Görüş Bildir
Haberler
Senin Alın Yazın Kim?

etiket Senin Alın Yazın Kim?

Senin alın yazın kim? Öğrenmek istiyorsan;

Testi çözmeye başla! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, ilişkide karşı tarafın yalan söylediğini öğrendin. Sence bir ayrılık sebebi midir?

4. Peki sevgilinin bu ikisinden hangisini kullanmasını tercih ederdin?

5. Evleneceğin kişide olması gereken en önemli kriter senin için bunlardan hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki sence bir insanı tanımadan ona aşık olunur mu? Yani buna inanır mısın?

7. Son olarak, sence bu tweet komik mi?

7. Son olarak, sence bu tweet komik mi?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin alın yazındaki kişi sevmesini bilen sadık bir insan!

Öyle şanslı bir insansın ki! Senin alın yazındaki kişi çok sadık bir insan olacak. Şu anda onunla karşılaşmamış olabilirsin ama karşılaştığında her şey baştan yazılacak. Hayatına öyle bir girecek ki bütün ezberleri bozacak. Sevmeyi, sevilmeyi o kadar güzel bilecek ki, daha önce ben bu insanla neden karşılaşmamışım diye kendine soracaksın. Şu anda bir başkası yüzünden üzülüyor olabilirsin, hatta aklında veya kalbinde başka biri olabilir. Ama kaderindeki kişiyle karşılaştığında bunların hepsini unutacaksın. Resmen hayatının aşkını bulduğunu hissedeceksin. İnsan o kişiyi daha ilk gördüğü an hisseder ya, işte sen de bu durumu yaşayacaksın. Seni çok seven, anlayışlı bir kişiyle yolunuz kesişecek. Kaderindeki bu kişi yıllardır aradığın şeylerin hepsini verecek. Şanslısın!

Senin alın yazındaki kişi her anlamda müthiş bir insan!

Senin gibi mükemmeliyetçi bir insana sıradan biri yanaşamazdı zaten. Karşındaki kişide her anlamda mükemmeliyet bekleyen bir insansın. Sevmesini bilen, anlayışlı, öz güven sahibi, dürüst ne varsa onda olmalı. Neyse ki çok şanslısın! Senin alın yazındaki kişi o kadar müthiş bir insan olacak ki, sen bile buna inanamayacaksın. Bir insan her anlamda mı iyi olabilir? Gerçekten senin ruh eşim dediğin kişi, duygulara çok değer veren bir insan. Senin her zaman ne hissedeceğini, ne düşüneceğini veya neyi istediğini çok iyi bilecek. Aynı zamanda da çok romantik bir insan olacak. Senin her an mutlu olman için uğraşacak. Elinden gelen her şeyi yapacak. Sevgisine sahip çıkacak ve her zaman yanında olacak. Sen o kadar şanslı bir insan olacaksın ki, keşke herkes senin kadar şanslı olabilse. Çünkü bu devirde böyle bir insan bulmak çok zor. Bunu sen de çok iyi biliyorsun. Ama sen temiz kalpliliğinle kendin gibi birini bulacaksın. Bir şekilde yollarınız kesişecek. Sadece biraz sabır. :)

Senin alın yazındaki kişi anlayışlı bir insan!

İlişkide ne kadar sevgi olursa olsun insanların birbirini anlaması gerektiğini düşünüyorsun. Çünkü eğer karşındaki insanı anlayamazsan 'bir' olamazsın. Anlayış gösteremez, tartışmalar yaşarsın. Neyse ki çok şanslısın! Senin alın yazındaki kişi o kadar anlayışlı bir insan olacak ki, bundan çok mutluluk duyacaksın. Çünkü bir insan ömrünü birleştireceği kişiyi ne kadar severse sevsin, anlaşamadıktan sonra pek bir anlamı kalmaz. İşte bu noktada sen çok şanslı olacaksın. Çünkü sen karakterin gereği aniden sinirlenebiliyorsun. Böyle anlarda karşı tarafın bir şekilde alttan alması gerekiyor. İşte seni kaderindeki kişi seni her anlamda anlamak ve tanımak isteyecek. Senin neleri sevip, sevmediğini veya neye kızıp kızmadığını çok iyi bilecek. Çünkü sana fazlasıyla değer verecek. Bunu öyle bir hissedeceksin ki mutluluktan havalara uçacaksın.

Senin alın yazındaki kişi çok dürüst bir insan!

İlişkilerinde her zaman dürüstlüğe önem veren bir insansın. Sonucu ne olursa olsun doğru olanı söylemekten yanasın. Yalan söyleyen insanları hayatından bir kalemde çıkarırsın. Neyse ki çok şanslısın! Senin alın yazındaki o kişi fazlasıyla dürüst bir insan olacak. Senin sevgini ve güvenini kazanmak için elinden geleni yapacak. İşte bu noktada o kadar mutlu olacaksın ki, sanki bundan önceki hayatında boşa yaşamışsın gibi hissedeceksin. Seni gerçekten harika hissettirecek. Her kötü anında yanında olacak ve sana destek çıkacak. Böyle insan bu devirde çok yok gibi. Bu yüzden sen o kadar şanslısın ki, keşke biz de senin kadar şanslı olabilsek. Dürüstlüğü ve içindeki sevgisiyle seni gerçek anlamda mest edecek. Ona içten içe hayran olacaksın ve karşılığını vermek için elinden geleni yapacaksın. Her şey çok güzel olacak.

Senin alın yazındaki kişi sempatik bir insan!

Sen her zaman etrafında seni anlayan, değer ve veren ve eğlenceli bir insan istemişsin. Düz düşünen sadece mantıkla hareket insanlardan ziyade eğlenceli de olmasını istersin. Şanslı olmalısın ki senin alın yazındaki kişi eğlenceli bir kişiliğe sahip olacak. Seni her an güldürebilen gerektiğinde de ciddi bir şekilde sana destek çıkan bir insan olacak. Zaten hayatta bu kadar can sıkıcı şey varken, neden gülmeyesin değil mi? İşte o senin yüzünü gerçek anlamda güldürecek birkaç kişiden biri olacak. Sevgisini ve saygısını her zaman hissedeceksin. Çünkü sana fazlasıyla değer verecek. Beraber geçireceğiniz vakti güzelleştirmek adına elinden geleni yapacak. Keza sen de aynı şekilde ona sevgini hissettirecek, güzel bir ilişkiye imza atacaksınız.

Senin alın yazındaki kişi tam bir öz güven sahibi insan!

Senin alın yazındaki ki tam bir öz güven sahibi! Böylesine kendine güvenen ve tanıyan bir insan daha önce hiç görmemiştin. Bu öz güvenli halleri onu en çekici yapan özelliği. Sevdiği zaman tam seven, sadık olan ve bunu herkese göstermeten biri o. Birbirinize o kadar aşık olacaksınız ki gözleriniz birbirinizden başka kimseyi görmeyecek. Öz güveni sayesinde ilk önce seni etkileyecek ve ona hayran kalacaksın.Sonra aranızdaki sevgiyi ve saygıyı hiçbir zaman bırakmayacaksınız. Onunla birlikte kendini huzurlu ve rahat hissedeceksin. Senin alın yazındaki kişi tam da istediğin gibi bir eş olacak. O yüzden çok ama çok şanslısın! Şu an karşılaşmamış olabilirsin ama karşılaştığınızda birbirinize tutunacak ve bir daha hiç bırakmayacaksınız. ❤️

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
977
557
185
168
68
47
41
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın