Görüş Bildir
Haberler
Sen Ne Kadar Son Dakikacısın?

Sen Ne Kadar Son Dakikacısın?

tatilsepeti
28.06.2019 - 16:15

Kimisi son dakikacıdır, kimisi ise günler hatta aylar öncesinden planlar her işini!

Peki sen bunlardan hangisisin? Haydi teste!

1. İlk olarak şunu öğrenelim: Buluşmalara genelde geç mi kalırsın yoksa erken gidenlerden misin?

2. Herkes tatilden fotoğraflar paylaşırken senin ofiste çalışıyor olman nasıl hissettirir sana?

3. Şimdi lisedeki günlerini düşün. Ödevleri ne zaman yapardın?

4. Diyelim ki yurt içinde bir tatile gideceksin. Sabah saat 8’de uçağın var. Kaçta havalimanında olursun?

5. Uçağa bir şekilde yetiştin, oteline vardın. Akşam yemeği saat 20.00'de başlıyor ve 22.00'de bitiyor. Kaçta inersin yemeğe?

6. Yemek problemini de çözdüğümüze göre biraz eğlenelim. Eğer bir gün önceden rezervasyon yaparsan su sporlarında %30 indirim varmış. Ne zaman rezervasyon yapacaksın?

7. Hazırsan son soru geliyor. Tatil bitti otelden ayrılacaksın, dönüşü nasıl yapmayı planlıyorsun?

Sen Son Dakikacının Bayrak Taşıyanısın!

Senin olayın heyecan! Her işi son dakikaya bırakır, o heyecanla yaparsın işlerini. Başka türlü odaklanamıyorsun çünkü yapman gereken şeye. Zaman zaman bu son dakika hevesin başına işler açar, çoğu zaman önüne çıkan fırsatları kaçırırsın. Ama artık üzülme! Çünkü artık tatilsepeti’nde son dakika fırsatları var 😎 Hemen tıkla ve son dakika fırsatlarından erken rezervasyon yapıyormuşçasına yararlan!

Son Dakikacısın Ama Umrunda mı?

Senin son dakikacılığının tamamen rahatlığından kaynaklanıyor. Rahat birisin, her şeye “hallederiz” kafasıyla yaklaşıyorsun. Çoğu zaman sıkıntı yaşamasan da zaman zaman küçük problemler doğurabiliyor bu rahatlığın. Mesela son dakika bilet bulamadığın için planladığın seyahate çıkamıyor ya da karşına çıkan fırsatları kaçırıyorsun. Ama artık üzülme! Çünkü artık tatilsepeti’nde son dakika fırsatları var 😎 Hemen tıkla ve son dakika fırsatlarından erken rezervasyon yapıyormuşçasına yararlan!

Sen Son Dakikacılaştıramadıklarımızdansın!

Sen sorumluluk sahibi birisin ve genellikle işleri kontrol altında tutmaktan hoşlanıyorsun. Karakter olarak son dakikacı bir yapın olmasa da sen de herkes gibi bazen uğraşmak istemediğin şeyleri son ana kadar öteliyorsun. Çok büyük bir sorun teşkil etmese de işlerin kontrolden çıktığı oluyor ve bu durum da seni rahatsız ediyor. Ama artık üzülme! Çünkü artık tatilsepeti’nde son dakika fırsatları var 😎 Hemen tıkla ve son dakika fırsatlarından erken rezervasyon yapıyormuşçasına yararlan!