Görüş Bildir
Haberler
Senin Kişiliğin Hangi Mitolojik Yunan Tanrısıyla Aynı?

etiket Senin Kişiliğin Hangi Mitolojik Yunan Tanrısıyla Aynı?

Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenerek başlayalım...

2. Yunan mitolojisi dışında en çok ilgini çeken mitoloji hangisi?

3. Bu hayattaki en büyük korkun nedir?

4. Pekii sence hayattaki en erdemli duygu nedir?

5. Bir gökyüzü seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pekii senin en güçlü özelliğin hangisi?

7. Hangi insan tipiyle arkadaşlık kurman daha zor olur?

8. Son olarak; seni en iyi ifade eden renk bunlardan hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Afrodit!

Afrodit!

Verdiğin cevaplara göre senin kişiliğin en tanrıçaların en çekicisi en karşı konulamaz olanı; Afrodit ile aynı! Adeta aşkın, cinsel arzuların ve güzelliğin vücut bulmuş halisin. Gerek fiziksel özelliklerin gerekse kişiliğinle çevrendeki herkeste hayranlık uyandırıyorsun. Sevdiklerine karşı korumacı, etrafına karşı oldukça şefkatli ve duyarlısın. Doğanın ve özellikle çiçekler seni bu hayatta mutlu eden, büyüleyen en önemli şeylerden biri. Genel olarak duyarlı ve sevgi dolu birisin ancak seni kızdıran ya da nefretini kazanan biri için yapamayacağın kötülük yok. Bunun içinse en büyük silahın; çekiciliğin! Zekan ile bu karşı konulmaz gücünü bir araya getirdiğinde bütün insanlığın sana karşı dikkatli olmasında fayda var!

Athena!

Athena!

Verdiğin cevaplara göre senin kişiliğin zeka ve strateji tanrıçası; Athena ile aynı! Son derece zeki ve güçlü birisin. Hayatta en önem verdiğin şeyse; Adalet! Kötülüğün ve haksızlığın karşısında durmak için elinden geleni yapıyor gerekirse bunlar karşısında cesurca savaşıyorsun. En büyük isteğin ise insanların barış ve huzur içerisinde yaşaması. Zeki olduğun kadar aynı zamanda pratik zekalı ve yetenekli birisin. Özetle sen; kendi ayakları üzerinde durabilen, güçlü,kötü insanlara karşı oldukça acımasız olabilen ve huzurun peşinde ve son derece cesur birisin.

Poseidon!

Poseidon!

Verdiğin cevaplara göre senin kişiliğin denizlerin tanrısı Poseidon ile aynı! Son derece güçlü, otoriter ve görkemli birisin. Hırslısın ve bu hayatta ne istediğini biliyorsun. Kendince doğruların ve ne olursa olsun bunlara göre hareket ediyorsun. Yaptığın herhangi bir işte mutlaka en iyisi olmayı istiyorsun ve bunu da genellikle başarıyorsun. Haliyle çevrendeki pek çok kişi sana fazlasıyla saygı duyuyor. Aynı zamanda kaliteyi ve gösterişi de seviyorsun çünkü bunların seni daha güçlü gösterdiğine inanıyorsun.

Hera!

Hera!

Verdiğin cevaplara göre senin kişiliğin evliliğin ve sadakatin tanrıçası; Hera ile aynı! Son derece tutkulu, otoriter, güçlü ve hırçın birisin. Kendine güvenin tam bu da seni oldukça karizmatik biri yapıyor. Sevdiklerine karşı özellikle de aşık olduğun kişiye karşı son derece kıskançsın. Senin için hayatta belli başlı doğrular var ve bunlara uyulmadığında ya da damarına basıldığında resmen içinden bir canavar çıkıyor. Tehlikeli ama bir o kadar çekicisin. Bu hayatta katlanamadığın tek şeyse; sadakatsizlik! Seninle olan birinin oldukça dikkatli olması ve huyuna gitmesi lazım. Eğer bunu başarırsa ona cenneti yaşatırsın ama başaramazsa cehennemi tattırırsın. Ne kadar zor ve tehlikeli gibi görünsen de senin gibi tutkulu ve güçlü bir aşığı kim istemez ki?

Zeus!

Zeus!

Verdiğin cevaplara göre senin kişiliğin tanrıların tanrısı; Zeus ile aynı! Duruşunla, karakterinle ve zekanla istisnasız herkes tarafından hayranlık duyulan birisin. Güç, bu hayatta en önem verdiğin şey. Otoriter birisin ve etrafında bu otoriteni sarsacak birini olmasına asla izin vermiyorsun. Başarılı ve saygın birisin daha da önemlisi potansiyelinin ve insanların sana karşı zaafının olduğunun farkındasın. Aynı zamanda da oldukça çapkınsın bu da senin hayattaki en büyük zayıflığın. Biraz bencilsin ama yine de etrafına karşı duyarlısın. Yalan söyleyen ya da sözünde durmayan birine karşıysa son derece acımasız olabiliyorsun!

Apollo!

Apollo!

Verdiğin cevaplara göre senin kişiliğin ışığın tanrısı ve iyiliğin timsali Apollon ile aynı! O kadar yardımsever, bilge ve şefkat dolu birisin ki çevrendekileri hayatına güneş gibi doğuyorsun. Kimin dertleşecek birine veya yardıma ihtiyacı olsa sen oradasın. İki sözünle bile resmen şifa olabiliyorsun. Ancak seni sen yapan en önemli özelliğin; doğrudan şaşmamak! Yalandan da yalan söyleyenden de nefret ediyorsun. Aynı zamanda sanatçı bir yanın ve oldukça estetik zevklerin var. Tüm bu özellikleri bünyesinden toplamış biri olarak insanlar sana hayran olmasın da ne yapsın?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
657
276
122
57
28
28
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın