Görüş Bildir
Haberler
Senin Süper Kahramanın Kim?

etiket Senin Süper Kahramanın Kim?

Herkesin bir süper kahramanı vardır. Bakalım senin süper kahramanın kim?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi cinsiyetini söyle bakalım.

2. Şimdi de yaşını söyler misin?

3. En yakın arkadaşın ve kardeşin aradı. İkisi de zor durumda olduğunu söyledi. Önce hanginin yanına gidersin?

4. Bütün aileni, çevreni geride bırakıp çok uzaklara taşınmayı düşündün mü?

5. En çok gıybeti kiminle yapıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu soruya dürüstçe cevap ver aramızda kalacak merak etme :) Senin için hangisi daha önemli?

7. Son olarak en yakın arkadaşından bile sakladığın şeyler oluyor mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kardeşin!

Senin bu hayatta gözünü arkada bıraktırtmayacak, her kötü anında hızır gibi yetişen süper kahramanın kardeşin! Aranızdaki iletişimin güzelliği uzaktan bile fark edilebiliyor. Aynı ailede, ortamda büyümüş olmanın avantajı da olsa, sizi birbirinize bağlayan şey daha kutsal bir şey aslında ve kimsenin anlayabileceği seviyede de değil. En çok sevdiğin, en çok eğlendiğin, koşulsuz şartsız yan yana olacağın tek insan! Bize göre sen çok şanslısın.

Sevgilin!

Sevgilin!

Senin bu hayatta en çok güvenebileceğin iyi gününde veya kötü gününde yanında olan süper kahramanın  sevgilinden başkası değil. Hangi çılgın aşkın gücünü inkar edecekmiş şaşarım?! Birbirinize ilk baktığınızda hastalıkta sağlık, iyi günde ve kötü günde onun hep orada olacağını biliyordun aslında. Bu yüzden çok bağlandın. Her ne yaşanırsa yaşansın, düştüğünde kaldıracak, seni sonsuz sevgisiyle saracak kişi o, bir başkası değil :)

En yakın arkadaşın!

En yakın arkadaşın!

Senin bu hayattaki süper kahramanın tabii ki en yakın arkadaşın! Çünkü siz bu güveni, sevgiyi kan bağı olmadan kendiniz inşa ettiniz! Ve bu dünyadaki en güzel duygulardan biri senin için. Senin en büyük sırlarını mezara kadar götürecek, her aradığında yanında olacak biri o! Senin için çok ama çok özel biri yani. Aynı şeylere ilgi duyduğunuz ve aynı şeylerden nefret ettiğiniz için her şeyi hiç sıkılmadan, yargılamadan saatlerce konuşabilirsiniz!

Baban!

Baban!

Senin bu hayatta en çok güvenebileceğin insan baban! Sizin aslında çok ama çok özel bir ilişkiniz var çünkü sen babanın bazı yönlerini kendin için rol modeli olarak görmüşsün. Çünkü o senin hayatını hep önceden planlayan, zaman zaman seni kassa da hep senin iyiliğin için orda olan çok ama çok özel biri. Tabii ki annelerin yeri farklı ama senin babanla olan durumun, nasıl desek biraz daha telepatik! Kesinlikle gurur duyman gereken, çok özel bir ilişkiye sahipsiniz.

Annen!

Annen!

Senin dünyaları verseler değişmeyeceğin tek şeyin annenle olan ilişkin diyebiliriz. Her zaman en özel ve en değerli olmayı başarmış senin için. Çünkü ona güvendiğin hiçbir anda seni yalnız bırakmamış ve de yanıltmamış. Aynı şekilde sen de onu. Sadece bir sırrını paylaşmak için değil, yardım etmek için, beraber dışarı çıkmak için hatta bazen sadece sarılmak için bile annene gidebiliyorsun sen. Hayattaki en saf sevgiyi ve güveni onun yaşıyorsun zaten, daha doğru bir alternatifin olabilir miydi ki?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
273
183
166
73
58
33
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
APerfectCircle

daha kötü bir test olamazdı alkışlar...

Pasif Kullanıcı

Baban! Senin bu hayatta en çok güvenebileceğin insan baban! Sizin aslında çok ama çok özel bir ilişkiniz var çünkü sen babanın bazı yönlerini kendin için ro... Devamını Gör

DoctorWhat

elimde olsa kardeşimi saniyesinde öldürürüm gelmiş bana kardeşin diyorsun ya sasdasdadas