Görüş Bildir
Haberler
Senin Zihnin Osmanlı’daki Hangi Kadın Sultan Gibi Çalışıyor?

etiket Senin Zihnin Osmanlı’daki Hangi Kadın Sultan Gibi Çalışıyor?

Trex
16.11.2016 - 16:15

6 asırlık çınar Osmanlı'nın padişahları kadar kadın sultanları da kendinden söz ettirmeyi başardı. Bu sultanlar zeka ve hırslarıyla bazen padişahlardan daha çok öne çıktı. Peki senin zihnin Osmanlı’daki hangi kadın sultan gibi çalışıyor? Hürrem Sultan mı? Safiye Sultan mu? Mihrimah Sultan mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle gönül işlerini soralım sana :)

2. Peki iş yerinde/okulda durumlar nasıl?

3. Bu arada sormayı unuttuk. İş/okul durumun nasıldı?

4. Bir erkekte hangi özellik varsa oradan kaçarak uzaklaşırsın? Birisi daha fazla ama hangisi?

5. Senin aklını başından ne alır?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Hangisi seni çok öfkelendirir?

7. Son olarak bir ebru seç.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Hürrem Sultan!

Hürrem Sultan!

Senin zihnin Hürrem Sultan gibi çalışıyor! Sen öyle tutkulu bir aşıksın ki erkekleri parmağınla oynatmak deyiminin tam olarak hakkını veriyorsun. Bir erkek sana aşık olduğu zaman onu en sevdiklerinden vazgeçirebiliyor ve bambaşka bir insan haline çevirebiliyorsun. Sen tutkuların insanı olduğu için aşk için yapmayacağın şey neredeyse yok! Zeki bir insan olduğun için zekanı bu yönde kullanmaktan, küçük hileler yapmaktan çekinmiyorsun ;) Kafana bir şey koyman yeter. O senin olacak, istediğin olacak!  Ne yapar eder onu elde edersin! Senden uçan kaçan kurtulamaz! Her türlü entrikayı, dalavereyi çevirir, yine istediğini alırsın. ;)

Kösem Sultan!

Kösem Sultan!

Senin zihnin Kösem Sultan gibi çalışıyor. İnatçı bir insansın. Düştüğün yerden kalkmasını iyi biliyorsun. Azimli olduğun için başladığın işin sonu bir şekilde getiriyorsun. İnsanları kendine bağlamayı çok iyi biliyorsun. Bu sebeple çevrende sevenlerin oldukça çok. Sevmeyenlerin de... Üstesinden gelemediğin yönetme arzun, ikili ilişkilerinde sorunlar yaratsa da, çok da umursamazsın.  Sana kalsa ülkeyi de erkekleri de sen yönetmelisin... Laf aramızda çok iyi becerirsin ;)

Safiye Sultan!

Safiye Sultan!

Senin zihnin Safiye Sultan gibi çalışıyor!  Karşımızda zeka ve hırsın birleştiği bir kadın var! Sendeki sosyal zeka ile devletler yıkılır, devletler kurulur! İnsan ilişkilerinde çok iyisin. Fakat hırsın seni bazen öyle esir alıyor ki gözün kimseleri görmüyor. Senin hayatta yapmak isteyip de, yapamayacağın bir şey yok.  Yanındaki erkeği ister vezir ister rezil edebilirsin! İnanılmaz güçlü bir kadınsın. Düşmanların için üzülüyoruz. Onlar için çok tehlikelisin...

Mihrimah Sultan!

Mihrimah Sultan!

Senin zihnin Mihrimah Sultan gibi çalışıyor!  Senin aklından kimseye karşı hiçbir kötülük geçmiyor. Çok ince bir insansın. Kendi menfaaatlerinle çelişse de doğrudan asla şaşmazsın. Hem kendin hem hayatındaki diğer insanlar için en doğrusunu yaparsın. Senin hayatının merkezinde ailen var. Onlar için kendini feda etmekten çekinmezsin. Ailenden birine zarar geleceğini hissettiğindeyse, o naif görünüşünün altından herkesi ürküten güçlü bir kadın çıkarabilirsin. Zenginlik ve gücü de seviyorsun. Gerektiğinde elde edebilecek yeteneğe de sahipsin ;)

Nurbanu Sultan!

Nurbanu Sultan!

Senin zihnin Nurbanu sultan gibi çalışıyor! Sen son derece zeki olmasına rağmen arada duygularının esiri olabilen bir insansın!  Melek gibi bir kalbin var ama arada kıskançlık krizleriyle kendini ve çevreni yorabiliyorsun. Bu arada çok da güzel olmalısın ki etrafında erkekler pır pır dönüyor. Talibin çok kısmetin açık. Tabi binlercesi ister sadece bir tanesi alır ;) Kusursuz güzelliğini zekanla birleştirdiğinde senin önünde kimseler duramaz! Biraz da duygularının hakimi olursan sana her türlü kapı açılır ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
700
317
208
75
40
34
24
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Focus Mspgil

Kösem Sultan! Senin zihnin Kösem Sultan gibi çalışıyor. İnatçı bir insansın. Düştüğün yerden kalkmasını iyi biliyorsun. Azimli olduğun için başladığın işin ... Devamını Gör

mrycgr

Oha Kösem Sultan ♥ En sevdiğim ♥

Nur Martinez

Kösem Sultan!