Görüş Bildir
Haberler
Serena Williams'tan Sharapova'ya Destek

Serena Williams'tan Sharapova'ya Destek

Enver K.
11.03.2016 - 13:22

Kadınlarda dünya 1 numarası ABD'li tenisçi Serena Williams, dopi̇ng kullandığını itiraf etmesinin ardından geçici olarak spordan men edilen Rus raket Maria Sharapova'ya destek çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İngiliz basınına konuşan, kariyerinde 21 grand slam şampiyonluğu bulunan Williams, teniste temiz sporcuların sayısının daha fazla olduğunu belirterek, 'Milyarlarca insanın yer aldığı koskocaman bir dünyada yaşıyoruz ve insanları korkutacak hareketlerde bulunanların sayısı daha az. Bu durum dünyanın tamamını kötü bir yer yapmıyor. Aynı şey, tenis için de geçerli. Birçok tenis oyuncusu temiz kaldığı ve bu şekilde mücadele ettiği için kendiyle gurur duymalı' ifadelerini kullandı.

Sharapova'nın durumunun herkes gibi kendisini de şoke ettiğini ve üzdüğünü vurgulayan 34 yaşındaki Williams, 'Sağlığım için destek ilaçları almaktan çok korkuyorum. Sharapova'ya destek olmak için teklifte bulundum. O çok cesaretli bir tenisçi' diye konuştu.

'Sharapova gereken sorumluluğu almalı'

Büyük Britanyalı tenisçi Andy Murray ise Rus raket Maria Sharapova'nın gereken sorumluluğu alması gerektiğini söyledi.

Kariyerinde 5 grand slam şampiyonluğu bulunan ve erkeklerde dünya sıralamasının 2. sırasında yer alan Murray, Rus tenisçinin durumun kabul edilemez olduğunu belirterek, 'Açıkçası, performans artırıcı ilaçlar kullanıyorsanız men cezası almanız gerekiyor' dedi.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
6
3
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın