Görüş Bildir
Haberler
TV
Senden Daha Güzel 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Senden Daha Güzel Fragman ve Son Bölüm Özeti

Senden Daha Güzel 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Senden Daha Güzel Fragman ve Son Bölüm Özeti

Müge Kakşi
07.07.2022 - 18:55

FOX TV'nin yeni yaz dizisi Senden Daha Güzel 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Efsun'un eski sevgilisi Ali'nin gelmesi Efsun ve Emir arasında tüm dengeleri değiştirecektir. Efsun, eski ilişkisini Emir'den saklamaya çalışırken zor durumlara girer. İşte Senden Daha Güzel 6. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gold Film imzalı yaz sezonunun yeni dizisi Senden Daha Güzel tüm hızıyla ekranlara devam ediyor. 7 Haziran 2022 tarihinde ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan dizinin yönetmen koltuğunda ise Hakan Kırvavaç oturuyor. Başrollerinde Cemre Baysel ve Burak Çelik'in yer aldığı romantik komedi dizisinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Senden Daha Güzel fragman ve son bölüm yaşananlar.

Senden Daha Güzel 6. Bölüm 1. Fragmanı | Kime Niyet Kime Kısmet😈

Senden Daha Güzel Son Bölümde Ne Oldu?

Senden Daha Güzel Son Bölümde Ne Oldu?

Efsun klinikten istifa eden Emir'i geri döndürmek için elinden gelen her şeyi yapar. Fakat tüm bunlar olurken Efsun'un eski sevgilisi Ali'nin klinik ekibiyle aynı sempozyuma katılması her şeyi değiştirir.  Tüm ilgiler Ali'ye yönelmişken Efsun ise eski ilişkisini herkesten saklamaya çalışıyordur. O arada Emir ise hayatında ilk kez kıskançlıkla tanışır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın