Görüş Bildir
Haberler
Serdar Tatlı Kimdir, Neden Gündemde? Serdar Tatlı Neden İstifa Etti, Yerine Kim Gelecek?

Serdar Tatlı Kimdir, Neden Gündemde? Serdar Tatlı Neden İstifa Etti, Yerine Kim Gelecek?

Son günlerde hakem hataları sebebiyle gündemde olan Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Serdar Tatlı istifa etti. Serdar Tatlı ile birlikte MHK merkez yönetiminde bulunan isimler de istifasını sundu. Vatandaşlar, MHK Başkanı Serdar Tatlı’nın neden istifa ettiğin ve yerine kimin geleceğini araştırıyor. Peki, Serdar Tatlı kimdir, kaç yaşındadır, aslen nerelidir? Yeni MHK Başkanı kim olacak? İşte istifa ile gündeme gelen Serdar Tatlı’nın kariyeri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

TFF Merkez Hakem Kurulu istifa etti. Son günlerde lig maçlarında üst üste yaşanan hakem hataları sebebiyle eleştiri okları MHK’nın üstündeydi. Geçtiğimiz günlerde yapılan Kulüpler Birliği Toplantısı’nda sonra hakem hatalarıyla ilgili de eleştiri yapılmıştı.

SERDAR TATLI KİMDİR?

Bugün istifa eden Serdar Tatlı, 24 ocak 1966 yılında Şanlıurfa’da dünyaya gelmiştir. Serdar Tatlı Kariyeri boyunca Türkiye Süper Lig'inde 9 sezon boyunca 119 maç yönetmiştir. TFF yönetimi tarafından 25 Ağustos 2020’de MHK Başkanlığına getirilen Serdar Tatlı bugün itibariyle istifa etmiştir.

Serdar Tatlı, ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’in amcasının oğludur.

Serdar Tatlı’nın Yerine Kim Gelecek?

Serdar Tatlı’nın Yerine Kim Gelecek?

TFF yönetiminin MHK başkanlığına kimi getireceğini henüz açıklamadı. Ancak MHK başkanlığı için adı geçen isimlerin arasında en öne çıkan adaylar Mustafa Çulcu ve Muhuttin Boşat.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın