Görüş Bildir
Haberler
Senin Karakterin Hangi Renk ile Uyuşuyor?

etiket Senin Karakterin Hangi Renk ile Uyuşuyor?

Bihruz Tekinalp
20.02.2019 - 19:07 Son Güncelleme: 26.06.2019 - 12:12

Kimse 'renk'siz değildir!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yalnız başına kalmanın en güzel tarafı?

2. Hangisi kendinle ilgili "bu benim en büyük hatam" dedirten şey?

3. Sevgilinle hararetli bir tartışmanın içindesin şansa bak ki telefonunun şarjı bitti ve konuşma esnasında yüzüne kapatmış gibi bir durum oldu. Telefonunu şarj ettikten sonra durumu nasıl açıklardın?

4. Hangisi fotoğraf daha iğrenç?

5. Statta maç izlemeye gittin ve "küfür etme" diye biri seni uyardı; nasıl cevap verirdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir arkadaşın senden para istedi, ne yaparsın?

7. Arkadaşlarınla buluşup ortamı terk ettikten sonra sence arkandan ne diyorlardır?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sarı!

Sarı!

Tamamıyla keyfine düşkün, rahatının bozulmaması için hiçbir şeyden ödün vermeyen bir insansın. İlginç kişiliğinin yanında harika bir mizah gücün var ve bunu kullanmaktan büyük keyif aldığın gibi etrafındakileri de neşelendirip keyiflendiriyorsun. Ne zaman biri kafa dağıtmak istese arayacağı ilk kişi sen oluyorsun, çünkü eğlenmek senin işin. Bu eylemi bir sanatkâr gibi ince ince işlercesine icra ediyormuşsun gibi. 

Hayatında gerçeklerle yüzleşmekten çekinsen de kendinin hangi noktada olduğunu gayet iyi biliyor, aslında bütün eksiklerinin farkında oluyorsun. Sadece bunları sesli biçimde duymak seni bıktırıyor. Gülmeye ve neşelendirmeye devam! İnsanlar seni gülen halinle seviyor!

Mavi

Mavi

Utangaçlığının altında yatan neden aşırı duygusal bir insan oluşunda. Çünkü duygularını açıkça dökmek senlik bir şey değil. İnsanların sana nasıl tepki vereceğini kestiremediğin için duygularını içine atıyorsun. Bu tıpkı rumuz kullanan bir şair, yazar gibi. İçindeki duyguların sahibi sensin, ama ağzından birbir dökülünce sanki başka birisi gibisin. Yeni birileriyle tanışınca mesafeli yaklaşmanın da sebebi bu. Ancak onlara karşı ısınmaya başladığında senin ne kadar düşünceli, kibar ve koruyucu biri olduğunu anlıyorlar.

Mor!

Mor!

Mor renk her zaman asaletin ve gururun rengi olarak sembolleşmiştir. Bu senin ne kadar olgun biri olduğunu gösterir ki arkadaş ortamında bir 'ebeveyn' varsa bu sen oluyorsun. Genelde hep birilerini durduran, mantıklı davranmaya davet eden kişi sensin. Bu, senin sevdiklerini korumak için hiçbir şeyden sakınmayacağını gösterir. Saygısızlık senin en tahammül edemediğin şeylerin başında geliyor. Bu nedenle korumacılığın ve olgun davranışların ön plana çıkıyor. Asilliğin ve sevdiklerine karşı olan sadakatin kelimelerle anlatılamayacak kadar.

Kırmızı!

Kırmızı!

Kırmızı, hep canlılığın ve keskin sınırların rengi olarak görülmüştür. Oldukça sıcakkanlı birisin, ama damarına kim basarsa bassın bir anda hışımına uğrayabiliyor. Bu senin hayatında bazı değerlerin kırmızı çizgiyle çizildiğini gösterir. Bunu aşan hak ettiği muamele ile karşılaşıyor, sınırını bilenler ise tüm sıcakkanlılığını onları hayatının merkezine alarak göstereceğini iyi biliyor. Tıpkı gökkuşağının içindeki gibi en dışta yer aldığın için hemen dikkat çekiyorsun.

Yeşil!

Yeşil!

Yeşil, kimilerine göre doğanın kimilerine göre aklın rengidir. Sen olukça cesur birisin. Nerede ve ne zaman nasıl risk alınacağını iyi biliyor, aldığın riskin sonucu ne olursa olsun üstesinden gelebiliyorsun. Kalabalıktan hoşlanmamanın sebebi de yeşil rengin doğanın asilliğini yansıttığını düşünmenden kaynaklanıyor. Kalabalıkta bulunmaktan sıkılıyorsun ve yapacağın şeyleri tek başına halletmek sana daha çok keyif veriyor.

Turuncu!

Turuncu!

Sen tıpkı rengin tanımındaki gibi 'kırmızı ile sarı arasında' bir yerdesin. Hem kırmızı gibi sıcakkanlı hem sarı gibi sıradışısın. Turuncu rengini anlat deseler, 'canlılığın ve neşenin rengi' verilecek en uygun cevap olurdu. İnsanları neşelendirmek için yapmayacağın şey yok zira hayatı gülmek, keyiflenmek ile kodlamışsın. Sen tıpkı bir portakal veya herhangi bir turunçgil gibi bizlerin yegâne C vitamini sağlayacısısın. Hayatta eksikliğini en çok hissedeceğimiz bir vitamin gibisin. Yokluğun etrafındakileri eksik ve kırgın hissettirir; varlığın ise hastanın aldığı C vitamini gibi... Kısacası hayata döndüren şeysin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
879
682
206
193
96
75
62
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
adekaj

mor

diantus

bu stadyumda küfür sorusunda yapılması gereken ne ya ikilemde kaldım dldkkdkdkdkd sonuçta orada küfür ve slogan söyleniyor yeri orası değil mi