Görüş Bildir
Haberler
Senden Kanka mı Olur Sevgili mi?

etiket Senden Kanka mı Olur Sevgili mi?

07.04.2018 - 13:15

Bakalım sonuç ne çıkacak? :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın?

3. Sevgilinin, arkadaşlık ilişkilerine karışmasına müsade eder misin?

4. Bu bff dövmelerinden birini seç bakalım.

5. Peki sevgilinle nerede olmak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Güzel bir buket seç şimdi de.

7. Diyelim ki sevgilinle en yakın arkadaşın hiç anlaşamıyor ne yaparsın?

8. Mutsuz olduğunda kankanı mı yoksa sevgilini mi ararsın önce?

9. Sevgilin var mı?

10. Bu emojilerden en az kullandığın hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Son olarak günün çoğunu nerede geçiriyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kanka!

Verdiğin cevaplara göre senden mükemmel bir kanka olur. Zaten sen bu aşk meşk işleriyle pek alakadar değilsin. Sana yalan dolan gibi geliyor böyle şeyler. Arkadaşlarına ve etrafındaki her insana çok fazla değer veriyorsun. Sevgini onlara bu şekilde daha iyi aktarabildiğini düşünüyorsun. İşler aşkla sarpa sardığında olacak felaketleri görüyorsun önceden. Hem ayrılık gibi bir tehlike var işin ucunda. Neden bir zaman çok sevdiğin birini bir anda senin için hiç var olmamış gibi sayasın değil mi? Sana bu durumlar o kadar saçma geliyor ki. Bir dönem aşkından ölüp bittiğin kişi ayrılık denilen şeyle hayatından kaybolup gidiyor. Sanki daha önce hiç tanışmamışsınız gibi. İşte sen bunlara çok karşısın. Bu durumu yaşamamak için de aslında kendi tercihinle bu işlere bulaşmak istemiyorsun. Ayrıca sen gerçekten mükemmel bir dostsun. Etrafındaki herkes senin bu yönüne hayran kalıyor. Senin hakkında tek konuştukları şey ne kadar iyi bir dost olduğun. Çağımızda senin gibi insanlar pek kalmadı. Artık herkes yalnızca kendini düşünüyor. Fakat sen kendinden önce herkesi düşünüyorsun. Dostlarının derdini kendi derdin, mutuluklarını kendi mutluluğun gibi yaşıyorsun. Ne diyelim helal olsun! :)

Sevgili!

Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle mükemmel bir sevgili olursun. Hayatın boyunca hep sevmek ve sevilmek istedin. Tabii dostlukların da senin için oldukça ön planda ama sen o özel kişiyi bekliyorsun hep. Senden gerçekten çok iyi bir sevgili olur. Bu konuda sevgini çok iyi gösterebilen aynı zamanda da çok iyi denge kurabilen birisin. Ayrıca sevgili dediğin dosttur da aynı zamanda.  Birine kendini adamak, biriyle bir ömür geçirmek senin için çok güzel şeyler. En büyük hayallerinden biri de aile kurmak değil mi zaten? Çocukların ve eşinle bir ömür geçirmek istiyorsun. Zaten bu uğurda da ilişkini devam ettirebilmek için elinden gelen her şeyi yapıyorsun. Bu konuda sorumluluklarını çok iyi bilen birisin. Ayrıca çok da olgun bir insansın. İnsanın seni tanıdığı zaman bırakması gerçekten çok zor. Kendin bağlandığın kadar karşı tarafı da çok iyi bir şekilde bağlıyorsun kendine. Burada bağlılıktan kastımız, sınırların fazlaca aşıldığı saplantı değil tabii ki. Sınırlarını bilerek sevgi ve mantık çerçevesinde olan bir bağlılık.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1140
521
326
244
131
104
92
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Şevval Özkurt

bu hayata kanka olmak icin gelmisiz gibi..

Simple Aydan

senden mükemmel bir kanka olur. Zaten sen bu aşk meşk işleriyle pek alakadar değilsin.Arkadaşlarına ve etrafındaki her insana çok fazla değer veriyorsun. Sev... Devamını Gör

Hera

Kanka! Doğru. Benden olsa olsa kanka olur zaten. Friendzoneyim işte.