Görüş Bildir
Haberler
Senin Hangi Özelliğin Bir Erkeği Baştan Çıkarıyor?

etiket Senin Hangi Özelliğin Bir Erkeği Baştan Çıkarıyor?

Easterling
30.05.2017 - 21:07

Bu test erkekleri baştan çıkaracak temel özelliğini söylüyor...

Hadi sen de testi çöz, bakalım erkekler senin hangi özelliğine hasta!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bize ilk olarak bunlardan hangisinin seni anlattığını söyle hadi!

2. Peki sevdiceğinle en çok hangisini yapmak isterdin?

3. O zaman bize bir de şunu söyle: Şu an şu dakika hayatının en temel amacı bunlardan hangisi olabilir?

4. Aramızda kalacak söz… Bize son ayrılığının sebebini söyle hadi!

5. Seni çözüyoruz yavaş yavaş… Vücudunda en sevdiğin kısım bunlardan hangisi peki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bir aşk tanımı yapsan bunlardan hangisi olurdu?

7. Hoşlandığın erkekle ilk kez buluşacaksın. Onu tavlamak için bunu nasıl organize edersin?

8. Şimdi de insanlardan hangi özelliğin sayesinde iltifat duyduğunu söyle bize!

9. Peki partnerinde aradığın en önemli özellik hangisi desek?

10. Son olarak… Ne sıklıkla aşık olursun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Dürüstlüğün" Erkekleri Baştan Çıkarıyor!

Dürüstlük, bir erkekte seni en cezbeden şey. İnsanlara her zaman sıcak ve samimi davranır, onlarla iletişim kurmaya çalışırsın. Hayatın her anında dürüst olmayı hayat felsefen haline getirmişsin. Hani derler ya 'ya göründüğün gibi ol ya da olduğun gibi görün', işte tam olarak öylesin sen de işte. Erkekler de işte tam olarak senin bu özelliğine hasta.

"Özgür Ruhun" Erkekleri Baştan Çıkarıyor!

Özgür ruhlu kızların Türkiye direktörüsün resmen! Yollar gidişine erkekler duruşuna hasta senin. Muhtaç ve kısıtlanmış olmak erkeklere en çok itici gelen şeyler ve sen bunun tam tersisin. Kendine zaman ayırmaya bayılıyorsun, ama kalbini birine kaptırdıysan dengeyi de gayet iyi kuruyorsun. Senin erkeğin, kendine güvenen ve başarılı bir kadın olduğun ve onu özgür bıraktığın için sana bayılıyor.

"Sıra Dışı Oluşun" Erkekleri Baştan Çıkarıyor!

O kadar farklı ve havalısın ki erkekler akıntına kapılıyor adeta. Değişik değişik hobilerin var ve erkekler bu üretkenliğine ve ilhamına kapılmış gidiyorlar. Sen istiridye kabuğundan çıkmasını beklediğimiz beyaz inci değil de, çok nadir rastladığımız o siyah incisin. Sıradanlıktan bu kadar uzak bir kadınla her erkek birlikte olmak için sıraya girecektir. Ama sen tabi ki senin gibi sıra dışı birini arıyorsun!

"İyimser Tavırların" Erkekleri Baştan Çıkarıyor!

Etrafa parlak pozitif ışıklar saçan bir güneş gibisin ve erkekler senin bu ışığın karşısında diz çökmekten başka bir şey yapamıyorlar. Bir ortama girdiğin anda ortamın enerjisini pozitif hale getirip, neşen ve etrafa saçtığın gülücüklerle erkeklerin ilgi odağı olmaktan kurtulamıyorsun. Bu kadar ilgiyle baş etmesi zor doğrusu. İlgini çekmeyen erkeklerin kalbini kırmadan kibarca reddediyor ve onların gönüllerini kazanıyorsun.

"Zarifliğin" Erkekleri Baştan Çıkarıyor!

Nazik ve yumuşak bir ruhun var senin. İzlemesi aşırı keyifli şeyler vardır ya hani seni de izlemeye erkekler doyamıyor işte. Yürüyüşün sanki bir kuğu balesi gösterisi gibi insanı alıp götürüyor, özellikle de erkekleri. Asil tavırlarından ödün vermiyor, ama yeri gelince de sevecenliğini insanlardan esirgemiyorsun. Sen seksilik ile tatlılığın en güzel karışımısın desek yanlış olmaz.

"Özgüvenin" Erkekleri Baştan Çıkarıyor!

Gözlerinde parıldayan o özgüvenin yok mu, ah o özgüvenin... Erkekleri peşinden koşturuyor bilmem haberin var mı? Korkmadan söylemen gerekeni söyleyen, biraz havalı az biraz da şımarıksın hadi dürüst olalım. Zaman kaybetmekten nefret ediyorsun. Bu nedenle kalbini yerinden çıkaracak kadar seni etkileyen bir erkek olursa hamle yapmaktan geri durmuyorsun. Böyle yaparak o erkeği şaşırtıyorsun, kendini senin kollarına bırakmaktan başka çaresi de kalmıyor zaten.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1306
782
426
200
84
78
61
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın