Görüş Bildir
Haberler
Senin Yaratıcılığının Türü Ne?

etiket Senin Yaratıcılığının Türü Ne?

Yung Boş Ada
15.03.2016 - 16:43

Yaratıcılığın da çeşitleri vardır, bu çeşitlere göre aslında nasıl bir sanatçı olduğun ortaya çıkar. İçindeki sanatçıyı keşfetmek için yaratıcılığının türünü öğrenmeye ne dersin? İşte bu test tam da bunun için yapıldı!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak bu cümle senin için doğru mu yanlış mı: "Yaratıcıyım, ama aynı zamanda içime kapanık ve sessizim."

2. Şöyle olsam daha iyi olurdu dediğin seçenek hangisi peki?

3. Yine doğru yanlışlı bir soru: "Son derece seçici ve özel biriyim." Bu cümle senin için doğru mu yanlış mı?

4. Senin için bu iki ortamdan hangisi yaratıcılığa daha açık?

5. Bunlardan hangisi senin için daha doğru peki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Alakasız gibi görünen alakalı soru: Facebook'ta kaç tane arkadaşın var?

7. Sen kesinlikle hangisi değilsin?

8. Son olarak sence unicornlar...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sessiz ve gizli yaratıcılık!

Sessiz ve gizli yaratıcılık!

Sen yaratıcılığını kendine saklamayı seven, onu herkesle pek fazla paylaşmak istemeyenlerdensin. Çünkü sen genel olarak da biraz içine kapanık, kendi başına vakit geçirmeyi seven bir insansın. Hatta sana bir şey söyleyelim mi? Senin eşsiz yaratıcılığınla ürettiğin şeyler -şiirler, hikayeler, resimler veya besteler- senin için günlük hayatın karmaşasından bir kaçış yolu. Onları herkesle paylaşmak istememende bunun da büyük rolü var, kendi kendine kalabildiğin ve kendini en rahat, en güzel şekilde ifade edebildiğin tek alanını da başkalarıyla paylaşmak istemiyorsun. Bizce en güzelini yapıyorsun güzel insan, herkesin birazcık da olsa kişisel alana ihtiyacı var!

Entel dantel yaratıcılık!

Entel dantel yaratıcılık!

Senin yaratıcılığın entelektüel zevklerin ve sanata olan aşkından geliyor. Evet; sanata gerçekten aşıksın, sanat hakkında yazılar okumaya, araştırmalar yapmaya ve bilgilerini etrafındakilerle paylaşmaya bayılıyorsun. Entelektüel zevklerin var derken de abartmıyoruz, toplumun çoğundan daha farklı şeyleri seviyor ve buna göre yaşıyorsun. Bu yüzden dışarıdan baktığında çoğu insan seni kendini beğenmiş ve hatta maalesef 'züppe' gibi görebilir, fakat seni tanımaya başladıkları an ne kadar yanıldıklarını çok iyi anlıyorlar sen hiç korkma. Sanata olan ilgini hiç kaybetme ve içinden geldiği gibi yaratmaya devam et güzel insan!

Uçuk kaçık yaratıcılık!

Uçuk kaçık yaratıcılık!

Senin yaratıcılığın tam anlamıyla saf ve uçuk kaçık bir yaratıcılık! Senin bizim aklımızın ve hatta hayal gücümüzün bile alamayacağı renklilikle, canlılıkta ve eşsizlikte bir hayal gücün var. Hayatı çok ama çok farklı görüyorsun. Senin gördüğün dünyada unicornlar da var, elfler de ve daha bizim asla bilemeyeceğimiz değişik canlılar da! Beynindeki bu eşsiz ve canlı hayat da senin eserlerine yansıyor. İçindeki o hayalperest çocuğu sakın susturma ve küstürme! Onun çok güzel şeyler yapacağına ve az da olsa etrafındaki tüm insanları o senin özel dünyanla tanıştıracağına eminiz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1376
597
189
75
43
32
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mr Cat

Sessiz ve gizli yaratıcılık! Sen yaratıcılığını kendine saklamayı seven, onu herkesle pek fazla paylaşmak istemeyenlerdensin. Çünkü sen genel olarak da biraz... Devamını Gör

KediSevici

Uçuk kaçık yaratıcılık beybisi

Fıttırella

Sessiz ve gizli yaratıcılık!