Görüş Bildir
Haberler
Senin Ruhun Ne Kadar Yaratıcı?

etiket Senin Ruhun Ne Kadar Yaratıcı?

Yung Boş Ada
14.04.2018 - 13:28

Ruhunun nasıl bir dünyada yaşadığını, ne kadar yaratıcı ve hayal gücünün ne kadar güçlü olduğunu merak mı ediyorsun? O zaman hemen bu testi çözmeli ve bu soruların cevaplarını bulmalısın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak: Rüyaların genelde bunlardan hangisine daha çok benziyor?

2. Peki hiç hayali bir arkadaşın oldu mu?

2. Peki hiç hayali bir arkadaşın oldu mu?

3. Bu görsel sana neyi çağrıştırıyor?

3. Bu görsel sana neyi çağrıştırıyor?

4. Evet gerçekten soruyoruz: Hayaletlere inanıyor musun?

4. Evet gerçekten soruyoruz: Hayaletlere inanıyor musun?

5. Bulutlara baktığın zaman genelde ne görüyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu hobilerden hangisiyle uğraşmaktan daha çok keyif alıyorsun peki?

7. Anime izleyen insanların hayal dünyasının daha geniş olduğu defalarca araştırıldı ve doğrulandı. Peki sen anime sever misin?

8. Bu görsel sence neyi temsil ediyor?

8. Bu görsel sence neyi temsil ediyor?

9. Sence burada kaç ayrı görsel var? Yani sen kaç farklı hikaye görüyorsun?

9. Sence burada kaç ayrı görsel var? Yani sen kaç farklı hikaye görüyorsun?

10. Son olarak: Genellikle kendi ruhunu bu görsellerden hangisine benzetiyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Delicesine yaratıcı!

Delicesine yaratıcı!

Senin ruhun kesinlikle bu dünyada değil. Bedenin burada evet, ama ruhun bambaşka yerlerde. Renklerin daha parlak, şekillerin çok daha farklı ve zamanın belki de hiç olmadığı bir yerde. Ruhun böylesine farklı diyarlarda olunca da elbette ruhunun getirdiği yaratıcılık da bu dünyadan alabildiğince uzak oluyor. Senin aklına gelen fikirler, gözünün önünde canlanan görüntüler ve ortaya koyduğun eserler herkes tarafından algılanması zor şeyler. İşte tam olarak da bu yüzden insanlar senin bir bakıma 'delirmiş' olduğunu düşünüyor. Çünkü onlar seni anlayamıyor ve içten içe kıskanıyor. Bizce sen mükemmel bir yerdesin; yaşadığın ve gördüğün dünya bambaşka, çok daha güzel bir dünya!

Çocuklar gibi yaratıcı!

Çocuklar gibi yaratıcı!

Senin ruhun tıpkı Peter Pan gibi; büyümeyi kabul etmeyip daima o saf ve çocuksu günlerinde yaşamayı seçiyor. Bu yüzden de doğal olarak ruhunun yaratıcılığı tıpkı dünyayı yeni keşfetmeye başlamış küçük bir çocuğun yaratıcılığı gibi! Çocukların gördüğü dünya hep daha bir parlak, daha bir canlı derler; işte senin yaşadığın dünya da tam olarak öyle. Durum bu olunca da aklına gelen fikirler, yarattığın şeyler hep daha bir canlı, neşeli ve parlak oluyor. Hep bu saflıkta ve mutlulukta kal güzel insan, bu çirkin dünyanın seni karartmasına izin verme!

Abartılı derecede yaratıcı!

Abartılı derecede yaratıcı!

Senin ruhun nasıl biliyor musun? Adeta o havai fişeği alevleyen küçük bir kıvılcım gibi. Başta dümdüz ve basit gibi duran bir havai fişek kutusuna değen ve onu inanılmaz güzellikte bir ışık hüzmesi haline getiren o minicik kıvılcım işte. Çünkü sen de son derece basit ve hatta çirkin olan her şeyi o inanılmaz yaratıcılığın ve bakış açın ile muhteşem eserlere çevirebilirsin. Fakat bunu herkesin anlamasını bekleyemezsin, çünkü senin yarattığın o eseri anlayabilmek için sendeki gibi bir bakış açısı ve hayal gücü lazım. Kısacası sen bu dünyaya biraz fazlasın be güzel insan!

Masalsı yaratıcı!

Masalsı yaratıcı!

Senin ruhun kendini adeta masallar aleminde yaşıyormuş gibi hissediyor. Öyle ki yaşadığın her olayı, uyandığın her günü ve tanıştığın her insanı kendisi için yeni bir macera gibi görüyor ve bunları hafızasına birer masalmış gibi atıyor. Bu yüzden senin etrafındakilere anlattığın hatıraların onların gözünde abartı ve uydurma gibi geliyor. Çünkü çoğu olay aslında çok basit iken sen onları o kadar farklı bir hayal gücü ve bakış açısıyla yaşıyor ve anlatıyorsun ki onlar için inanması biraz zor oluyor. Bizce sen çok güzel bir dünyada yaşıyorsun, o dünyada yaşamaya ve hikayelerini ölümsüzleştirmeye devam et güzel insan!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
516
269
135
38
22
16
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gizembuyukb

GİRDİĞİM HER TESTTE NEDEN ANİME VAR SADECE SORMAK İSTİYORUM

psyhedelichead

Uzun zamandır söylüyorum ruhum bu dünyada değil. Evet beden burada, ama ruhum bambaşka yerlerde.. Psychedelic etkileri işte; rüyadayken kurallar yoktur art... Devamını Gör

ZuLmeT

Şekeri azalt...

Pasif Kullanıcı

Delicesine yaratıcı! Senin ruhun kesinlikle bu dünyada değil. Bedenin burada evet, ama ruhun bambaşka yerlerde. Renklerin daha parlak, şekillerin çok daha fa... Devamını Gör