Görüş Bildir
Haberler
Sen League of Legends’ı Hangi Dünyaca Ünlü Oyuncu Gibi Oynuyorsun?

Sen League of Legends’ı Hangi Dünyaca Ünlü Oyuncu Gibi Oynuyorsun?

Ma Belle
27.07.2023 - 13:08

League of Legends, heyecan verici savaş sahneleri, taktiksel oyun yapısı ve eşsiz karakterleriyle dünyanın en popüler MOBA (Multiplayer online battle arena) yani çevrimiçi çok oyunculu savaş arenası oyunlarından biridir. Peki, sen bu eşsiz oyunu hangi dünyaca ünlü oyuncu gibi oynuyorsun? İşte bu eğlenceli test ile oyun tarzını keşfedebilir ve hangi ünlü oyuncuya benzediğini öğrenebilirsin. Hazır ol, oyun başlasın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlıyoruz! Oyun stilin nasıl bir oyuncuya benziyor?

2. Hangi rolde oynamayı tercih edersin?

3. League of Legends'ta birçok karakter bulunmakta. Peki hangi oyun karakteri senin oyun tarzına en uygun?

4. Her oyuncunun oyundaki özellikleri birbirinden farklı olabiliyor. Peki sen en çok hangi özelliğini geliştirmek istersin?

5. Peki hangi takım stratejisi seni heyecanlandırır diye sorsak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Oyunda hangi özelliğe daha çok önem verirsin?

7. Çeşitli oyun modlarıyla League of Legends onu daha da çekici kılıyor. Peki genellikle hangi oyun modunu tercih ediyorsun?

8. Son olarak, oyunda en çok hangi duyguyu yaşamaktan hoşlanırsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kang "TheShy" Seung-lok!

Kang "TheShy" Seung-lok!

Verdiğin cevaplara göre sen League of Legends'ı dünyaca ünlü Kang 'TheShy' Seung-lok gibi oynuyorsun! TheShy, Invictus Gaming takımının ünlü üyesi olarak biliniyor ve oyundaki performansı ile tüm oyunseverlerin beğenisini kazanmayı başardı. 2018 Dünya Şampiyonası'nda birinci olarak büyük bir başarı elde etmiştir.

Lee "Faker" Sang-hyeok!

Lee "Faker" Sang-hyeok!

Verdiğin cevaplara göre sen League of Legends'ı dünyaca ünlü Lee 'Faker' Sang-hyeok gibi profesyonel bir şekilde oynuyorsun! Oyun içi performansı ile tüm oyunseverlerin beğeni ve hayranlığını kazanmayı başardı. Faker, League of Legends tarihinde en çok tanınan ve başarılı oyunculardan biridir. SK Telecom T1 takımıyla 3 kez Dünya Şampiyonası'nı kazanmıştır.

Ming "Clearlove" Kai!

Ming "Clearlove" Kai!

Seçtiğin yanıtlara göre oynamalara doyamadığımız League of Legends'ı Ming 'Clearlove' Kai gibi profesyonel bir şekilde oynuyorsun! Oyundaki performansını izlediğimizde 'Ben de böyle oynamalıyım!' diyoruz istemsizce. Clearlove, eski EDward Gaming takımının bir üyesidir ve Çin'de büyük bir ün kazanmıştır. Bu ün onun dünyaca tanınmasına ön ayak oldu ve sen de oyunu en az onun kadar iyi oynuyorsun diyebiliriz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
6
2
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

https://onedio.com/haber/sen-league-of-legends-i-hangi-dunyaca-unlu-oyuncu-gibi-oynuyorsun-1156749#:~:text=Kang%20%22TheShy%22%20Seung%2Dlok!