Görüş Bildir
Haberler
Seren Serengil'den Hadise ve Ebru Gündeş'in Yan Yana Fotoğrafına Şok Eden Yorum: ''Ahlaksızlık!''

Seren Serengil'den Hadise ve Ebru Gündeş'in Yan Yana Fotoğrafına Şok Eden Yorum: ''Ahlaksızlık!''

Her söylediği olay olan Seren Serengil bir süredir yaşadığı ciddi sağlık sorularıyla gündemdeydi. Bu sefer programda yaptığı eleştirilerle magazin gündemine bomba gibi düştü. Söylemezsem Olmaz programında Ebru Gündeş ile Hadise'nin seneler önce çekilmiş yan yana fotoğrafını gören Seren Serengil, yine kendini tutamadı. ve Hadise'yi hedef aldı. Serengil  'Ahlaksızlık' ifadesini kullandı. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Söylemezsem Olmaz programında yorumcu olarak ekranlarda olan Seren Serengil, eski yıllara ait olan Ebru Gündeş ve Hadise'nin yan yana fotoğrafına ateş püskürdü. Ünlü şarkıcı Hadise'nin Ebru Gündeş'in 11 yıldır evli olduğu Reza Zarrab'la yasak aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Hadise, konuyla ilgili yaptığı açıklamada iddiaları kesin bir dille yalanlarken 'Dostum' dediği Ebru Gündeş'in herhangi bir açıklama yapmaması dikkat çekmişti. Serengil, ''Arkadaşımın, kardeşimin, komşumun her neyse nasıl gidip kocasıyla gidip beraber olabilirim? Adam mı yok dünyada? Her şey para mı?' ifadeleriyle gündemde şok etkisi yarattı.

''...Ebru'nun Yanındayım"

''...Ebru'nun Yanındayım"

Ebru Gündeş-Hadise ikilisinin eski bir fotoğrafını gören Seren Serengil yine Hadise'yi hedef aldı. Seren Serengil fotoğrafı görünce 'Şu fotoğrafı bana gösteriyorsunuz ya; ben Ebru Gündeş'le konuşmuyorum ama bu fotoğraf benim canımı acıtıyor. Affı yok bu fotoğrafın... İnsanın sevgilisine bakmak affedersin beraber olmak... Burada Ebru'nun yanındayım' dedi.

''Ahlak Yoksunluğundan Oluyor...''

''Ahlak Yoksunluğundan Oluyor...''

Seren Serengil sinirine hakim olamayarak 'Bir yanda kocası öbür tarafta omzunda ağladığım kız. Bunu genel diyorum ahlaksızlıktan oluyor, ahlak yoksunluğundan oluyor. Arkadaşımın, kardeşimin, komşumun her neyse nasıl gidip kocasıyla gidip beraber olabilirim? Adam mı yok? Para mı her şey?' diyerek tepki gösterdi.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
8
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın