Görüş Bildir
Haberler
Seni Anlatan Cümleyi Seç Burcunu Tahmin Edelim!

etiket Seni Anlatan Cümleyi Seç Burcunu Tahmin Edelim!

Bu cümlelerden hangisi seni anlatıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hangisi seni anlatıyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Koç!

Koç!

Seçtiğin cümleye göre sen koç burcusun! Biraz inatçı olduğun doğru fakat bunu mesleki anlamda çok güzel değerlendirebilirsin. İşletmecilik yapman ya da patron olabilmen çok olası. Bunun dışında liderlik yönün oldukça yüksek, girişken bir bireysin. Yeniliklere açıksın ve macera seviyorsun. Fakat bu yenilikler senin istemediğin şekilde gerçekleşirse sıkıntı çıkarabilirsin. Yine de önüne çıkan engelleri istediğin gibi aşabileceğini biliyoruz.

Boğa!

Boğa!

Seçtiğin cümleye göre sen boğa burcusun!  İlişkilerinde insanlara her zaman güven veren bir tabiatın var. Aynı zamanda da oldukça pratik birisin. Kararlar almakta ve onları uygulamakta üstüne yok. Kendine ait bir değer yargıları dünyası oluşturmuşsun ve bunun dışına çıkmayı pek sevmiyorsun. Bu yüzden biraz durağanlıktan yana olduğunu söyleyebiliriz. Tahammül eşiği yüksek bir insan olman da söylememiz gereken başka bir özelliğin.

İkizler!

İkizler!

Seçtiğin cümleye göre sen ikizler burcusun! Entelektüel bir yapın var, karşındaki insanı nasıl etkileyeceğini gerçekten çok iyi biliyorsun. Sende şeytan tüyü var desek yeridir. Konuşkan ve hareketli birisin. Aynı anda birden fazla işi yapmaya çalışıyorsun, çoğunda da başarılısın. Fakat biraz sıkılgan tarafın olduğu da gerçek. Ruh halin çabuk değişiyor, bir şeyi çok severken ertesi gün ondan buz gibi soğumuş oluyorsun.

Yengeç!

Yengeç!

Seçtiğin cümleye göre sen yengeç burcusun! Hassas ve kırılgan bir yapın var. Biriyle tartışmak seni oldukça yıpratıyor ve üzülüyorsun. Özellikle böyle anlarda geçmişe yoğun bir özlem duyuyorsun. Ama her anı doya doya yaşa, o ponçik kalbin kırılmasın lütfen. Aşırı duygusallığa kaydığın anlarda insanlar üzerinde olumsuz etkiler yaratıyor olabilirsin. Ama biz senin aslında ne kadar iyi kalpli olduğunu biliyoruz.

Aslan!

Aslan!

Seçtiğin cümleye göre sen aslan burcusun! Oldukça neşeli, organizasyon yeteneği yüksek birisin. Yaratıcılık yönün de oldukça gelişmiş. Sahip olduğun hava insanları etkiliyor, doğal bir karizman var yani. Sen de bunun farkındasın bu yüzden dediğim dedik de olabiliyorsun arada. Bazen buna dikkat etmen gerekebilir, insanlarla aranın bozulmasını istemeyiz değil mi? Zaten oldukça sosyal olduğundan çevrende hep insanlar olacaktır.

Başak!

Başak!

Seçtiğin cümleye göre sen başak burcusun! Temiz kalpli, içinde iyilik barındıran biri olduğunu söyleyebiliriz. Oldukça dikkatli ve analiz etmeyi de seven birisin. Detaylara çok takılıyorsun. Bu bazen kusursuza yakın işler ortaya çıkarmanı sağlarken bazen de sana engel olan bir şey, buna dikkat etmelisin. Oldukça titiz ve düzenli biri olduğunu da unutmayalım. O yüzden karşındaki insanı da daha kolay eleştirebiliyorsun bu açıdan. Ama sen yine de bu kadar takılma, hayatını yaşa gitsin.

Terazi!

Terazi!

Seçtiğin cümleye göre sen terazi burcusun! Oldukça zarif birisin. Güzellik ve şıklık senin ruhunda var diyebiliriz. Tabii bu şıklık anlayışın tercihlerine de yansımış biraz da. Giyime kuşama önem veren birisin. Lükse düşkünlüğün olduğu da doğru. İnsanlarla ikili ilişkiler kurabilen bir yapın var, ama bazen çok alıngan olabiliyorsun. Bu yüzden tepki de alıyorsun aslında. Belki de bu huyunu biraz törpülemelisin.

Akrep!

Akrep!

Seçtiğin cümleye göre sen akrep burcusun! İyi yanlarından başlayacak olursak gerçekten iyi bir dostsun, sır tutmayı biliyorsun. Arkadaşların tarafından oldukça sevilen birisin. Sezgilerin oldukça güçlü. Bu yüzden içine sinmeyen hiçbir şeyi yapma taraftarı olmuyorsun. İstemediğin bir şey yapmama konusunda taşı çatlatan bir inadın var. Karşındaki insanlar bazen bu huyunu sevmeyebilir. Ve bir tartışma anında sana söylenen şeyleri asla unutmazsın. Seninle dost olalım ama düşman değil.

Yay!

Yay!

Seçtiğin cümleye göre sen yay burcusun! Keyifli, arkadaş canlısı ve sohbet etmeyi seven birisin. Aynı zamanda iyi niyetli ve yüksek hayal gücüne sahipsin. İnsanlara empati kurarak yaklaşmayı seviyorsun. Bunlar harika özellikler! Ama hayal gücünün yüksek olması bazen kalbinin kırılmasına sebep oluyor. Sonuçlar işler istediğin gibi gitmeyebilir.

Oğlak!

Oğlak!

Seçtiğin cümleye göre sen oğlak burcusun! Çalışkan, azimli ve kararlı bir yapın var. Başladığın işi yarım bırakmayı sevmiyorsun. Sorumluluk sahibisin ve iş hayatında oldukça başarılı olman olası. İyi bir anne-baba olacağından da pek şüphemiz yok açıkçası. Fakat biraz inatçı olabiliyor, insanlara kuşkuyla yaklaşıyorsun. Aşırıya kaçtığın zamanlarda bu sebeplerden canın sıkılıyor. Biraz daha dikkatli olmanı öneriyoruz.

Kova!

Kova!

Seçtiğin cümleye göre sen kova burcusun! Bağımsızlığına düşkün bir yapıya sahipsin. İnsanları seviyorsun, elinden gelse tüm insanlık için çabalarsın buna eminiz. Zaten ideallerin var ve bunları gerçekleştirmek için uğraşıyorsun. Umarım hepsini gerçekleştirirsin. Çevrendeki insanlar biraz muhalif olduğunu düşünüyor olabilir. Gelenekleri zorlayan ve onları değişime tabi tutmak isteyen bir yanın var. Oldukça kendine özgü düşüncelere sahipsin.

Balık!

Balık!

Seçtiğin cümleye göre sen balık burcusun! Alçak gönüllü ve sempatik birisin. Oldukça da fedakarsın. Sevdiğin insanlar için her şeyi yapabilirsin. Böyle olduğunu bildiğin için insanlarla tartışmaya girdiğinde fazla üzülüyorsun çünkü bu huyun senin oldukça hassaslaştırıyor. Hayal dünyan oldukça geniş, duygu yoğunluğu yaşayan birisin. İstediğin şeyler için mücadele etmeyi pek sevmiyorsun ama bir köşede oturup da beklememen gerektiğini unutma lütfen.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
337
169
54
41
37
32
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
SMYRNA PERİSİ

9-10 deneme yaptım akrep hariç hepsi çıktı valla hemen bildiniz bravo

Gizem Yenikler

Balık! bilemedin onedio Oğlak

melike doğan

ooo onedio senden beklemiyordum bunu bildin eferim:)