Görüş Bildir
Haberler
Seni İtici Yapan Özelliğini Söylüyoruz!

Seni İtici Yapan Özelliğini Söylüyoruz!

Kendinde kusur aramaya bayılıyorsan,

Bu test tam da sana göre.

Soruları cevapla, hangi özelliğinin itici olduğunu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim!

2. Seni tanımaya başlayalım... Yeni bir ortama girdiğinde ilk önce hangisini yaparsın?

3. Yakın arkadaşını tanımadığın biriyle kavga ederken gördün... Duruma nasıl müdahale edersin?

4. Patronun sana güvenerek bir iş teslim etti. Yarına yetiştirebilir misin?

5. Tam dışarıya çıkacakken partnerinden 'Üzgünüm işim çıktı' mesajını aldın. Tepkin ne olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arkadaşının düğününde giymeyi planladığın kıyafetin bir anda ortadan kayboldu. Şimdi ne yapacaksın?

7. Heyecanla ilk buluşmaya gittin. Partnerin üç kelimeden birinde küfür ediyor. Ona ne dersin?

8. Suçlu olduğunu bildiğin en yakın arkadaşın mahkemede yalancı şahitlik yapman için sana yalvarıyor. Onu yalnızca sen kurtarabilirsin. Kabul eder misin?

9. İki arkadaşını tanıştırdın. İçlerinden biri senin özel anılarını anlatıp dalga geçiyor. Ne yapacaksın?

10. Geldik son soruya... Ailenden biri sizden gizli kredi çekti ve borcunu ödemedi. Kapıya polisler dayandı. Çözüm yolun nedir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Geri Planda Durman!

Sen herkesten önce kendine güvenmelisin. Yapsan çok başarılı olacağın işleri bile sürekli erteliyorsun. Her fırsatın ayağına gelmesini bekliyorsun. Bu böyle gitmez bizden söylemesi. Girdiğin her ortama uyum sağlamaktan hep arada kalmışsın. Kendi kararlarını ve değerlerini yitirmişsin. Kimsenin ne dediğini umursamadan önüne bakmanın tam vakti. Eee daha ne duruyorsun?

Kavgacı Olman!

Bir ortamda kavga varsa sen de varsın. Aslında yufka yürekli olsan da yanındaki insanlara saygısızlık ve haksızlık yapılmasına dayanamıyorsun. Hemen dişlerini gösteriyorsun. Çevrendekiler senin anlık yükselişlerinden rahatsız olabilir. Bu sebeple tepkilerine biraz daha dikkat etmelisin. Bir papatya çayı içmek ister misin?

Üşengeç Olman!

Çevrendekiler seni bir yere çağırmadan önce kendileri şu soruyu soruyor. 'Acaba gelir mi?'. Maalesef cevap çok belli. Sen bir iş yapmaya başlamadan önce yapmamak için büyük çaba sarf ediyorsun. Tanıdıkların bu özelliğini hemen değiştirmen gerektiğini düşünüyor. Seni ortamlardan geri tutan özelliğin her şeye üşenmen. Artık bazı şeyleri ciddiye almalısın.

Her Şeyle Dalga Geçmen!

Herkesin komik bir tarafı vardır elbet. Ancak seninki birazcık tutukluk yapmış gibi gözüküyor. Çevrende yaşanan hiçbir olayı önemsemiyorsun. Her şeyle gülüp alay ediyorsun. Yanındakiler bu özelliğini acilen değiştirmen gerektiğini düşünüyor. Sana bir şey anlatmadan önce acaba bununla da alay eder mi düşüncesiyle senden çekiniyorlar. Artık bazı şeyleri değiştirmenin tam vakti...

Çabuk Sinirlenmen!

Sen tam bir alev topusun. Parlamak için yer arıyorsun. Senin olaylara tahammül seviyen sıfırın da altında. Anlık olarak parlamalarınla insanların kalbini kırıyorsun. Ani tepkiler verdiğin için çevren tarafından pekte hoş karşılanmıyorsun. Senin bu tavırların onlar tarafından itici bulunuyor. Yapman gereken tek şey derin bir nefes alıp sakin kalabilmek. Diğer türlüsü çok zor...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
165
63
40
23
22
20
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın