Görüş Bildir
Haberler
Seni Hâlâ Seviyor mu?

Seni Hâlâ Seviyor mu?

Galina Grigoryevna
19.09.2018 - 16:23 Son Güncelleme: 04.12.2018 - 12:02

Bitmiş bir ilişkinin ardından elinde kalan son parça ekmek gibidir seni hâlâ sevdiğini bilmek. İşte bu umutla yaşarız biten ilişkimizin ardından. Bakalım seni hâlâ seviyor mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bitecek olan bir ilişkiyi kurtarmak için gelinden gelen her şeyi yaptığını düşünüyor musun?

2. Seni umursamadığını bile bile karşısında ağladığın oldu mu?

3. Onsuz bir hayat hayal edemezken şimdi bambaşka kollarda mutlu musunuz?

3. Onsuz bir hayat hayal edemezken şimdi bambaşka kollarda mutlu musunuz?

4. Arkadaşlarının sosyal medyasından eski sevgilinin sosyal medyasını kurcalıyor musun?

5. Aranızda hâlâ yarım kalmış bir konuşma var mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence tül perde mi dışa takılır, güneşlik mi?

7. Akşamları yürürken peşinden birisinin yürüyüp yürümediğine dikkat ediyor musun?

7. Akşamları yürürken peşinden birisinin yürüyüp yürümediğine dikkat ediyor musun?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seni hâlâ seviyor!

Seni hâlâ seviyor evet hatta çok seviyor! Şu an her ne yapıyorsan deli gibi merak ediyor. Hayatının güzel olduğunun farkında ve sana yaklaşmaya çekiniyor. Ona söyleyeceklerinden çok korkuyor. Zamanında ağzının payını vermişsin, yine aynısını yapacağından korkuyor. Senin onun için yapmadığın şey kalmamış bunun zaten farkında. Ellerini önüne alıp son kez gelecek. Seni çok özledi ve çok seviyor. Yaptıklarından da baya pişman. Fakat daha önce üzdüyse yeniden niye üzmesin ki? Sakın onun için hayatındaki güzelliklerden vazgeçme. Değecek birisi olsaydı zaten şimdiye onunla mutlu olurdun. Tabii bize de düşmez eğer sen de hâlâ seviyorsan git konuş bir an önce. Sakın içinde tutma. Seni hâlâ çok seviyor ve çok özledi. Sana söylemeye çekiniyor fakat son dönemlerde özellikle aklından çıkmıyorsun. Belki son bir şansı daha hak ediyordur... Tabii sen ne düşünürsün?

Aklı biraz karışık!

Seni hâlâ seviyor mu? Kesin bir cevap veremeyiz. Fakat yeni birisi girmiş hayatına o geldiğinden beri seni daha az düşünür olmuş. Senin boşluğunu doldurur mu bilemeyiz. Şu son dönemlere kadar evet seni düşünüyormuş fakat görüyoruz ki artık yavaş yavaş aklından seni çıkartacak gibi. Kendini hatırlatmanın tam zamanı. Seni hâlâ deli gibi kıskanıyor. Hatta geçen gün gittiğin yerden haberi olmuş ve konuştuğun kişileri duyunca deliye dönmüş. Seni gördüğü yerde kimlerle takılıyorsun diye meraklı meraklı bakmadan geçemiyor. Seni hâlâ seviyor fakat şu son zamanlar kendisine bir omuz bulmuş ve o omuz onu bırakmıyor. O yüzden yavaş yavaş senden kopacak gibi gözüküyor. Aklı biraz karışmış. Ya şimdi ya hiç gibi gözüküyor hayırlısı bakalım...

Seni hâlâ hatırlıyor!

Sana hâlâ aşık mı, değil mi çok bir ihtimal yok gibi. Fakat seninle gittiği yerleri, yaptığınız eğlenceleri ve seni hâlâ unutamamış. Arkadaşlarına 80 kere anılarınızdan bahsediyor. İnsanlar artık 'Biliyoruz bunu da anlattın.' diyorlar. Senden bahsetmeden geçemiyor. Seni hâlâ çok iyi hatırlıyor ve yaptıklarından, söylediklerinden çok pişman. Aşık mı dersen pek sanmıyoruz. Seninle geçirdiği vakitleri, seni çok özlüyor ve bir daha hiçbir ilişkisinde bu kadar eğleneceğini ve hiçbir ilişkisini bu kadar seveceğini düşünmüyor. Fakat seninle arkadaş olarak bile kalmaya razı. Biraz izin ver. Kendinden bu kadar uzaklaştırma. Senden uzaklaşmak en büyük korkusu olmuş. Seni hâlâ unutamamış.

Seni artık sevmiyor!

Aranızda geçenler ve onca zamandan sonra seni artık sevmiyor. Birbirinize karşı yarım kalmış cümleleriniz var. Bu cümleleri tamamlamaya senin yanaşmadığını düşünüyor. Seni artık içinde bitirmiş. Çok çabalamış. Seni hep başkalarında aramış ve çok ağlamış. Artık en sonunda o da mutlu bir hayat kurmuş. Ara ara aklına geliyorsun hafif bi göz dolması yaşasa da seni artık sevmiyor. Sen onun içinde kapanmış bir yarasın. Senin yanında birisini gördüğünde canı çok yanmış. Tabii senin de hakkın sonuçta sevgilin olacak, flörtün olacak. O üzülecek diye yapmayacak mısın yani? Seni artık sevmiyor ve kalbini başka dağlara kaptırmış. Eskisinden daha mutlu mu dersen hayır, seninle daha mutluydu o da bunu biliyor. Fakat elinde olan bir şey değil. Sizin artık birlikte olmanız imkansız. Fakat sizin için söylenebilecek en iyi sözü söylemişler 'Elbet bir gün buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak...'

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
239
214
158
94
64
45
44
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
shiroshinju

Seni hala seviyor,çok özlemiş!!! Yandığını görsem geçer karşısına oturur soğuk su içerim.

Nur Buran

ne demek seni artık sevmiyor saçma salak konusma onedio

Gökçe Okuyucu

çok özlemişmiş, ulaşabilirmiş vs vs ama bilmiyor ki bir daha ulaşamasın diye aklına gelebilecek her yerden engelledim