Görüş Bildir
Haberler
TV
Seni Kalbime Sakladım 7. Bölüm (Final) Fragmanı Yayınlandı! İşte Seni Kalbime Sakladım Son Bölüm Fragmanı

Seni Kalbime Sakladım 7. Bölüm (Final) Fragmanı Yayınlandı! İşte Seni Kalbime Sakladım Son Bölüm Fragmanı

Müge Kakşi
09.08.2022 - 18:48

30 Haziran 2022 tarihinde ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan TRT1 ekranlarının yeni dizisi Seni Kalbime Sakladım'dan izleyenleri üzen bir haber geldi. Her hafta Perşembe günleri yeni bölümüyle ekranlarda yer alan dizi reytinglere yenik düşerek final kararı aldı. İşte Seni Kalbime Sakladım 7. bölüm (Final) fragmanı ve son bölüm özeti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde Ekin Mert Daymaz ve Sevda Erginci gibi başarılı oyuncuların yer aldığı romantik komedi dizisi Seni Kalbime Sakladım 7. bölümüyle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez'in oturduğu Sev Yapım imzalı dizinin beklenen son bölüm fragmanı ise yayınlandı. İşte Seni Kalbime Sakladım final fragmanı ve son bölüm yaşananlar.

Seni Kalbime Sakladım | 7. Bölüm Fragman (Final)

Seni Kalbime Sakladım Son Bölümde Neler Oldu?

Seni Kalbime Sakladım Son Bölümde Neler Oldu?

Türkan'ın şirkete gelmesinin ardından iki aile tanışmak için bir yemek sözü verir. Türkan, Gören Ailesi'ni evinde ağırlamak için özenerek hazırlık yaparken Zeynep ve Civanmert ise oyunlarının açığa çıkacağını ve kavuşamayacaklarını düşündükleri için üzgünlerdir. Öte yandan Mete ise Zeynep'i geri kazanmak istediği için sürpriz biriyle anlaşma yapar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın