olsun istiyorsun. Mükemmelliyetçi kişiliğin zaman zaman seni yoruyor fakat çoğu işinde de övgüler almanı sağlıyor. Çevrendeki herkes senin bir işe başladığında onu eksiksiz yerine getireceğini biliyor. Sen, sorumluluk almaktan kaçınmayan, her işini eksiksiz yapan birisin!

Enerjik!

Sen, enerjinle her zaman her ortamda dikkatleri üzerine toplayan birisin. Senin yaşam enerjin ne kadar kötü olay yaşarsan yaşa tükenmiyor. Her şeye pozitif bakmak için elinden geleni yapıyorsun. Zaman zaman senin de moralin bozuluyor tabii ama nasıl toparlayabileceğini çok iyi biliyorsun. Geleneksel tatları çok seviyorsun ve yanında mutlaka acı biber turşusunu arıyorsun. Eğer masada acı biber turşusu varsa herkesin senden hızlı davranması gerekiyor!

İyimser!

Her olayda, kötü bir şey olsa bile iyimse bir bakış açısıyla yaklaşmak için elinden geleni yapıyorsun. Etrafındakiler sana çoğu zaman Polyanna diyor, onların başına gelenlerden bile iyi bir yön bulmayı başarıyorsun. Sana göre hayata kötülükleri görmek ve sadece onlara odaklanmak için gelmedik. Başımıza bir şey geldiyse mutlaka bir sebebi vardır, bir ders çıkarıp yola devam etmemiz gerekir. Aynı zamanda çok affedici bir kişiliğin var, herkese ikinci bir şans vermek gerektiğini düşünüyorsun. Herkes hata yapabilir, önemli olan hatayı anlamak.

Gelenekçi!

Sen geleneklerine fazlasıyla bağlı birisin. Ailendeki herkese fazlasıyla değer veriyorsun, sırtını birine yaslaman gerektiğinde ailene yaslayabileceğini her zaman kendine hatırlatıyorsun. Bir şey için cesaretli olman gerektiğinde de bu motivasyonla hareket ediyorsun. Büyüklerini sık sık arıyor hal hatır soruyor, küçüklerine ilgi göstermekten kaçınmıyorsun. Hayatı keyifli hale getiren şeyin yakınların olduğunu düşündüğün için onlara verdiğin değer de artıyor.

Cesur!

Sen yeniliklere açık ve cesur birisin. Hayatındaki değişimler seni hiçbir zaman korkutmuyor, cesaretle yaklaşıyorsun. Dünyaya bir daha gelmeyeceğim bilinciyle hareket ediyor, hiçbir şeyi denemekten çekinmiyorsun. Farklı deneyimler kazanmak senin için çok önemli. Gezip görmeyi, farklı tatlar keşfetmeyi seviyorsun. Bu hayata geldiysek bir sebebi olmalı! Hiçbir şeyi kaçırmak, hiçbir pişmanlık yaşamamak istiyorsun. Arkana dönüp baktığında sadece iyi ki dediğin şeyler olması seni mutlu ediyor.

Sakin!

Sen, her zaman çevrendekiler tarafından sakin olarak tanınan birisin. Kötü olaylara soğuk kanlılıkla yaklaşabiliyorsun, bu yüzden çevrendekiler senin yanında olmaktan güven duyuyor. Çok iyi bir gözlemcisin ve olaylar arasında hızla bağlantı kurabiliyorsun. İnsanlar sana dertlerini anlattıklarında onları tamamen anlamak için elinden geleni yapıyor ve çözüm odaklı yaklaşmaya çalışıyorsun. Her şeyi tek tek sakin sakin aktarıyor, konuşma tarzınla kendine hayran bırakıyorsun.

Farklı!

Sen, farklı tatlardan hoşlandığın gibi hayatında da farklılıklar yaratmayı seviyorsun. Kimseyle aynı olmak istemiyorsun. Her şeye farklı bir bakış açısı getiriyor, farklı bir yorum katıyor, tarzını her zaman ortaya koyuyorsun. Çok geniş bir bakış açın var. Herkesin ne düşündüğünü ya da nasıl düşünebileceğini az da olsa tahmin edebiliyorsun çünkü empati yeteneğin çok güçlü. Olaylara getirdiğin değişik yorumlar, arkadaş ortamındaki herkesin şaşkınlıkla dinlediği muhabbetlerin seni farklılaştırıyor.

Uyumlu!

Sen; her duruma, her ortama ve her muhabbete uyum sağlayabilen birisin. Yeni tanıştığın kişilerle de hızla uyum sağlayabiliyorsun ve insanlar sanki yıllardır seni tanıyormuş gibi hissediyor. Her davete, her etkinliğe davet edilen ilk kişi sen oluyorsun. Çılgın fikirlere de her zaman açıksın, farklılıkları seviyorsun. Değişik ortamlarda bulunmak, yeni kişiler tanımak senin hoşuna gidiyor çünkü hızla uyum sağlayıp kendine yeni şeyler katabiliyorsun.

Dürüst!

İnsanlar her zaman senin ne olursa olsun doğruyu söyleyeceğini bilir ve bir tavsiye almaları gerektiğinde ilk sana gelirler. Sen kötü bir şey olsa bile yalan söyleyemezsin, yalan söylemek hiç sana göre değil. Bu zaman zaman seni zor duruma soksa da hayatını bu şekilde devam ettirmek sana fazlasıyla keyif veriyor. Her şeyin açık ve net olmasını seviyorsun, hayatına oyunlar katmak istemiyorsun çünkü ne gerek var?

1. İlk soruyla başlayalım! Hangisini tercih edersin?

2. Bu ikiliden birini seçmeni istesek?

3. Bu kez tercihin hangisinden yana?

4. Karışık turşu mu, yoksa domates turşusu mu? 😋

5. Bu defa hangisinden yanasın?

6. Son olarak, hangisi damak tadına daha fazla uyuyor?

Sirkeli de olsa limonlu da olsa turşunun en iyisi semtinin esnafında. Semtindeki en iyi turşucular GetirÇarşı’da!

Sirkeli de olsa limonlu da olsa turşunun en iyisi semtinin esnafında. Semtindeki en iyi turşucular GetirÇarşı’da!

Semtindeki turşuculardan sipariş vermek için tıkla!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın