Görüş Bildir
Haberler
Sen ve Sevgilin Hangi Yabancı Dizi Çiftisiniz?

etiket Sen ve Sevgilin Hangi Yabancı Dizi Çiftisiniz?

Sen ve sevgilinin ilişkisine en çok benzeyen yabancı dizi aşkını bulmak için testimizi çöz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım. ❤️ İlk olarak sevgilinle nasıl tanıştığınızı öğrenelim!

2. Onun en çok hangi özelliğine bayılıyorsun?

3. Pekii ilişkini tek kelimeyle anlat desek bu hangisi olurdu?

4. Bu evlilik tekliflerinden hangisinin sana ait olmasını istersin?

5. Sevgilinle/eşinle ne kadar sıklıkla tartışırsınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Biraz özele inelim. Sevgilini tek kelimeyle tanımla desek hangisini seçerdin?

7. Bu unutulmaz film çiftlerinden hangisi senin favorin pekii?

8. Geldik son soruya. Aşkla ilgili söylenmiş bu sözlerden birini seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Rebecca & Jack!

Rebecca & Jack!

Sen ve sevgilin ''This is Us'' dizisinin Rebecca ve Jack'i çıktınız! Masalsı, deli dolu, inatçı bir aşk sizinki. Küçükken her şeyin daha kolay olduğunu ve oyunların daha masum olduğunu biliyorsunuz. Büyüdükçe bu oyunlar en çok sizin yaralanmanıza sebep oldu ama bundan çok güzel dersler çıkardınız. Çocuksu ruhlarınızı kaybetmeyerek aranızda kıskanılacak bir bağ oluşturdunuz. İlişkilerin zorluğu içindeki eğlenceyi bulabilmek herkesin yapabileceği bir şey değil. Siz bunu başardınız. Sizin gibi aşıklar zor bulunur bu devirde.

Tokyo & Rio!

Tokyo & Rio!

Sen ve sevgilin ''La Casa de Papel'' dizisinin Tokyo ve Rio'su çıktınız! Duygu değişimlerini sık sık yaşıyorsunuz ama ne olursa olsun her defasında yüzünüzden tebessüm eksik olmuyor. Aşkınız hafif 'arızalı' bir aşk öyküsü de olsa sizin için bu aşkın diğer adı mutluluk. Bu yüzden ilginç bir ilişkiniz var. O kadar farklı tiplersiniz ki aslında. Ama birbiriniz olmadan da yaşayamazsınız bunu biliyorsunuz. Birbirinizin değerini hep bu şekilde bilin. Sizin gibi aşıklar zor bulunur bu devirde.

Donna & Harvey!

Donna & Harvey!

Sen ve sevgilin ''Suits'' dizisinin Donna ve Harvey'i çıktınız! Bazen ilk görüşte bilirsin, o insan senin kaderindir. Bazen bir ömür ararsın… Bulunmaz. Ama siz bulanlardansınız. Birbirinize bakışlarınızda 'sen neredeydin şimdiye kadar' dediğinizi görür gibiyiz. Birbirinizi bu zamana kadar arayıp bulamamanız, bulduktan sonra sıkı bağlarla bağlamış.  O kadar çok seviyorsunuz ki aşkınız için her şeyi yapmaya hazırsınız. Sizin gibi aşıklar zor bulunur bu devirde.

Eleven & Mike!

Eleven & Mike!

Sen ve sevgilin ''Stranger Things'' dizisinin Eleven ve Mike'ı çıktınız! Yanlışlarınız var bu yanlışlara götüren nedenleriniz de var ama bunlar aşkınızın önünde bir engel değil. Sizin aşkınız çok doğallaşmış. Neden sevdiğinizi, neresini sevdiğinizi fazla düşünmeden kendinizi birbirinizin akışına kaptırmışsınız. İlişkiniz de bu yüzden bu kadar güzel ya zaten. Birbirinizi kaybetmemenin yolu sorunlarınızı, yanlışlarınızı konuşarak çözmek bunu çok iyi biliyorsunuz. Aman diyelim! Sizin gibi aşıklar zor bulunur bu devirde.

Lagertha & Ragnar!

Lagertha & Ragnar!

Sen ve sevgilin ''Vikings'' dizisinin Lagertha ve Ragnar'ı çıktınız!  Böyle bir aşk hikayesinin parçası olmaktan başka ne isteyebilirsin ki? Aşkın sıcaklığını, acısını, güzelliğini, zorluğunu, mutluluğunu sonuna kadar yaşıyorsun. Birçok engelle karşılaştınız ama hepsinin sonunda aşkınız kazandı. Eğer Lagertha'nın yerinde olsaydın, kim ne derse dersin hayatta Ragnar'i bırakmazdın. Sizin gibi aşıklar zor bulunur bu devirde!

Grace & Tommy!

Grace & Tommy!

Sen ve sevgilin ''Peaky Blinders'' dizisinin Grace ve Tommy'si çıktınız! Aşkınız hakkında söylenecek çok şey var ama yazmaya başlasak sayfalar yetmez. Sizinki sonsuz bir aşk. Ne statü farkları, ne görüş ayrılıkları sizin aşkınızın önünde bir engel olabilir. Bütün zorluklara göğüs gerip birbirinizin elini bırakmamanız aşkınızın tarifi resmen. Hayatınız boyunca başınıza gelecek en güzel şey birbirinizi bulmanız. Sizin gibi aşıklar zor bulunur bu devirde.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
223
157
66
30
15
11
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
besra karakaş

sevgilim olmadan test yaptım helal olsun bana

Pasif Kullanıcı

Hedef kitle : Sevgililer Cozenler: Saplar

spiritorbs

Olmayanlar nasıl yapıyo testi ?

moonseagoddess

ileride sevgilinin nasıl biri olmasını istediğini düşünerek,sanki sevgilin var gibi çdöxcöçsdafcaöçöm