Görüş Bildir
Haberler
Senin Modunu Düşüren Şey Ne?

etiket Senin Modunu Düşüren Şey Ne?

Bu testte iddialıyız!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenerek başlayabiliriz.

2. Bir de yaş alalım!

3. Mevcut modunu 5 üzerinden puanlasan?

4. Çok iyi. Şimdi de genel moduna en yakın emojiyi alalım.

5. Modunu en çok yükselten öğünü sorsak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Modunu yükselten bir aktivite?

7. Son olarak modunu yükselten bir müzik türünü seç ardından yanıtı öğren!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İnternet Reklamları!

İnternet Reklamları!

Sayfayı kaydır, linki al, linki indir, sayfayı yana çevir. Hayır tam kim ne yapmış ne etmiş diye bakmak istiyorsun her yerden reklam çıkıyor. TV reklamı olsa kanal değiştirirsin de bunlar kaydırtmadan bırakmıyor. O da senin modunu düşürüyor.

Koronavirüs!

Koronavirüs!

Entübe olanlar, hayatını, sağlığını kaybedenler, işinden aşından olanlar, belirsizlik, karantina, yasaklar, aşı tartışmaları, özgürce A noktasından B noktasına gidememek, sıkılmak, daha çok sıkılmak... Daha sayalım mı? Daha mod düşürücü bir şey olamaz. Seni çok iyi anlıyoruz.

Twitter!

Twitter!

Normalde bu mecranın amacı nedir? Birisi bir akımı kovalar, kimi şaka yapar, kimi bilgi verir vs. vs. Ancak caaaanım ülkemizin timeline'ı insanı depresyona sokuyor. Yardım isteyenler, kötü haberler, eskiden duymadığımız ama şimdi yüzümüze çarpan gerçekler. Jack şu halimizi görse siteyi kapatır gider.

Felaket Tellalları!

Felaket Tellalları!

Senin mod düşürücün de felaket tellalları. Kardeşim tamam anlıyoruz her şey kötü gidebilir, gidiyor da ama biraz dursan da beynimizi dinlendirsek? İki saniye içimizi karartmasan, biraz daha az gerçekçi olsan? Nasıl olur? Bence bu kadar modumuz düşmez...

Çifte standartlar!

Çifte standartlar!

Senin modunu en çok düşüren şeyi biliyoruz. Toplumun çifte standartları! Sen şusun bunu yapamazsın ama o yapar. Sen şusun şuraya gidemezsin ama o gidebilir. Sürekli bir ikiyüzlülük ve çifte standartla karşılaşıyorsun. Hatta bu başına gelmese bile başka insanların başlarına gelmesi de modunu düşürüyor. E haksız da sayılmazsın...

Maddi Durumlar!

Maddi Durumlar!

Durumlar malumunuz. Uzun uzun anlatmaya gerek yok. Bir şeylere heves edip cüzdan boş olunca, hatta ekside olunca insanın modu mudu kalmıyor. Senin de modunu düşüren diğer pek çok insan gibi maddiyat.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
247
181
97
53
52
41
40
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Koronavirüs değil DERSLER

Deli kız

Koronavirüs çıktı çok doğru

Crystal Maiden

İnternet reklamları hayatımda problem bile sayılmayacak kadar küçük bir detay mk modumu nasıl düşürsün