Görüş Bildir
Haberler
Senin Ne Kadar Şirret Bir İnsan Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Senin Ne Kadar Şirret Bir İnsan Olduğunu Söylüyoruz!

mignon
27.01.2016 - 18:51 Son Güncelleme: 26.11.2018 - 19:59

Şimdi kabul edelim ne kadar sakin bir insan olursanız olun, yine de şirret yanlarınız olur! Hatta sakin insanların sinirli halleri çok daha tehlikeli olur. İşte bu testle birlikte içinizde ne kadar büyük bir şirret yatıyor bunu öğrenebileceksiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım, sabırlı bir insan mısın?

2. Diyelim ki çok açsın ve yemek siparişi verdin. Yemek siparişin çok geç geldi. Üstüne gelen yemek de yanlış ne yaparsın?

3. Patronun senden bir iş istedi, işi istediği gibi yaptın. Ancak sonunda bütün işi kendi cümleleriyle değiştirip, kendi yapmış gibi böbürlendi. Tepkin ne olur?

4. Grup çalışması yapılacak, kimse hiçbir işi yapmıyor ne yaparsın?

5. Hadi biraz da eğlenceden bahsedelim. Dışarı çıkılcağı zaman en sinir olduğun kişi kim olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence hangi durum daha sinir bozucu?

7. Peki senin için hangisi daha rahatlatıcıdır?

8. Trip atan sevgili için ne düşünüyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bihter Ziyagil kadar şirretsin!

Şirretlik nasıl bir şey diye sorsak seni gösterirler. Senin, sana uymayan hiçbir duruma eyvallahın yok. Her şey kuralına uygun olmalı bu hayatta, çünkü ne zaman bir hatayı kabullensen üzerine 10 katını yapıp seni pişman ediyorlar. Sen de pişman olmaktansa tedbirini baştan almaktan yanasın. Bizim tahminimize göre sen erken doğumsun, bu nedenle de oldukça sabırsızsın. Sabırsızlığın hayatının her yerinde seni mutsuz etmiş olacak ki böylesine şirret olmuşsun. Bu kadar şirret dedik diye kızma bize bu senin suçun değil, hayat şartları seni böyle olmaya zorlamış. Nedense asla iyi insanlarla karşılaşmamışsın, bu kötü insanlar da seni şirret olmaya zorlamış.

Şirretlik seviyen: Uzay!

Sen eğlenceyi doruk noktasında yaşayanlardansın. Ortada eğlenceli bir şey olduğunda parmakla gösterilen isim sen oluyorsun. Ama durum bu kadar toz pembe değil. Eğlenmeyi, gülmeyi çok fazla sevsen de haksızlığa, bozulan planlara tahammülün yok senin. Bu nedenle eğlenmeyi bilenlerle bir arada olman gerekiyor. Herhangi bir plan için 'ehh yani bilemiyorum şimdi' şeklinde yorum yapanları bir kaşık suda boğasın geliyor. Bunların yanı sıra, senin en sinsi huyun da insanların zayıf noktalarını yakalayıp hep oradan vurman. Böyle diyoruz diye hemen kötü anlama, insanların gıcık olduğu konularda şaka yapıp onları çıldırtmaya bayılıyorsun. Şakaları yaptığını çaktırmıyor, mimiklerini çok güzel saklıyorsun. Bir süre karşındakini çıldırttıktan sonra sen de dayanamayıp basıyorsun kahkahayı. Neyse ki çevrendeki arkadaşların bu huyunu biliyor da hemen celallenmiyor.

Masum yüzünün ardındaki yılan: Şirretlik!

Sen aslında bakıldığında son derece masum ve sevimli bir insansın. Tıpkı palyaço gibi amacın insanları eğlendirmek ve mutlu etmek. Ama bu amacı taşıyor gibi gözüksen de çıldırdığında tam çıldırıyorsun ve içinden işte buradaki gibi bir palyaço çıkıyor! Başta da dediğimiz gibi sakin insanın şirretliği bir başka olur. Kimsenin senden beklemediği bir anda gözlerinden alevler çıkmaya başlıyor. Bunun sebebi de fazlasıyla sabırlı ve sevecen olmandan kaynaklanıyor. Sabrediyorsun, sabrediyorsun, ama son damla geldikten sonra seni kimse tutamıyor. Bizce en haklı olan sensin, sabretmek bir yere kadar!

Şirretlik ne demek bilmezsin!

Sen nasıl aramızda kaldın bilmiyoruz ama şirretlik yapamayan, yapmayı aklına bile getiremeyen; saf, temiz insan sensin. Durum ne kadar kötü ve olumsuz gözükse de sen kimseye kötü bir şey söyleyemiyorsun. İçindeki Polyanna her şeyin düzeleceğini ve her zaman pozitif şeyler olacağını söylüyor sen de ona inanıyorsun. Sana haksızlık da yapılsa, karşındaki durum hoşuna da gitmese sesini çıkaramıyorsun. Bu nedenle arada bir üzüldüğün de oluyor. Bizden sana bir tavsiye bu hayatta bu şekilde kalıp yıpranmaktansa insanlara biraz hayır demeyi öğren!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2607
1251
547
312
171
153
45
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sudehyuk

2. sorudaki gif Donghae ELFler çoşun sjsj

Nurcan Güneri

Şirretlik seviyen: Uzay! Ona göre!!

Güneş Grant

2. SORUDAKİ 2. ŞIK <333 LEE DONGHAE <3