Görüş Bildir
Haberler
Seni Çok Bekledim Dizisi Neden Yok? İşte Seni Çok Bekledim Yeni Yayın Tarihi...

Seni Çok Bekledim Dizisi Neden Yok? İşte Seni Çok Bekledim Yeni Yayın Tarihi...

Müge Kakşi
16.04.2021 - 21:07

Star Tv'nin kısa sürede oldukça sevilen dizisi Seni Çok Bekledim bu akşam ekranlarda yer almadı. Başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı diziyi bu akşam ekranlarda göremeyen izleyiciler araştırmaya başladı. Seni Çok Bekledim dizisi yerine ekranlarda Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programı yer alıyor. Peki Seni Çok Bekledim neden yok? Seni Çok Bekledim yeni yayın tarihi ne zaman? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Seni Çok Bekledim Neden Yok

Seni Çok Bekledim Neden Yok

Seni Çok Bekledim dizisinin 12. yeni bölümü ile bu akşam (16 Nisan 2021) ekranlara gelmesi bekleniyordu ancak Volkan Konak'ın sunumu ile Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programı bu akşamdan itibaren Star TV ekranlarında başlayacak.

Seni Çok Bekledim Yeni Bölüm Yayın Tarihi

Seni Çok Bekledim yeni bölüm ile 21 Nisan Çarşamba akşamı Star TV ekranlarında olacak. Bu kapsamda; dizinin yayın günü değişmiş oldu. Dizi artık Cuma akşamı değil Çarşamba akşamları ekranlarda yer alacak.

Seni Çok Bekledim Son Bölümde Neler Oldu

Seni Çok Bekledim Son Bölümde Neler Oldu

Kadir, gemileri yakmış, Cemal'e karşı savaş baltalarını çıkarmıştır. Kardeşi Erol'la işbirliği yaparak şirketteki hisse dengesini lehine çevirme kararı alır. Ancak tam bu sırada öğrendikleri aklını fena halde karıştırır. Ayliz, yaşadığı şokun etkisindedir. Tesellisi, durumdan habersiz olsa bile, her zaman yanında olan Kadir'dir.

İsmet, Cemal'in baskısıyla bildiklerini Kadir'le paylaşamaz. Yine de öğrendiği bilgi, başına bela olur. Karısı Songül'le birlikte kan donduran bir olayla yüzleşirler. Cemal, bir an önce hamlesini yapıp şirketi ele geçirmenin derdindedir. Kadir'i saf dışı bırakacak bir planın peşindeyken kendi öz oğlu Erol'a vereceği zarar aklının ucundan bile geçmez.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın