Görüş Bildir
Haberler
Senin Yanına Hangisi Yakışır? Esmer Erkek mi Sarışın mı Yoksa Kumral mı?

etiket Senin Yanına Hangisi Yakışır? Esmer Erkek mi Sarışın mı Yoksa Kumral mı?

Her kadının kafasında mutlaka belirlediği bir erkek profili vardır. Kimisi esmer erkekleri kimisi kumral kimisi de sarışın erkekleri beğenir. Bakalım senin bize vereceğin cevaplara göre senin yanına hangi yakışıklı yakışır? Öğrenmek istiyorsan; 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, kaç yaşında olduğunu söyler misin?

2. Biraz astrolojiden bahsedelim... Sevgilinin hangi burç olduğu senin için önemli mi?

3. Imm... Peki bir erkeğin dış görünüşünden etkilenip aşık olduğun oldu mu?

4. Biraz da senden bahsedelim... Bu tarzlardan hangisi senin tarzına daha yakın?

5. Peki odanın rengi bunlardan hangisi gibi olsun istersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayatının aşkıyla bu yerlerden hangisinde karşılaşmayı tercih ederdin?

7. Ve son olarak, sence erkeğin sakallısı mı sakalsızı mı daha çekici?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Esmerim biçim biçim; ölürüm esmer için!

Esmerim biçim biçim; ölürüm esmer için!

Valla senin yanına şöyle esmer bomba yakışır. Sen zaten pek sarışın veya kumral erkek sevmiyorsun. Senin tarzına pek uygun değil. Genelde esmer erkekleri daha çekici buluyorsun. Zaten senin gibi bir kadının yanına da esmer, kirli sakallı bir erkek ne de güzel olur. Eminiz, çok ama çok yakışırsınız. Bir de boylu poslu olursa tadından yenmez. Eee emerin tadı sarışının adı demişler canım. Sen işini çok iyi biliyorsun. Huyu da güzel olursa tam hayalindeki partnerini bulmuş olacaksın. Aslında etrafında senden hoşlanan esmer yakışıklısı bir erkek var ama sen pek farkında değil gibisin. Şöyle etrafını süzersen, biraz dikkat edersen farkına varacaksın. Senin gibi güzel bir kadını bin erkek ister ama bir tane esmer erkek kapar. Bizden söylemesi. :)

Her türlü gideri olan kumral erkek!

Her türlü gideri olan kumral erkek!

Valla canım senin gibi güzel bir kadının yanına kumral erkeği yakıştırdık. Senin yanına çok mu çok yakışır. Bu erkeklerin her türlü gideri vardır. Hem yakışıklı hem de sempatik bir yapıya sahiptir. Sen aradığın her şeyi ondan bulabilirsin. Hele bir de renkli gözlere sahip olursa tadından yenmez. Zaten senin de sevdiğin erkek tipi genelde kumral tenli oluyor. Onları her zaman daha tatlı buluyorsun. Kabul et. :) Ama senin için çok doğru bir tercih vallahi. Sen de çok koyu bir tene sahip değilsin. O yüzden kumral bir erkekle inanılmaz bir uyum yakalayabilir, etrafındakilerin kıskanmasına sebep olabilirsin. Senin güzelliğine zaten diyecek bir sözümüz yok.:)

Senin yanına ne de yakışır sarışın erkek!

Senin yanına ne de yakışır sarışın erkek!

Erkeğin baldan tatlısı sarışın olanıdır. Genelde dış görünüş olarak sempatik görünseler de onların da ayrı bir çekiciliği var. Sen de bunun farkındasın aslında. Hatta beğendiğin erkeklerin çoğu sarışın oluyor. Tabii ki de bu bir tesadüf değil. :) Sen de hafif kumralımsı bir tonda olduğun için sarışın bir erkekle çok uyumlu durabilirsin. O yüzden senin yanına şöyle bebek yüzlü, kirli sakallı bir sarışın erkek yakıştırdık. Etrafına dikkatlice baksan iyi edersin canım. Çünkü seni içten içe seven, duygular besleyen bir insanın olduğunu söylemeliyiz. Senin peşinde pır dönüyor ama sen o kadar ihtimal vermiyorsun ki hiç bir şeyin farkında değilsin güzel kız. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
473
273
218
195
63
38
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
geçiciex

onedio testi kafayı yemiş .. Erkeğin sakallısı mı sakalsızı mı daha çekici? sorusuna sakalsız dedim onedio:Zaten senin gibi bir kadının yanına da esmer, kirl... Devamını Gör

Ege Gül

hahahaha

Mida yuhen

Herkesin yüreğine yakışanı olsun.

Sude Dohman

Kumralda Dean çıktı yine mutluyum 💖❤️💞