Görüş Bildir
Haberler
Serdar Ortaç'ın Eski Eşi Chloe Loughnan'ın Olay Yaratan Pozları!

Serdar Ortaç'ın Eski Eşi Chloe Loughnan'ın Olay Yaratan Pozları!

GNS
15.11.2021 - 19:20

Şarkıcı Serdar Ortaç'ın 2014 yılında evlendiği ve 2019 yılında birlikteliğini sonlandırdığı eski eşi Chloe Loughnan çifti gündemden düşmüyor. Nafaka konusuyla ve Serdar Ortaç'ın açıklamalarıyla sık sık adı geçen manken Chloe Loughnan sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. 29 yaşındaki İrlandalı manken bikinili paylaşımlarıyla yine olay oldu. İşte o paylaşımlar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan sosyal medya paylaşımlarıyla olay yaratıyor. Güzelliğiyle herkesin beğenisini kazanan 29 yaşındaki İrlandalı manken gündemden düşmüyor. İşte o paylaşımlar...

Sosyal Medyada Aktif

Sosyal Medyada Aktif

1992 yılında Litvanya'da doğan Chloe Loughnan, Serdar Ortaç ile evlendikten sonra milyonların tanıdığı bir isim haline geldi. Bir dönem eski eşi Serdar Ortaç'ın klipleri için kamera karşısına geçen model, oyunculuk eğitimi aldı. Loughnan, İrlanda'da okurken büyük bir modellik ajansından teklif gelmesi üzerine, Paris'e çalışmaya gitti.

Şeytan Görsün Yüzünü

Şeytan Görsün Yüzünü

İstanbul seyahatinde Serdar Ortaç ile tanışan Loughnan, 2014 yılında Ortaç ile dünya evine girdi. Serdar Ortaç, 2019 yılında boşandığı eşi Loughnan'a olan nafaka borcuyla sık sık gündeme geliyor.

Ortaç, eski eşinin nafakasını uzun zamandır ödemediğini belirterek ''Eski eşim Chloe Loughnan'a 600 bin TL nafaka borcum var.'' açıklamasında bulunmuştu. Ortaç, evine haciz gönderen eski eşi Loughnan'a ateş püskürmüş ve ''Şeytan görsün yüzünü'' demişti.

Loughnan'dan yanıt gecikmedi. Loughnan, ''Sabırlı olmaya gayret ettim. İnsanlar benim hakkımda yalan söylerken, sessiz ve saygılı kaldım. Ama unutmayın, her hikayenin iki yüzü vardır ve benim tarafımı bilseydiniz, yazdığınız nefret dolu yorumlardan utanırdınız. Allah her şeyi görür.'' açıklamasını yaptı.

İşte Chloe Loughnan'ın O Paylaşımları

İşte Chloe Loughnan'ın O Paylaşımları
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
8
7
6
4
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın