Görüş Bildir
Haberler
Seni Tanısa Hangi Ünlü Sana Aşık Olurdu?

etiket Seni Tanısa Hangi Ünlü Sana Aşık Olurdu?

Trex
23.06.2015 - 17:15 Son Güncelleme: 17.02.2022 - 12:56

Ünlülere ulaşmak zordur. Ama asla ulaşılmaz değildirler. Peki o ulaşmanın zor olduğu ünlüye ulaştın. Sana aşık olur muydu? Sen değil o sana aşık oluyor. İstemezsen reddedersin 😉 Hadi bakalım teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle hangi cinsiyete ilgi duyuyorsun?

2. Hmm peki. Şimdi de doğum tarihini öğrenelim.

3. ''Ya işte burada yaşanır.'' dediğin şehir

4. ''Gözünün rengini sordum kara sevda dediler. Beni mecnun edenin ismine Leyla dediler.'' diyor şarkı. Göz rengini soralım o zaman.

5. Eleştiriye açık biri misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevmediğin birini televizyonda görünce sen?

7. Kendini övmeyi sever misin?

8. Sana neden aşık olsunlar?

9. Sen bir tatlı olsan?

10. Hangi dizi karakteri senin sevgilin olmalı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hülya Avşar!

Hülya Avşar!

Seni tanısa Hülya Avşar sana aşık olurdu! Onun gibi güçlü bir kadını etkileyecek mizah, zeka ve olgunluk sende mevcut.  Uyum sorunu da yaşamazsınız. İki güçlü insan iktidar mücadelesine girişmezse şeker gibi ilişkiniz olur.

Beren Saat!

Beren Saat!

Seni tanısa Beren Saat sana aşık olurdu! Sevimli mi sevimli bir insansın. Çevrende çoook sevilen birisin. Yumuşacık bir kalbin var. Tatlıların tatlısısın.  E sana aşık olmayıp da bana mı aşık olacak Beren Saat? Senin gibi şeker bir insan bir de bazı konularda çekingen olmasa...

Monica Belluci!

Monica Belluci!

Seni tanısa Monica Belluci sana aşık olurdu! Bu kadar zarif bir kadını ancak senin gibi tutkuyla seven, şık ve girişken biri etkileyebilirdi. Birçok olumlu özelliğin olmasına rağmen bunları kullanmıyorsun. Daha rahat davranıp daha mutlu olabilirsin.

Adriana Lima!

Adriana Lima!

Seni tanısa Adriana Lima sana aşık olurdu! Çünkü çok yönlü ve başarılı birisin. Her an ne yapacağını önceden kestirmek zor. Her türlü sürprize açıksın. Ama ne olursa olsun sonunda başarı geliyor. Önüne geçen engelleri takır takır aşacak potansiyel sende mevcut. E ne duruyorsun?

Kate Upton!

Kate Upton!

Seni tanısa Kate Upton sana aşık olurdu! Sen çevrendeki insanlardan çok farklısın ve bunu girdiğin ortamda belli edebiliyorsun. Girdiğin yerin havası değişebiliyor ve çok cesursun. Hayata dair birçok kavgada yenilgileri göze alabiliyorsun. Bu gözü karalık başkalarının önüne geçmende çok yardımcı oluyor.

Tuba Büyüküstün!

Tuba Büyüküstün!

Seni tanısa Tuba Büyüküstün sana aşık olurdu! Çünkü sende onun aradığı huzur var. Sen pek farkında olmasan da etrafına inanılmaz bir huzur veriyorsun. Bu huzur veren ruh halinle çevrende çıkabilecek problemleri en kolay biçimde çözebiliyorsun.

Türkan Şoray!

Türkan Şoray!

Seni tanısa Türkan Şoray  sana aşık olurdu! Olaylardan çabuk etkilenen hassas bir kişiliğin var. Tepkilerin ani ve çok duygusalsın ama bunun yanında akılcılığınla dengeyi koruyabiliyorsun. Yaşlanınca herkesin danıştığı bir bilge olabilirsin :)

Mads Nikkelsen!

Mads Nikkelsen!

Seni tanısa Mads Nikkelsen sana aşık olurdu!  Sen ne tatlı bir insansın öyle? :) Sanki şirinler köyünden yeni çıkmış gibisin. Pamuk helva kıvamındaki kalbinle çok kolay kırılabiliyorsun ama çabuk toparlanabiliyorsun. Kıskananın bol çevreye dikkat ;)

Kıvanç Tatlıtuğ!

Kıvanç Tatlıtuğ!

Seni tanısa Kıvanç Tatlıtuğ sana aşık olurdu! Çünkü sen bir prensessin! Bazı insanları tanımlamak için uzun cümleler kurmaya hiç gerek yok!  Allah vermiş vereceğini. Lafı uzatmayalım da nazar değmesin :)

Jensen Ackles!

Jensen Ackles!

Seni tanısa Jensen Ackles sana aşık olurdu! Sen iyi bir insansın. İnsanları üzmeye kıyamıyorsun. Pamuk gibi de bir kalbin var.  Çok detayları düşünüp kendini üzüyorsun. Salla gitsin hayat güzel.

Mert Fırat!

Mert Fırat!

Seni tanısa Mert Fırat sana aşık olurdu! Ne çok prens ve prenses var bu dünyada! Eğer bir krallıkta yaşıyorsa olsaydık prensi Mert Fırat, prensesi de sen olurdun! Bu zerafet bu letafet başka kimde var ki? Ya bak bu adam sana kör kütük aşık olur da sen ona ne dersin bilemem.

Burak Özçivit!

Burak Özçivit!

Seni tanısa Burak Özçivit sana aşık olurdu! Bazı insanlar birçok olumlu özelliklere sahiptir ama işe yaramaz. Tek bir özellik vardır ki insanları sıraya dizer. O da sende var: Müthiş kıvrak bir zeka. Senin gibi zeki birinin karşısında lafı daha da uzatmaya lüzum yok sanırım. :)

Mehmet Günsür!

Mehmet Günsür!

Seni tanısa Mehmet Günsür sana aşık olurdu! Ya tamam sen bi'tanesin senden tatlısı yok :) Seni ne çok seviyorlar çevrende? Biraz şımartılmış mıyız ne? Çevredenkilerin sevgisi ve ilgisi doğal.

Brad Pitt!

Brad Pitt!

Seni tanısa Brad Pitt sana aşık olurdu! Hani derler ya: Sende şeytan tüyü var. Nasıl bir tüyse  baht kapısını bir açmış pir açmış. Hani derler ya? ''Annen seni Kadir Gecesi doğurmuş.''  İstediğin ne varsa oluyor. Bu şansla kim bilir neler elde ettin sessiz derinden.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3890
1839
1329
1024
748
516
461
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
dilan yıldırım

ünlüler bana aşık olmazmış test sonuç bile vermedi :D

İlkan KARAMAN

bana da aynısı oldu demek ki kaderimizde yokmuş :D

tui

Sor bakalım ben kıvanç tatlıtuğ'ya aşık olucak mıyım?

melissayildirim

Kıvanç Tatlıtuğ 🙌😂