Görüş Bildir
Haberler
Serdar Ortaç Eski Eşi Chloe Loughnan'a Tepki Gösterdi! "Eve Haciz Koymuş, Bende Parası Kalmaz"

Serdar Ortaç Eski Eşi Chloe Loughnan'a Tepki Gösterdi! "Eve Haciz Koymuş, Bende Parası Kalmaz"

Müge Kakşi
18.06.2021 - 23:45

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç geçtiğimiz yıllarda dolu dizgin aşk yaşadığı eşi Chloe Loughnan'la evliliğini sonlandırmıştı. Sosyal medyaya bomba gibi düşen ayrılığın ardından uzun bir süre geçmişken nafaka konusuyla tekrardan gündeme geldi. Nafakayı ödeyemediği için Ortaç'a dava açan Chloe Loughnan'a eski eşi tepki gösterdi. İşte Serdar Ortaç'ın nafaka açıklaması...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Serdar Ortaç'tan Nafaka Açıklaması

Serdar Ortaç'tan Nafaka Açıklaması

Serdar Ortaç, önceki gün Bebek'te bir mekan çıkışı objektiflere takıldı. 51 yaşındaki şarkıcı, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Konserlerin başlayacağını söyleyen Ortaç, borçlarının tamamen bittiğini, sadece eski eşi Chloe Loughnan'a ödediği nafakanın kaldığını ama artık bu ödemenin kendisini zorladığını söyledi.

Eski eşinin kendisine dava açtığı yönünde çıkan haberler hakkında Ortaç, “Eskiden sorun yaratmıyordu ama demek ki coştu. Eve haciz koymuş, tabii ki ödeyeceğiz. Bende parası kalmaz' açıklamasını yaptı.

Ünlü şarkıcı, 'Sarıyer Belediyesi'ne de bir borcum birikmiş, onu öderim 25 bin TL . Chloe’ye 600 bin TL kalmış ama ödeyeceğiz. İnsanlar böyle, yapacak bir şey yok' sözleriyle, eski eşine sitem etti.

"Seçil Hanım'la Yürümedi, Nazar Değdi"

"Seçil Hanım'la Yürümedi, Nazar Değdi"

Sevgilisi Seçil Gür ile ayrıldıklarını söyleyen Ortaç “Nazar değdi. Seçil Hanım'la yürümedi, olmadı. Bir anda olmadı, şu an için hiçbir şey bilmiyorum. Kısmet' ifadelerini kullandı.

Serdar Ortaç'a, yakın arkadaşı Mehmet Ali Erbil’in, 'Bütün telif haklarını sattı. Hayatının garantisiydi, emekli maaşıydı. Evinde kumar oynamak için sattı! Şimdi şarkıları nerede çalınsa, parası o sattığı adama gidiyor” sözleri hatırlatıldı.

Ünlü popçu, “Onu parasızlıktan satmadım. Beş sene önce bestelerimin teliflerini takip etsin diye verdim. Benim avukatım gibi bir şirket ama evet çok kumar oynadım ve çok para kaybettim, adam haklı' diyerek, aracına binerek mekandan ayrıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
öyküyilmaz

Eve haciz koymak nedir abi? Hiç mi vicdanın yok. Sen zaten zengin sayılacak bir kadınsın. O güne kadar aldığın nafakalarla bile hayatını geçindirirsin. Zanne... Devamını Gör