Görüş Bildir
Haberler
TV
Senden Daha Güzel 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Senden Daha Güzel Fragman ve Son Bölüm Özeti

Senden Daha Güzel 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Senden Daha Güzel Fragman ve Son Bölüm Özeti

Müge Kakşi
17.08.2022 - 17:58

Gold Film imzalı FOX TV'nin yeni dizisi Senden Daha Güzel izleyiciler tarafından sıkı takip edilen bir yapım haline geldi. Başrollerinde Cemre Baysel ve Burak Çelik'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Senden Daha Güzel 11. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yönetmen koltuğunda Hakan Kırvavaç'ın oturduğu ve senaryosunu ise Ayşe Üner Kutlu'nun kaleme aldığı FOX TV'nin yeni romantik komedi dizisi Senden Daha Güzel tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta Salı günleri izleyici karşısına çıkan dizinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Senden Daha Güzel yeni bölüm fragmanı ve son bölüm yaşananlar.

Senden Daha Güzel 11. Bölüm 1. Fragmanı | Galiba Aşık Oldum

Senden Daha Güzel Son Bölüm Özeti

Senden Daha Güzel Son Bölüm Özeti

Efsun'un babasının aniden çıkıp gelmesi, kızının klinikte çalıştığını öğrenmesine neden olur. Öğrendiklerinin ardından Efsun'un annesiyle de gizli gizli görüştüğünü duyunca kızını evlatlıktan reddeder. Emir ise Efsun'un tüm bu sorunları varken onunla baş başa kalmaya çalışır. Nedeni ise Emir'in karısı ortaya çıkmıştır ve Efsun öğrenmeden her şeyi ona kendi açıklamak ister.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın