Görüş Bildir
Haberler
Senin Ne Kadar Tatlış Bir Anne Olduğunu Söylüyoruz!

Senin Ne Kadar Tatlış Bir Anne Olduğunu Söylüyoruz!

Anne olmak, ebeveyn olmak gerçekten zor bir iştir. Testi çöz, nasıl bir anne olduğunu öğren bakalım!

1. Öncelikle şunu öğrenelim: Çocuğun var mı? Varsa kaç yaşında?

2. Diyelim ki ergenlik dönemindeki kızın odasının kapısını kitlemiş. Bu durumda ne yaparsın?

3. Çocuklarınla oyun zamanı için yiyeceğiniz bir atıştırmalık seç bakalım!

4. Sence ebeveyn olmanın en güzel kısmı ne?

Süper anne!

Süper anne!

Sen mükemmel bir annesin! Her işin üstesinden geliyorsun ve her şeyin planlı-programlı. Düzenlisin, titizsin, her şeyi organize ediyorsun. Bunları da severek yapıyorsun, hiç kimse seni zorlamıyor. İçinden gelen bu yani! Bu yüzden de iş-ev-çocuklara bakma konusunda hayal kırıklığı yaşamıyorsun. Herkes sana hayran, herkes senin gibi olmak istiyor. Adeta ilham veriyorsun diğer annelere/anne adaylarına! Biraz da bize öğretebilir misin nasıl başa çıktığını? Çocukların senin gibi bir anneye sahip oldukları için çok şanslılar! Tebrikler süper anne!

Hem yakın arkadaş, hem anne!

Hem yakın arkadaş, hem anne!

Sen harika bir annesin! Hem çocuklarının en yakın arkadaşı hem de annelerisin. Bu iki işi birden yapmak senin için çok eğlenceli. Bir sorunları olduğunda ilk olarak senin yanına geliyorlar, senden yardım istiyorlar. Senin vereceğin tavsiyeler onlar için çok değerli! Anneliğin zorluklarını, yakın arkadaşları olarak daha az hale getirmişsin. Her şeylerini bildiğin için asla sıkıntı çıkmıyor! Tatlı dilin ve güler yüzünle çözemeyeceğin iş yok! Çocukların senin gibi bir anneye sahip oldukları için çok şanslılar! Tebrikler harika anne!

Rol model anne!

Rol model anne!

Sen tatlı bir annesin! Çocukların seni rol modeli olarak görüyor. Akıllı, çalışkan ve her işi bir arada yürüten bir yapın var. Harika bir kariyerin ve harika bir aile hayatın var! Yani 'Çocuk da yaparım, kariyer de!' demişsin ve bunu gerçekten başarmışsın. Çocukların da senin gibi olmak istiyor. 'Bu yolda yanlış yaparsam çocuklarım da etkilenir.' diye düşünüyorsun hep. Ama bizce bu kadar da kafana takmamalısın. Zaten yanlışlarını çok güzel bir şekilde telafi ediyorsun. Çocukların senin gibi bir anneye sahip oldukları için çok şanslılar! Tebrikler tatlı anne!

Kuralcı anne!

Kuralcı anne!

Sen şeker bir annesin! Dışarıdan sert görünsen de için pamuk gibi. Asla çocuklarına kıyamıyorsun. Kuralcısın, ama gerektiği kadar. Ne çok fazla ne çok az. Çünkü sen de bu şekilde yetişmişsin, çocuklarının da öyle büyümesini istiyorsun. Çocuklarını o kadar çok seviyorsun ve üstlerine o kadar çok düşüyorsun ki bazen verdiğin sevgiden ve ilgiden boğulacak gibi oluyorlar, öyle çok! İyi bir gelecekleri olsun diye çok çaba sarf ediyorsun. Çocukların senin gibi bir anneye sahip oldukları için çok şanslılar! Tebrikler şeker anne!

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
WantonNovelSMYRNA

Baba niyetine çözdüm, SÜPER BABA! ((: