Görüş Bildir
Haberler
Senin Atarın Giderin Kime?

etiket Senin Atarın Giderin Kime?

İçinde bir sıkıntı var. Patlayacak birilerini arıyorsun ama kim olduğunu bilmiyorsun. Gerçekten atarın giderin kime onu söylüyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlıyoruz. Bugüne 5 üzerinden bir not versen?

2. Sevgiline kahvaltı sözün var diyelim. Ona nasıl bir kahvaltı ısmarlarsın?

3. Bir baharat olsan hangisi olurdun?

4. Aramızdan ayrılan usta aktör Tarık Akan'ın hangi filmini daha çok seviyorsun?

5. Birisine atar yaptıktan sonra yumuşama süren nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir tane atarlı giderli duvar yazısı seç.

7. Son sorudayız. Atar gider yapınca yüzün hangi ifadeyi alıyor?

Dünyaya!

Dünyaya!

Senin atarın giderin dünyaya. Yanlış anlamadın. Tüm gezegene atar gider yapacak durumdasın. Seni sinirlendirmeyecek hiçbir şey yok. İçindeki volkanı patlatmaya en ufak kıvılcım yetiyor. Biraz sakin olsan iyi olacak sanki...

Kendine!

Kendine!

Başkalarına sinirlendiğini düşünüyorlar ama senin atarın giderin kendine. Hep daha iyisini başarmak, daha yükseğe çıkmak istiyorsun. Bu konuda kendi kendinle yarışıyorsun. Hal böyle olunca sinirini etrafından çıkarabiliyorsun. Biraz sakin ol. Oluruna bırak.

Çevrene!

Çevrene!

Senin atarın giderin tamamen kendi çevrene. Seni böyle kabul ettikleri için seslerini çıkarmıyorlar. Sen de onlara nazlarının geçtiğini iyi biliyorsun. Anlık patlamalar yapınca kötü niyetli olmadığını biliyorlar. Sen de arkadaşların aynısını yapınca benzer tavır alıyorsun. Dışarıdan görenler savaş çıktığını sansa da birbirinizi iyi tanıdığınız için hiç sorun çıkmıyor.

Düzene!

Düzene!

Senin atarın giderin çarpık düzene, adaletsizliğe. Haksızlık karşısında sessiz duramıyorsun. Bazıları biraz daha dengeli olman gerektiğini söylese de eğilip bükülmeden anında tavrını koyuyorsun. Haksızlığa uğradığını düşündüğünde tüm dünyayı karşına da alsan geri adım atmıyorsun. Sana inatçı diyebilirler ama inatçı değil doğru bildiğinden şaşmayan birisin.

Hiç kimseye!

Hiç kimseye!

Verdiğin yanıtlara göre pek atar gider yapacak bir yapın yok. İşlerin sinirle stresle, kavgayla dövüşle değil daha nazik ve insani şekillerde sağlıklı yürüyeceğine inanıyorsun. Senin olduğun yerde huzur olmalı, sen de huzurun olduğu yerlerde bulunmalısın. Başta kendin olmak üzere herkesin hata yapabileceğini biliyor ve ileride pişman olmamak için herkese karşı dikkatli ve ölçülü davranmaya çalışıyorsun.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1034
466
202
163
90
67
47
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pınar Bor

lan kaç günlerdir atarlı giderliyim. verdiğim cevaplardan sonra yumoş bir insan çıkmam da ayrıca komik oldu. sapıttın yine onedio!!

Çağlayan Yılmaz

Dünyaya! Dünyaya! :D Senin atarın giderin dünyaya. Yanlış anlamadın. Tüm gezegene atar gider yapacak durumdasın. Seni sinirlendirmeyecek hiçbir şey yok. ... Devamını Gör