Görüş Bildir
Haberler
Senin Kalbini Nasıl Bir Erkek Çalacak?

etiket Senin Kalbini Nasıl Bir Erkek Çalacak?

Herkesin hayalini kurduğu bir sevgili profil vardır. Bazıları gerçekten hayaline kavuşurken bazıları ise hiç ummadığı karakterde bir insana aşık olur. Bakalım, bu teste göre senin kalbini nasıl bir erkek çalacak? Merak ediyorsan;

Haydi o zaman teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, hiç tanımadığın birine daha önce aşık oldun mu?

2. Peki hayalindeki erkek bunlardan hangisine benziyor?

3. Bu tweet hakkında ne düşünüyorsun?

3. Bu tweet hakkında ne düşünüyorsun?

4. Peki Instagram hesabın herkese açık mı yoksa gizli mi?

5. Birlikte olacağın kişinin aldığı maaş senin için çok önemli midir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki evliliğin aşkı öldürdüğünü düşünenlerden misin?

7. Ve son olarak, kalbini çalacak o kişiyle bu yerlerden hangisinde karşılaşmak isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kalbini dünyanın en güzel adamı çalacak!

Sen öyle bir adama aşık olacaksın ki kendini dünyanın en şanslı kadını hissedeceksin. Sana daha önce yaşadığın bütün kötü anılarını sildirecek. Sanki bu zamana kadar başkası için boşuna üzülmüş hissedeceksin. Tam olarak hayalini kurduğun bir adama aşık olacaksın. Kendin kadar düşünceli, anlayışlı bir insan resmen senin kalbini çalacak. Senin hislerin onun için her zaman daha değerli olacak. Bunu sana söyleyerek değil hissettirerek anlatacak. Tam da istediğin bir insan değil mi? Öyle boş laflara gerek duymadan içinde ne varsa korkmadan cesurca ortaya koyacak. Seni kıskansa bile engellemek için farklı yollara başvurmayacak. Aksine senin istediğin ve mutlu olacağın bir şeyi kendisi istemese bile yapmanı isteyecek. Her zaman yanında olacağını ve mutlu oluşunu görmeyi isteyecek. İşte bu gerçekten bir kadın için çok anlamlı. İnsan daha ne ister ki? Günümüz ilişkilerinde bu durum çok zor iken senin böyle birin bulman gerçekten mucize değil de ne? Zor zamanlarındaki en büyük destekçin mutlu anlarının ise paylaşanı olacak. Onun güçlü oluşunu hissetmek sana ayrı bir güç kazandıracak. Kendini ve dünyayı daha çok seveceksin. Anlayacağın ikinizin birden hayat güzelleşecek. Ahh çok şanslısın!

Senin kalbini öyle öz güvenli bir adam çalacak ki!

Sen böyle boylu poslu kendine öz güvenli bir adama kendini kaptıracaksın. Aa pardon daha doğrusu o senin kalbini çalacak. Bizden söylemesi. 😉 Ne olduğunu anlamadan öyle bir anda karşına çıkacak ki ne olduğunu anlamayacaksın bile. Kendine olan öz güveni sayesinde resmin senin gözüne gidecek. Ee ne de olsa sen böyle güçlü adamları hayatında istersin. Her daim yanında olabilecek, sevgisini gösterecek ve ne olursa olsun saygısını yitirmeyecek bir insan olacak. Ve senin kalbinin derinliklerine sen fark etmeden yerleşecek. Eee böylesi bu devirde çok zor bulunur. Onunla birlikte olacağınız süre içerisinde etrafınızdakiler size hayranlıkla bakacak. Özellikle onun karizması herkesi etkileyecek fakat onun gözü senden başkasını görmeyecek. Kendini dünyanın en şanslı kadını gibi hissedeceksin. Zaten öyle de olacaksın. Bizden söylemesi...:)

Eğlenceli, maceraperest bir erkek kalbini çalacak!

Valla senin kalbini maceraperest bir erkek çalacak. Bu kişi, eğlenmeyi çok seviyor olacak. Senin yüzünü hep güldürecek. Onunlayken harika dakikalar geçireceksin, zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın. Zaten aşk böyle bir şey değil mi? Aynı zamanda da cimri insanları hiç sevmezsin sen. Tutumluluk başka, cimrilik başka. Bunun ayrımını iyi bilen bir erkekle birlikte olacaksın. Kesenize göre gezebildiğiniz kadar gezecek, eğleneceksiniz. Sizi güzel zamanlar bekliyor, bizden söylemesi. :)

Başarılı bir erkeğe gönlünü kaptıracaksın!

Sen başarılı bir erkeğe kalbini kaptıracaksın.  Senin için başarı ve çalışkanlık çok önemli. Bir erkek bu iki özelliğe sahipse sana göre güçlüdür. O yüzden karşına çıkan insanlarda da hep bunu arıyorsun. Ama olur öyle şeyler. Sabrının karşılığını yakında alacaksın. Tam da istediğin türden bir ilişkin olacak. Başarının da zenginlik getirdiğini söylemeden geçmeyelim. Senin için önemli şeyler bunlar ne de olsa değil mi? Başarısıyla tüm herkesi etkilediği gibi seni baya etkileyecek. He diyorsun ki 'Sadece başarısına mı aldanacağım?' tabii ki de hayır! Başarılı olmasının yanında ilişkide sorumluluk almayı bilen, aşkı derinlemesine yaşayan bir erkek o. Seni her anlamda etkileyecek ve gözün ondan başkasını görmeyecek. Tıpkı onun da gözünün senden başkasını görmeyeceği gibi! 😉

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
592
264
136
51
25
21
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?