Görüş Bildir
Haberler
Sen Ne Kadar Şeytan Tüylüsün?

etiket Sen Ne Kadar Şeytan Tüylüsün?

Bazı insanlar vardır, nasıl olduğunu hiç anlamadığımız biçimde bizi kendilerine mıknatıs gibi çekmeyi, kolaylıkla ikna etmeyi başarırlar. Şeytan tüyü diyoruz buna malum! Şeytan tüyünün, özellikle de iş yaşamında işinize ne kadar yarayan, işinizi ne denli kolaylaştıran bir özellik olduğunu tahmin edemezsiniz. Bakalım siz de bu az sayıdaki şanslı kişilerden olabilir misiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aklını çelmek istediğin kişide öncelikle bunlardan hangisine iltifat edersin?

2. Yeni biriyle tanışmak için en iyi yol sence hangisidir?

3. Zorlu ve gergin bir müzakere sürecinde seni nerede buluruz dersin?

4. Sence sen bir satranç taşı olsaydın, bunlardan hangisi olurdun?

5. İnsanlar sana hangi sıfatı daha çok yakıştırıyorlar dersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki senin hangi özelliğin insanları daha çok cezbediyor sence?

7. Şimdi de bize asıl sahip olduğun gizli kozunu söyle!

8. Son olarak unutulmaz bir Yeşilçam starı seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sende "gizli" şeytan tüyü var!

Sendeki şeytan tüyü, tevazu ve karizmanın arkasına gizlenmiş durumda biraz. Gerçekçi ve yeri geldiğinde son derece ciddi bir insansın. İkna edici ya da cazibeli olmak için uğraşmaz, kendi olduğun halinle kabul görmeyi daha çok tercih edersin. Belirgin bir şeytan tüyünden ziyade lider ruhluluk ve gizemiyle kitleleri etkileyenlerdensin. Derinden ve nadir bulunan bir karizman var senin.

Sen doğuştan şeytan tüylüsün!

Seninle azıcık vakit geçiren, seni hayatına alan insanların sendeki tılsımı fark etmemesi mümkün değil. İnsanları girdap oluşturur gibi etrafına toplayıp döndürmeyi başarıyorsun ve sonrasında çoktan yörüngenden çıkamayacak kadar çekim alanına girmiş oluyorlar. Zaten pek çıkmak istediklerini de söyleyemeyiz; zira senin etrafında olmanın değişik bir cazibesi var. Işıl ışıl, doğuştan bir şeytan tüyü var sende!

İnanılmaz derecede şeytan tüylüsün!

Sen yok musun sen? Bir insan baştan aşağı ne kadar şeytan tüylü olabilirse o kadar şeytan tüylüsün işte. Duruşun, gülüşün, konuşman, mimiklerin, her şeyinle adeta mıknatıs gibi insanları kendine çekiyorsun. İçinde bulunduğunu her grubun çekirdeği, çekim merkezisin. Kimse sana uzun süre küs kalamıyor ya da direnemiyor. Sen de zaten nasıl gönül alacağını da, nasıl ikna edeceğini de çok iyi biliyorsun. Yapacak bir şey yok, çekim gücün fazlasıyla yüksek!

Sen asıl dikkati zekanla çekiyorsun!

Ateş parçası gibi bir beyin. Zaten hayatın boyunca hep orayı geliştirmeye çalıştın; okudun, dinledin, araştırdın, düşündün, yorumladın. Bunun başlı başına bir cazibe merkezi olmasından daha doğal bir şey de yok. Muhabbetin keyifli, insanlar seninle oturup iki lafın belini rahatlıkla kırabilir. Çünkü konuşacak, anlatacak bir şeylerin mutlaka olur. Kısaca zekiler her zaman seksi olmuşlardır, seni de cazip kılan en önemli şey bu.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1018
398
282
113
68
66
49
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın