Görüş Bildir
Haberler
TV
Senden Daha Güzel 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Senden Daha Güzel Fragman ve Son Bölüm Özeti

Senden Daha Güzel 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Senden Daha Güzel Fragman ve Son Bölüm Özeti

Müge Kakşi
27.07.2022 - 00:43

FOX TV ekranlarının yeni dizisi Senden Daha Güzel kısa sürede izleyiciden tam not almayı başardı. Başrollerinde Cemre Baysel ve Burak Çelik'in yer aldığı romantik komedi dizisi en son 7. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin son bölümünün hemen ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Senden Daha Güzel 8. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7 Haziran 2022 tarihinde ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan Gold Film imzalı yeni dizisi Senden Daha Güzel her hafta Salı günleri yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Yönetmen koltuğunda Hakan Kırvavaç'ın oturduğu ve senaryosunu ise Ayşe Üner Kutlu'nun kaleme aldığı dizinin beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Senden Daha Güzel fragman ve son bölüm yaşananlar.

Senden Daha Güzel 8. Bölüm 1. Fragmanı | Sen Aşık Olmuşsun!

Senden Daha Güzel Son Bölümde Ne Oldu?

Senden Daha Güzel Son Bölümde Ne Oldu?

Klinikte kalmaya karar veren Emir'in dönmek için bir şartı vardır. Bu şartta Efsun'un gitmesi olur. Klinikte mücadele etmeye çalışan Efsun, Emir'in bu şartıyla oldukça kırılır. Emir'in bu şartı koşmasının nedeni Efsun'u Ali ile sevgilisi sanmasıdır. Efsun'un yüz nakli yaptırmak isteyen bir hastasını ameliyat etmek istemesi hastanede ortalığı karıştırırken bu olay Efsun ve Emir arasındaki buzların erimesine neden olur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın