Görüş Bildir
Haberler
Sen Yılın Hangi Ayısın?

etiket Sen Yılın Hangi Ayısın?

Bakalım hangi ay senin karakterinle uyuşuyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Sana geçmişe doğru bir kerelik gidip gelme hakkı verildi. Kaç sene önceye giderdin?

4. Sinirlendiğinde nasıl bir insana dönüştüğünü söyler misin?

5. Arkadaşların yeni tanıştığın insanlara senin için nasıl bahseder?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sağlıklı yaşam senin için ne kadar önemli?

7. Sana göre bir insanı kültürlü yapan şey nedir?

8. Son olarak parayla saadet olur mu olmaz mı?

Ocak!

Ocak!

Sen Ocak ayısın. Ocak ayının soğuğu gibi insanın içini delip geçen tespitlerinle tam bir insan sarrafısın. İnsan karakterlerini teşhis etmede üstüne yok. Bundan dolayı da seni aldatmak çok zor. İçe dönük olarak bilinsen de grup ortamlarında çok neşelisin. Nezaketin ve şefkatin sımsıcak dostluklar edinmene yardımcı oluyor.  :)

Şubat!

Şubat!

Sen Şubat ayısın. Şubat gibi bazen kısa bazen uzun. Biraz dengesiz. :) Çok derin düşünen birisin. Herhangi olayı analiz ederken büyük resmi görüyorsun fakat öyle herkese anlatmakla uğraşmıyorsun.  İnsanlarla fazla iletişim kurmayı sevmiyorsun zaten. Kendi içine kapan yaşa mis gibi :)

Mart!

Mart!

Sen Mart ayısın. Tıpkı Mart ayı gibi bir öyle bir böylesin, biraz dengesiz, biraz değişik duygulara sahipsin. Bir an neşeli ve iyimserken, biraz sonra inatçı ve sinirli birine dönüşebiliyorsun. Ama genel olarak canlı ve geçinilmesi kolay birisin.  Yaşamının ve kariyerinin hangi yönde gitmesini istediğini biliyorsun ve oraya ulaşabilecek güce sahipsin.

Nisan!

Nisan!

Sen Nisan ayısın. Nisan ayıyla gelen enerji senin her yerine işlemiş. Umut aşılıyorsun girdiğin her ortama ve gözler sana çevriliyor. Lider ruhlusun. Bir grup çalışması yapıldığında lider seçilmese de herkes tarafından lider olarak kabul görüyorsun. Lider olarak doğmuşsun ve enerjinle çevrendekileri coşturuyorsun.

Mayıs!

Mayıs!

Sen Mayıs ayısın. Yaşam zevkiyle dolu, eşlik ettiği herkese neşe yayan  birisin. Müthiş mizah duygunla kendin dahil her şeye gülünebilmesini sağlıyorsun. Kalbin hep doğru yerde. Aileni ve dostlarını hep yakınında tutmayı seviyorsun. Bu sıcaklığın hayvanlarla da yansıyor. Onlarla çok iyi anlaşabiliyorsun. Ya sen aslında böyle pamuklara sarılmalık bir insansın.

Haziran!

Haziran!

Sen Haziran ayısın. Haziran gibi şefkatlisin. Yumuşak huylu, hatta çekingen de denilebilecek olan sen, şefkatli ve fedakar doğanla bilinen nazik birisin. Daima haksızlığa uğrayan insanları savunan bir iyilik meleğisin. Hümanist desek yeridir. Kimsenin canının yanmasını istemiyorsun. Evet iyilik meleği kelimesinin hakkını veriyorsun :)

Temmuz!

Temmuz!

Sen Temmuz ayısın. Temmuz ayının sıcaklığı sende mevcut. Ama sıcaklığın kimseyi boğmuyor :) Sevecen, nazik, çalışkan ve esprilisin. Cana yakın birisin, seninle geçinmek o kadar kolay ki. Gösterişli ve talepkar değilsin. Eh böyle olunca da çevrende sevilen bir karaktersin tabii ki. Sadık ve güvenilir birisin. Her türlü ilişkinin aranan insanısın. Sevgili olmak için ideal birisin.

Ağustos!

Ağustos!

Sen Ağustos ayısın. Sıcak mı sıcak birisin. Seninle iletişim kurmak çok kolay. Sen de insanlarla çabuk kaynaşan birisin. Herhangi bir ortama girdiğinde zorluk çekmiyorsun. Belli ki tebessümün eksik olmuyor yüzünden. Sevdiklerini ısıtan sımsıcak bir kalbin var.  İlişkilerinde çok fedakarsın. Onun için her şeyi yaparsın.

Eylül!

Eylül!

Sen Eylül ayısın. Eylül gibi değişkensin. Bazen enerjiksin bazen bitkin. Bazen çok cesursun bazen çekingen. Ama bununla baş edebiliyorsun. Düzenli ve tertiplisin, gözlerin hep ayrıntıda. Senden hiçbir şey kaçmıyor. Çok az kişinin göremediğini görebiliyorsun. Tipik tespit insanısın.

Ekim!

Ekim!

Sen Ekim ayısın. Ekim çalışkanlığı temsil eder. Zıpkın gibi fişşşeeek gibisin. Proje üstüne proje yaratarak şafaktan gün batımına kadar çalışabilecek enerjiye sahipsin. Senin gibi insanlar yeni iş girişimlerine daima açıktırlar, kolayca sosyalleşirler ve eğlenceyi severler.  Konuşmayı ve hareket etmeyi çok seviyorsun. İşte bunlar hep Ekim!  Seni öyle kandırmak oyuna getirmek zordur. Hele bir denesinler ağızlarının payını alırlar ;)

Kasım!

Kasım!

Sen Kasım ayısın. Kasım ayı gibi sadesin. İş yerinde yöneticileri tarafından rahatlıkla görev ve sorumluluk verilebilecek dürüst ve sade birisin. Sana verilen görevi dikkatli bir şekilde yapar gereken özeni gösterirsin. Zaman zaman çevrende kaba olarak anlaşılabilecek davranışlar göstersen de bu görünümün altında, derinlerde bir yerde altın gibi bir yürek yatar.

Aralık!

Aralık!

Sen Aralık ayısın. Seni tanımlamak için üç kelime yeter: Düzenli, mantıklı ve güvenilir. Takım çalışmalarında general olmak yerine asker olmayı işine sımsıkı sarılmayı tercih ediyorsun. Bir sorun olduğu zaman sorumluluk alıp problemin içine sakin ve akılcı bir şekilde dalmayı senin için hayatın bir rutini.  İşte bunlar hep Aralık! Katı dış görünüşüne rağmen mizah senin işin. Ortamlarda bir kez açılınca seni durdurmak ne mümkün :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
248
118
75
48
16
11
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?