Görüş Bildir
Haberler
Seren Serengil'den Gündem Yaratan 'Seksilik' Açıklaması: ''Dünya Markalarında Kapalı Seksilik Ön Planda...''

Seren Serengil'den Gündem Yaratan 'Seksilik' Açıklaması: ''Dünya Markalarında Kapalı Seksilik Ön Planda...''

Söylediği her söz ve yaptığı her harekette magazin gündeminde bomba etkisi yaratan Seren Serengil, yine gündemde yer alıyor. Sahne kıyafetlerinin çok konuşulduğu bu günlerde Serengil, dün akşamki konserinde giydiği dekolteli kıyafet nedeniyle eleştiri oklarının hedefinde yer alıyor. Seren Serengil, son zamanlarda sahnede giydiği kıyafetlerle olay yaratan Gülşen'e giydiği kıyafetten dolayı 'striptizci' demişti. Konserden önce muhabirlere açıklama yapan Serengil'in seksilik çıkışı yaparak ''Dünya markalarında kapalı seksilik ön planda...'' sözleri sosyal medyayı ikiye böldü. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seren Serengil ve Serdar Ortaç, geçtiğimiz akşam sahne aldılar. Magazin gündeminden düşmeyen isimlerden biri olan Seren Serengil sivri dili ile tanınan ünlülerden. Serdar Ortaç'ın ardından sahnedeki yerini almadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Seren Serengil, açıklamalarıyla dikkat çekti.

''Tüm Rakiplerim Gazinolara Geri Döndü. Bir Tek Ben Eksik Kalmıştım...''

''Tüm Rakiplerim Gazinolara Geri Döndü. Bir Tek Ben Eksik Kalmıştım...''

Serengil, 'Yaklaşık 20 yıldır televizyonda kariyer yaptım. Bu sene Sibel Can ve Hülya Avşar başta olmak üzere tüm rakiplerim gazinolara geri döndü. Bir tek ben eksik kalmıştım. Çok özledim zaten sahneleri. Yıllarca İbrahim Tatlıses ve Selami Şahin gibi dev kadroların solistliğini yaptım. Şimdi yeniden gazino günlerini yaşatmak lazım. Çünkü bu kültür bizim, bize ait. O nedenle de ayrı mutluyum' dedi.

''Dünya Markalarında Kapalı Seksilik Ön Planda...''

''Dünya Markalarında Kapalı Seksilik Ön Planda...''

Serengil, 'İddialı sahne kıyafetleri giyen sanatçılar hakkında ne düşünüyorsunuz?' sorusuna, 'Bu yıl bütün dünya markaları kapalı elbiseler yaptılar. Açık modası hiç yok aslında. Dünya markalarında kapalı seksilik ön planda. Ben yıllardır basında da normal hayatta da hep zevkli giyinen insan olarak anıldım. Şıklık demek illa ki çok açıklık demek değil. Ben popçu değil solist olduğum için çizgimiz bozulmamalı diye düşünüyorum' cevabını verdi.

'Gülşen Pozları ve Gülşen Tarzı...''

'Gülşen Pozları ve Gülşen Tarzı...''

Seren Serengil'in paylaşımına takipçileri tarafından yorumlar yağdı. ''Gülşen'i eleştiriyordun, elbisesinin aynısı üstünde. Ama Gülşen'de yetenek, ses ve müzik bilgisi var. Fark bu...'' ''Çok gördük bu elbiseden! Güzel mi; evet güzel ama farklı bir şey görmek isterdik.'' ''Elbise hiç olmamış... Sanki Gülşen'in elbisesinin pazar versiyonu...'' ''Gülşen pozları ve Gülşen tarzı...'' ''Yapmayın bunu kendinize, zorlamayın. Komiksiniz cidden...'' ''Gülşen'i eleştirdikten sonra sahnede Gülşen'i taklit etmişsin. Elbise aynı...'' ve ''Elbisedeki işçilik çok kötü, çok kalitesiz duruyor.'' gibi yorumlar geldi.

Seren Serengil Gülşen'i Böyle Eleştirmişti.

Seren Serengil Gülşen'i Böyle Eleştirmişti.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın