Görüş Bildir
Haberler
Senden Nasıl Bir Sevgili Olur?

Senden Nasıl Bir Sevgili Olur?

Flörtten ileriye gidemeyenler, ilk üç ayda büyük kavgalarla ilişkilerini bitirenler ya da ben sevince her şeyi karşıma alırım diyenler... Kendi düşüncelerinizi bir kenara bırakıp bizi dinlemek ister misiniz? Bu test ile senden nasıl bir sevgili olur söylüyoruz!

Eğer hazırsan;

Haydiiiii!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım sence bir ilişkiyi yürüten şey nedir?

4. Peki sence aşkın ömrü var mı?

5. Sevgilin kariyeri için iyi bir teklif aldı ve 3 yıl yurt dışında yaşaması gerekiyor. Gitsin mi kalsın mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki sevgilin seni iyi veya kötü her konuda uyarması seni rahatsız eder mi?

7. Sevgilin senin arkadaşlarından ve aileden rahatsız olmaya başladıysa ve artık daha az görüşmeni istiyorsa, onu dinler misin?

8. Son olarak bunlardan hangisi ayrılık nedeni?

Senin ilişkilerinde önceliğin her zaman sevdiğin kişi oluyor.

Sen tamamen duygularıyla hareket eden ve hislerine önem veren birisin. Karşındaki kişinin mutlu olduğunu görmek seni mutlu ediyor ve iyi hissettiriyor. Bu nedenle senin ilişkilerinde genellikle problem karşı taraf oluyor. Yani ilişkin güzel giderken bir anda bitiyor ve bazı sorunlar ortaya çıkıyorsa bu problem kesinlikle senden kaynaklanmıyor. Karşındaki insana verebileceğin her şeyi sonuna kadar veriyorsun. Sevgini göstermekten asla çekinmiyor ve bunu hereksin görmesin istiyorsun. İçinden geldiği için bir insana sarılır, öpüyor ve güzel  şeyler söylüyorsun. Senin ilişkilerinde önceliğin her zaman karşındaki kişi... Onun mutlu olduğunu, sevdiğini, iyi hissettiğini görmek senin için önemli. Çünkü insan odaklı biri olarak karşındaki kişinin iyi enerjileri sana geçiyor. Sen ne kadar iyi şeyler görürsen o kadar iyi hissediyorsun. Duygularını ön plana çıktığı ve sevdiği kişiye karşı bütün duvarlarını indirdiğin ilişkilerinde sen mükemmel bir sevgili oluyorsun. Yapılmaması gereken tek şey sevdiğin kişinin yanında olacağını hissetmen ve sana karşı her zaman dürüst olması. Her an gidecekmiş gibi davranan kişileri hayatında tutmuyor ve ne kadar zor olursa olsun o kişilerden vazgeçiyorsun. Senden her zaman destekçi, anlayan, dinleyen ve karşındaki insanı mükemmel hissettiren bir sevgili olur.

Sen ilişkilerine daha çok mantıksal yaklaşıyorsun.

Sen ilişkilerine daha çok mantıksal yaklaşıyorsun. Sen körkütük aşık olabilecek biri değilsin. Zamanla ve tanıdıkça insanları sevebiliyorsun. İlk görüşte aşk pek sana göre bir şey değil. Senin için ilişkilerde saygı çok önemli. Karşındaki kişiye davranış şekline dikkat ettiğin gibi o kişinin de sana davranış şekline dikkat edersin. Senin için sevgi kavramı önemliyken bundan daha da önemli iki kişinin doğru bir şekilde anlaşabiliyor olması. Sürekli tartışılan ve ayrılıp barışılan ilişkiler içinde bulunmak istemezsin. Sevdiğin kişiye doğru olanı göstermek istersin. O kırılmasın diye ona yalan veya doğru olmayan şeyler söylemezsin. İlişkilerinde duygularını bastırabilen birisin. Bu da aslında çok fazla sevgini göstermediğini ortaya çıkartıyor. Sen içinde bir şeyler yaşıyor ama bunu karşı tarafa hissettiremiyorsun. Çoğu zaman ilişkilerinde problem bu nedenle çıkıyor. Sen her zaman insanlara güven veren birisin. Bunu bir şekilde insanlara hissettirebilirsin ama konu sevgiye, aşka gelince bir şeyleri kendi içinde yaşamayı  tercih ediyorsun. Seninle sevgili olan kişiler bilirler ki her zaman sen onların yanında olacaksın ama yine bilirler ki tam anlamıyla senden bir sevgili özelliklerini göremeyecekler. Yani kısaca seni böyle kabul eden kişiler ile mutlu olacaksın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
127
38
19
16
10
10
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın