Görüş Bildir
Haberler
TV
Seni Kalbime Sakladım 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Seni Kalbime Sakladım 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

GNS
11.07.2022 - 00:12

TRT1'in yeni dizisi Seni Kalbime Sakladım 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Civanmert ve Zeynep birbirine tamamen yaklaşırken hisleri yoğunlaşmaya başlamıştır. Zeynep, Civanmert'e aşık olduğunu itiraf ederken, aklı hala Mete'de ve yaşadıklarındadır. Peki Seni Kalbime Bekledim yeni bölümde neler olacak? İşte Seni Kalbime Sakladım 3. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TRT1 ekranlarının yeni dizisi Seni Kalbime Sakladım 3. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Burcu Yılmaz ve Pınar Kaya'nın kaleme aldığı diziyi Şenol Sönmez yönetiyor. Sev Yapım imzası taşıyan Seni Kalbime Sakladım dizisinin başrollerinde Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz yer alıyor. Peki Seni Kalbime Sakladım yeni bölümde neler olacak? İşte Seni Kalbime Sakladım 3. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Seni Kalbime Sakladım | 3. Bölüm Fragman

Seni Kalbime Sakladım Son Bölüm Özeti

Seni Kalbime Sakladım Son Bölüm Özeti

Zeynep, Civanmert'in evine kahvaltıya gidince, aralarındaki aşk oyunu çıkmaza girer. Civanmert'in annesi Türkan, Zeynep'i mahalleliye 'gelinim' diye tanıtınca olaylar karışır. Fakat ikiliyi bekleyen başka sürprizler de vardır.

Mahallede yaşananlardan sonra içinde oldukları aşk oyunu Yusuf Abdullah'a gider. Zeynep ise Civanmert ve arkadaşlarının da yardımını alarak gerçeği saklamaya çalışır. Fakat aynı zamanda aklı Mete'de kalır.

Suzi, Olcay'ın kendisini aldattığı düşüncesiyle plan yapar. Mete'nin yapay zekasının yer aldığı bir defileye katılan Suzi, Zeynep ve Civanmert'i birlikte görünce herkes büyük bir şok geçirir.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın